18% u kešu sam tek od jučer. U utorak sam kupovao, u petak prodavao.
Tisak mi je treći po zastupljenosti u portfelju, nebi o postotku.
A KRAS?
[/quote]
Kras je zastupljeniji nego što sam planirao. Takav je život, ne ide uvijek sve po planu.
Nekad se od drveta ne vidi šuma.
Ili cup & handle u formiranju. [smiley]
Prema svemu sudeći, trend je sačuvan. Stoch se okrenuo i ima dovoljno prostora za rast da se drugi tjedan i MACD prekriži gore.
Ja sam TA laik ali neke osnove znam i pratim. U utorak se poklopio fibonacci support sa linijom trenda. Ali izgleda da je mnogim tehničarima koji se bave raznim čarobiranjima to promaklo. Nekad se od drveta ne vidi šuma.
100tka!
[/quote]
Uvaženi,
zar nije da se od šume ne vidi drvo.
Na grafu od kolege graditelj, ovaj put crvena linija (linija primarnog trenda) nije probijena. Ukoliko dođe do testiranja te linije kroz koji dan, kolike su šanse da izdrži i drugi udar. Cijenjena mišljenja?
Unaprijed zahvaljujem
Netko voli ovdje sipat jedinice – ja svima podjelio stotke.
Inače mislim, da sljedeci tjedan sljedi od srijede nromalna korekcija.
4 posta iznad je graditelj stavio sliku, lijepo se vidi da linija trenda još uvijek drži vodu. a do kad će ne zna se [smiley]
Do tad dok i brodari ne odrade rast. Pa nećemo valjda brodare ostaviti na ovim razinama.
[lol]
Ja sam TA laik ali neke osnove znam i pratim. U utorak se poklopio fibonacci support sa linijom trenda. Ali izgleda da je mnogim tehničarima koji se bave raznim čarobiranjima to promaklo. Nekad se od drveta ne vidi šuma.
100tka!
[/quote]
Uvaženi,
zar nije da se od šume ne vidi drvo.
Na grafu od kolege graditelj, ovaj put crvena linija (linija primarnog trenda) nije probijena. Ukoliko dođe do testiranja te linije kroz koji dan, kolike su šanse da izdrži i drugi udar. Cijenjena mišljenja?
Unaprijed zahvaljujem
[/quote]
Ako pukne linija trenda upalit duga svitla i otvorit četvero očiju.Ako pukne linija trenda ne mora značit i da se prekinio trend.Ukratko pazit da se razvijaju standardne korekcije na tržištu i pazit na formacije zastavice klina koje mogu zavarat (pogotovo zastavica)
Nisam fan obrazaca svijeća, ali ovo mi je upalo u oko kad sam bacio pogled na DAX, pa reko da podijelim s vama…
Three white soldiers – http://www.nobletrading.com/blogs/2008/10/three-white-soldiers-candlestick.html
Three white soldiers is a bullish candlestick pattern which indicates reversal of current downtrend and start of upward trend. It is considered as one of the most reliable trading pattern if it is formed after a prolonged downtrend or after consolidation of a downtrend. As name suggest, three white soldiers pattern consists of three long white (clear or bullish) candlesticks, each closed higher than previous day’s close.
Osobno mi ovo ništa ne znači (nemam nekih posebnih iskustava s njima), ali eto za ljubitelje candlestick patterna.. :))
Zakaj svi gledate na ovaj pad sa 1100 do 1030 kao impuls?
Zakaj svi gledate na ovaj pad sa 1100 do 1030 kao impuls?
Jel je logicno,a dal je ispravino,bo.