Ako je linija rastućeg trenda na Crobexu probijena, a očigledno je da je probijena, da li netko zna kako tehnička analiza predviđa intenzitet i trajanje padajućeg trenda, odnosno približno koliko dugo možemo očekivati da potraje padajući trend i u kojem postotku možemo očekivati pad ?
postoji više načina kako se može računati, odatle valjda i prilično različiti rezultati
[wink]
Više će ti reći ovi mudraci koji valjda ništa ne proučavaju nego samo dijele jedinice [smiley]
Meni ovo probijanje linije nekako smrdi na iscenirani lažnjak. [bye]
ako misliš na ovo onda je to to. http://i37.tinypic.com/28015eg.jpg to je kod amera…a oni u plusu i zahebali cijeli svijet
Hebiga mi ili kasno palimo ili ne palimo. Vidje ćemo sutra.
A ako recimo sutra ode igh up 5% nakon neke vijesti onda treba osuduti ove koji su danas plasirali lažnjak.
Vidjet ćemo sutra
Ako je linija rastućeg trenda na Crobexu probijena, a očigledno je da je probijena, da li netko zna kako tehnička analiza predviđa intenzitet i trajanje padajućeg trenda, odnosno približno koliko dugo možemo očekivati da potraje padajući trend i u kojem postotku možemo očekivati pad ?
pozdrav
bas danas sam azurirao sliku crobexa i gledam dokle ce ovaj pad, i sad ti pitas???
moj odgovor: Zavrsili smo s serijom i sada krece ponovo serija (tocnije ITW, nevermajnd)
Htio sam reci da je ovaj pomak najveci oko jedinice (1) – gdje smo mi sada. (slika u privitku)
e sad tocno reci brojku do koje ce padat mogu samo pogadjat sto necu…
a mozes se i naravno na sve ovo popisati
ako misliš na ovo onda je to to. http://i37.tinypic.com/28015eg.jpg to je kod amera…a oni u plusu i zahebali cijeli svijet
Hebiga mi ili kasno palimo ili ne palimo. Vidje ćemo sutra.
A ako recimo sutra ode igh up 5% nakon neke vijesti onda treba osuduti ove koji su danas plasirali lažnjak.
Vidjet ćemo sutra
[/quote]
onda ce ovo biti kao double bottom.
cijenjeni kolege moze li malo analize dionica i tehnickih osvrta na ddjh, ptkm i korf? imam li krive naocale ili je to cekic na ddjh i korfu? sto je s ostalim pokazateljima, moze malo fiba, kljucnih razina? hoce li npr biti popunjen gap na korfu sto je nastao izmedju 42.5 i 43kn?
unaprijed hvala na trudu i pozdrav svih tehnicarima [thumbsup]
bas sam opet gledao onog Prechtera…
druka za pad (glupi sroljo..).
ameri ga malo zeznuli.
ovo je stvarno zanimljivo na tjednom grafu SP500:
1. ako probiju liniju postotne promjene trenda – doci ce do ponistenja cijelog pada
to je ova gornja linija gdje se nalazi zadnja svijeca.
2. za sada jos samo malo fali da se SAR prebaci u rastuci signal
3. adx je vec odavno u rastucem signalu osim sto bi se linija trebala okrenuti prema gore…
ali i sad je ok jer je adx vrijednost 24.
4. na 1120 je i 68,1% fibbo.
ovo je stvarno zanimljiva bitka, a sve mi se cini da se ekipa sve manje boji fibba 68,1% nakon sto su medvjedi dozivjeli potpuni debakl kod probijanja rastuce linije trenda i nerealiziranja rastuceg klina.
za sada su pale slijedece BEAR utvrde:
1. padajuci klin
2. proboj linije rasuceg trenda
ostale su jos dvije:
1. druga linija pstotne promjene trenda
2. fibbo 68,1%
ovo je trebalo pisati:
za sada su pale slijedece BEAR utvrde:
1. rastuci klin
2. proboj linije rasuceg trenda
Tigrus –
– rastuci klin još uvijek je valjan.
– Izgleda stvarno, da su ameri namestili malu varku – pa tako ostvarili uvjete za rast.
Target rasta, koji se nakon jučer može vidjeti za index sp 500 iznosi:
od 1107 do 50% fiba t.j cca. 1120.
da jako nezgodno..s obzirom da ovo liči na bearish wedge, a oni nikako da ga potvrde :). nista bit cemo pametniji za nekoliko dana, valjda
rekao bih da tko je jucer kupio IGH dobro je kupio…razvio se lijep patern…
@caccone
da sam je pitanje da li će se tu zaustaviti.. trojka je definitivno lijepi pattern :). ako si na to mislio, naravno 🙂