Jel je logicno,a dal je ispravino,bo.
[/quote]
Zašto misliš da je logićno?
[/quote]
ne mora biti, na burzi nikad ne znaš… a ponašanje amera je sve, samo ne normalno i standardno… tako da treba biti dodatno oprezan…
ponekad je impuls totalno očigledan, ponekad se stvarno pitaš jel to to… ova sadašnja situacija spada u ovu drugu, mutnu kategoriju…
ali ako ćemo tehnički obrazložit zašto taj pad meni izgleda kao impuls, i to kao A val od ABC korekcije:
1) jer ameri nisu uspjeli okrenuti na dan kada je izašao GDP, nego su propali niže,
2) pet valova na dolje (vidi moj graf iz prethodnog posta),
3) povećani volumen,
4) ciklusi kažu da još korekcija nije gotova…
oćeš još? 🙂
za cikluse, neko je nedavno postao link koji se poprilično slaže sa mojom analizom ciklusa…
SPX potencijalni count…
Možda griješim ali prijatelju za sada se ne bih složio s tobom. Pred nama je kratko vrijeme pa ćemo vidjeti. Nekako se svi držite da je ovo od dna krenula korekcija ABC. Ja toga mišljenja nisam, nego da je krenuo impulsni val, tj. oporavak 1,3,5 !!
LP
Zli zar i ti za radiš za….pa gdje si stavio na tvom grafu val A? Odmah na val 5. Pa gdje si to video?
Stvarno zavodite ovdje ovu jadnu raju.
Haus tvoja prognoza za DA može izgledati i ovako:
Mislim, da im je max. plafon 5600 sutra (ako) – pa onda siuran pravac prema pet soma.
O gradu mrguda bolje ne izgubljati riječi. Sistem je isti kao kod DAX-a. Sutra će rasti – onda pravac prema somu.
Stvarno pravi ste biseri – ajde recite za koji….radite. [lol]
Jel je logicno,a dal je ispravino,bo.
[/quote]
Zašto misliš da je logićno?
[/quote]
ne mora biti, na burzi nikad ne znaš… a ponašanje amera je sve, samo ne normalno i standardno… tako da treba biti dodatno oprezan…
ponekad je impuls totalno očigledan, ponekad se stvarno pitaš jel to to… ova sadašnja situacija spada u ovu drugu, mutnu kategoriju…
ali ako ćemo tehnički obrazložit zašto taj pad meni izgleda kao impuls, i to kao A val od ABC korekcije:
1) jer ameri nisu uspjeli okrenuti na dan kada je izašao GDP, nego su propali niže,
2) pet valova na dolje (vidi moj graf iz prethodnog posta),
3) povećani volumen,
4) ciklusi kažu da još korekcija nije gotova…
oćeš još? 🙂
za cikluse, neko je nedavno postao link koji se poprilično slaže sa mojom analizom ciklusa…
http://cyclewave.homestead.com/110209.html
[/quote]
Cijeli svijet piše o impulsu, zato sam sumnjićav…bumo vidjeli, iako imaš neke argumente na svojoj strani, ewt je kurva, puno puta je prevarile i svog decka Prechtera a kamoli tebe ili mene [wink]
Ili si joj ti ljubavnik pa znaš neke njene tajne [wink]
@quo vadis
Najtočnije do sada brojanje valova po EWT teoriji koje sam vidio do sada .. prijatelju svaka čast. Najbolji si !! Ocjena od 5, čista 5-ca.
LP tebi QV
@quo vadis
Najtočnije do sada brojanje valova po EWT teoriji koje sam vidio do sada .. prijatelju svaka čast. Najbolji si !! Ocjena od 5, čista 5-ca.
LP tebi QV
Mrgude prijatelju jer se ti zezas ili stvarno ozbiljno misliš za ovog quo vadisa
Ima li kakve logike da Crobex dođe do cca 2500 bodova, jer nekako mi se sve čini da ovo još nije kraj.
2007 godine je dva puta neuspješno napadao 5100 bodova i tek iz trećeg puta došao na 5400 bodova.
Nekako mi se to poklapa s Gannom, a brodari bi mogli biti generator proboja 2300 bodova, jer vjerujem da će reagirati na ovaj rast BDI-a.
Ima li kakve logike da Crobex dođe do cca 2500 bodova, jer nekako mi se sve čini da ovo još nije kraj.
2007 godine je dva puta neuspješno napadao 5100 bodova i tek iz trećeg puta došao na 5400 bodova.
Nekako mi se to poklapa s Gannom, a brodari bi mogli biti generator proboja 2300 bodova, jer vjerujem da će reagirati na ovaj rast BDI-a.
Stranica 2543 i toga se drži kao pijan plota, em nećeš pasti em ćeš vidjeti tu brojku a i veću !!
LP
glede brodara, mislim da još uvijek nije došlo njihovih 5 minuta… evo što sam napisao prije nekih mjesec dana:
načekat ćeš se još jedno 2-3 mjeseca za ATPL… brodari još jedno vrijeme ne idu nikuda… eutanazirani, kao što bi rekla brankica…
naravno, ako i inače smatraš moje analize pogrešnima, možeš se na sve to i popišati…
[/quote]
taj scenarij otprije mi se još uvijek čini najvjerojatniji… istina, ATPL je napravio jedan pad od cca 20% i to će nadoknadit, ali to znači samo povratak na prethodnu liniju obrane…
glede BDi-ja, čini mi se da sada radi b val prema gore, i još mora odradit jedan manji c val na dolje prije nego što brodari popizde… iako, nisam baš siguran za ovaj count, BDI je priča za sebe, nemre ga se ulovit ni za glavu ni za rep…
tako da mislim da će još neko vrijeme crobex i brodari svako svojim putem…
Stranica 2543 i toga se drži kao pijan plota, em nećeš pasti em ćeš vidjeti tu brojku a i veću !!
LP
[/quote]
koja stranica 2543?
jel ovo danas neka mala dvojkica unutar prvog vala od 5 od 3?
meni se cini da je.
[huh]
na ovo sam mislio…