slika govori 1000 rijeci.
Ova tvoja ne govori ni jednu. [wink]
I eto kao i uvijek potpuni promašaj svih tehničara tj. onih koji sami sebe tako zovu.
Evo tigrus je počeo kupovati IGH na 3800,3700,3600,3500 a danas će si super popraviti prosjek sa kupnjom na 3200.
Ono najosnovnije je da ne znate odrediti liniju trenda iz 3. mjeseca, svi osim profića iz mislim Agram brokera i jednog kolege sa ovog foruma,ne sjećam se imena.
Pa kako onda možete davati analize ako ne znate ono najosnovnije
I dalje zanemarujemo?
Tko igra za raju, a zanemaruje taktiku…
analiza sp500 – ADX i SAR
1. na SARu se pojavio rastuci signal – to je ova mala crvena tockica koju sam zaokruzio
2. uz to se na ADXu pozitivna krivulja prekrizila za buy.
3. sama ADX krivulja mijenja smjer u pravcu koji nam odgovara – prema gore.
Knecht – ovoj SAR zajedno sa ADXom je opaka stvarcica…
tigrus,
ako je to tako opaka stvarčica, zašto onda na isti način ne razmišljaš kad gledaš crobex?
Ili zato što ti ne odgovara u tom slučaju? Malo više konzistentnosti trebaš… Pogledaj crobi samo npr. po tim parametrima pa će ti možda bolje sjesti slika. Sorry, ne volim pametovati, samo ti usmjeravam pažnju na to da budeš konzistentan, jer ako je to odličan pokazatelj za Amere, onda pokušaj vidjeti što ti on govori kod nas… nhf
I eto kao i uvijek potpuni promašaj svih tehničara tj. onih koji sami sebe tako zovu.
Evo tigrus je počeo kupovati IGH na 3800,3700,3600,3500 a danas će si super popraviti prosjek sa kupnjom na 3200.
Ono najosnovnije je da ne znate odrediti liniju trenda iz 3. mjeseca, svi osim profića iz mislim Agram brokera i jednog kolege sa ovog foruma,ne sjećam se imena.
Pa kako onda možete davati analize ako ne znate ono najosnovnije
pogledaj što sam ja pisao barem posljednjih 10-ak mjeseci i svaki puta pravovremeno upozoravao i na veće i rastove i na padove, kad god sam imao vremena za napisati koju riječ ovdje…
I dalje zanemarujemo?
IIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????????????????
Eto isto stanje na sp500 pa su se jučer vratili tranu kao da nisu niti izašli, a mi danas vrit.
Ne razumijem kaj si time htio reći da se sutra vraćamo tranu ili da nas netko krade ili da mi nikoga ne pratimo????
eto sp500
http://i37.tinypic.com/28015eg.jpg
Crobex se jako približio izglednoj točki odboja. Zadnji puta 06.07.2009. smo se također odbili točno na liniji SMA 100:
Ako je linija rastućeg trenda na Crobexu probijena, a očigledno je da je probijena, da li netko zna kako tehnička analiza predviđa intenzitet i trajanje padajućeg trenda, odnosno približno koliko dugo možemo očekivati da potraje padajući trend i u kojem postotku možemo očekivati pad ?
Crobex se jako približio izglednoj točki odboja. Zadnji puta 06.07.2009. smo se također odbili točno na liniji SMA 100:
u potpunosti se slažem s vama. dodatno pogledajte situaciju s STOH-om 06.07. i danas. čini se kao potpuno isti obrazac.
nadalje bih primjetio jednu stvar. kolega Inovator2 je nacrtao linije kanala drugačije nego svi do sada. uključivo i neke "profiće". slažem se da postoji linija trenda koja je probijena danas, ali to nije linija kanala.