Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je linija rastućeg trenda na Crobexu probijena, a očigledno je da je probijena, da li netko zna kako tehnička analiza predviđa intenzitet i trajanje padajućeg trenda, odnosno približno koliko dugo možemo očekivati da potraje padajući trend i u kojem postotku možemo očekivati pad ?

postoji više načina kako se može računati, odatle valjda i prilično različiti rezultati
[wink]
Više će ti reći ovi mudraci koji valjda ništa ne proučavaju nego samo dijele jedinice [smiley]

Meni ovo probijanje linije nekako smrdi na iscenirani lažnjak. [bye]

ako misliš na ovo onda je to to. http://i37.tinypic.com/28015eg.jpg to je kod amera…a oni u plusu i zahebali cijeli svijet

Hebiga mi ili kasno palimo ili ne palimo. Vidje ćemo sutra.
A ako recimo sutra ode igh up 5% nakon neke vijesti onda treba osuduti ove koji su danas plasirali lažnjak.
Vidjet ćemo sutra

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ako je linija rastućeg trenda na Crobexu probijena, a očigledno je da je probijena, da li netko zna kako tehnička analiza predviđa intenzitet i trajanje padajućeg trenda, odnosno približno koliko dugo možemo očekivati da potraje padajući trend i u kojem postotku možemo očekivati pad ?

pozdrav

bas danas sam azurirao sliku crobexa i gledam dokle ce ovaj pad, i sad ti pitas???
moj odgovor: Zavrsili smo s serijom i sada krece ponovo serija (tocnije ITW, nevermajnd)
Htio sam reci da je ovaj pomak najveci oko jedinice (1) – gdje smo mi sada. (slika u privitku)
e sad tocno reci brojku do koje ce padat mogu samo pogadjat sto necu…

a mozes se i naravno na sve ovo popisati

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

ako misliš na ovo onda je to to. http://i37.tinypic.com/28015eg.jpg to je kod amera…a oni u plusu i zahebali cijeli svijet

Hebiga mi ili kasno palimo ili ne palimo. Vidje ćemo sutra.
A ako recimo sutra ode igh up 5% nakon neke vijesti onda treba osuduti ove koji su danas plasirali lažnjak.
Vidjet ćemo sutra
[/quote]

onda ce ovo biti kao double bottom.

cijenjeni kolege moze li malo analize dionica i tehnickih osvrta na ddjh, ptkm i korf? imam li krive naocale ili je to cekic na ddjh i korfu? sto je s ostalim pokazateljima, moze malo fiba, kljucnih razina? hoce li npr biti popunjen gap na korfu sto je nastao izmedju 42.5 i 43kn?
unaprijed hvala na trudu i pozdrav svih tehnicarima [thumbsup]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

bas sam opet gledao onog Prechtera…
druka za pad (glupi sroljo..).
ameri ga malo zeznuli.

ovo je stvarno zanimljivo na tjednom grafu SP500:

1. ako probiju liniju postotne promjene trenda – doci ce do ponistenja cijelog pada
to je ova gornja linija gdje se nalazi zadnja svijeca.

2. za sada jos samo malo fali da se SAR prebaci u rastuci signal

3. adx je vec odavno u rastucem signalu osim sto bi se linija trebala okrenuti prema gore…
ali i sad je ok jer je adx vrijednost 24.

4. na 1120 je i 68,1% fibbo.

ovo je stvarno zanimljiva bitka, a sve mi se cini da se ekipa sve manje boji fibba 68,1% nakon sto su medvjedi dozivjeli potpuni debakl kod probijanja rastuce linije trenda i nerealiziranja rastuceg klina.

za sada su pale slijedece BEAR utvrde:
1. padajuci klin
2. proboj linije rasuceg trenda

ostale su jos dvije:
1. druga linija pstotne promjene trenda
2. fibbo 68,1%

ovo je trebalo pisati:

za sada su pale slijedece BEAR utvrde:
1. rastuci klin
2. proboj linije rasuceg trenda

Tigrus –
rastuci klin još uvijek je valjan.
– Izgleda stvarno, da su ameri namestili malu varku – pa tako ostvarili uvjete za rast.

Target rasta, koji se nakon jučer može vidjeti za index sp 500 iznosi:
od 1107 do 50% fiba t.j cca. 1120.

da jako nezgodno..s obzirom da ovo liči na bearish wedge, a oni nikako da ga potvrde :). nista bit cemo pametniji za nekoliko dana, valjda

rekao bih da tko je jucer kupio IGH dobro je kupio…razvio se lijep patern…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

@caccone
da sam je pitanje da li će se tu zaustaviti.. trojka je definitivno lijepi pattern :). ako si na to mislio, naravno 🙂

New Report

Close