Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mozda procuri…a mozda i ne

slika je za mog frenda
[thumbsup]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

slika je za mog frenda
[thumbsup]

Sviđa mi se…Bit ce to ok [wink] [thumbsup]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

slika je za mog frenda
[thumbsup]

Jedino što može procuriti je nekima džep kad rasprodaju zadnje dionice u nadi da će CROBI do 1900.
Ha ha, kad prijeđe 2300 onda opet uđite, sad nemojte jer je prejeftino

DJI : formirao se potvrđeni obrnuti H&S na petodnevnom grafu (15 min OHLC). Target je cca. 10125 bodova, možda već sutra, vjerojatnije u ponedjeljak.

Eto [cool]
Post od četvrtka, ocjena 41%.
[/quote]
Pratim te kolega u tišini…3 od 3 prognoze, a oba triput su bili obrnuti HS. [thumbsup]

Da li je ovo možda znak za opasnost?
Prilikom rasta mali prometi a prilikom pada veliki, u zadnjih mjesec dana je to postalo izraženo.

Ako EURUSD ne prijeđe 1.50 nego se ipak odbije, da li će to zaustaviti rast? Ili je target od minimalno 1125 neminovan?

Ne slažem se ni ja, da je korekcija gotova. Daleko od toga. Targete za crobex i sp 500 stavio sam na 2618 i 2625 stranici pre više od mesec dana i do danas 100% drže.

Ali slažem se sa onima, koji prognoziraju kratak rast. Ameri će danas sutra sa sp 500 povući sa 1045 na oko 1065-1071.

Prognoza od jučer ispala tačna. Ameri danas završili na 1066,63.
Target od 1071-1074 još čeka.
[/quote]

Ameri danas čak prešli prognozirani target od 1074 – 61,8 % fiba (odradili H&S sa targetom 10911093). To je bio i plafon rasta.

Idučih dana sljedi jaka korekcija prema targetu 1029 (1011-1015 u roku 7-10 dana).

P.S. US dolar je danas odradio dvojku pa će sljedećih dana rasti.

analiza sp500 – ADX i SAR

1. na SARu se pojavio rastuci signal – to je ova mala crvena tockica koju sam zaokruzio
2. uz to se na ADXu pozitivna krivulja prekrizila za buy.
3. sama ADX krivulja mijenja smjer u pravcu koji nam odgovara – prema gore.

Knecht – ovoj SAR zajedno sa ADXom je opaka stvarcica…

Ne slažem se ni ja, da je korekcija gotova. Daleko od toga. Targete za crobex i sp 500 stavio sam na 2618 i 2625 stranici pre više od mesec dana i do danas 100% drže.

Ali slažem se sa onima, koji prognoziraju kratak rast. Ameri će danas sutra sa sp 500 povući sa 1045 na oko 1065-1071.

[/quote]

Ameri danas čak prešli prognozirani target od 1074 – 61,8 % fiba (odradili H&S sa targetom 10911093). To je bio i plafon rasta.

Idučih dana sljedi jaka korekcija prema targetu 1029 (1011-1015 u roku 7-10 dana).

[/quote]

Ti kao baron trudiš se ali ti neide.
Kolega nisi li rekao da će u čet biti mala korekcija dolara pa da će nastaviti rasti?

A vidi ga sada.
Kako bi dolar rastao kolega? Na temelju čega? Pa kamata je minimalna.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nisam pobornik teorija zavjere… ali mislim stvarno, ovo mi se čini malo previše…

Vaš link

I još jedna za laku noć… Heh, onaj tko se kuži u forex može dobro zaraditi i na burzi, ne treba uopće proučavati dionice i fundamente… [lol]

Vaš link

[/quote]

[/quote]
Meni to ne izgleda uopće kao 2-ojka

analiza sp500 – ADX i SAR

1. na SARu se pojavio rastuci signal – to je ova mala crvena tockica koju sam zaokruzio
2. uz to se na ADXu pozitivna krivulja prekrizila za buy.
3. sama ADX krivulja mijenja smjer u pravcu koji nam odgovara – prema gore.

Knecht – ovoj SAR zajedno sa ADXom je opaka stvarcica…

Da, baš je opaka ta stvarčica, baš fino izgleda.
Mi da pratimo Amere bili bi već na 2700

New Report

Close