@Daculo,
zanimljivi obračuni. Samo, ako bi ti nakon točke inverzije trebala odgovarati simetrija, onda bi ti ova sljedeća 4 bila znatno viša? Ili?
Netko je već na forumu jednom davno računao cikluse po jednom drugom ključu i mislim da ih je dijelio na 72 dana, ali nisam više siguran, možda "gospa"?
Svakako, svaka čast na trudu!
@Daculo,
zanimljivi obračuni. Samo, ako bi ti nakon točke inverzije trebala odgovarati simetrija, onda bi ti ova sljedeća 4 bila znatno viša? Ili?
Netko je već na forumu jednom davno računao cikluse po jednom drugom ključu i mislim da ih je dijelio na 72 dana, ali nisam više siguran, možda "gospa"?
Svakako, svaka čast na trudu!
Zadnju tj. kratku cetvorku sam i ocekivao iza zelene vertikalne zbog rane trojke. Znaci duza cetvorka pa "inverzijski prozor" i onda ponovo. A za cikluse stvarno ne znam koji bi mogli biti umjesto ovih- sigurno netko misli sta sad ovaj pise tu neki LTD MTD STD …
Ima STD – svaki 4 dana se trziste ponavlja
MTD – svaki 4mj
ITD – 1g
LTD – 4g
SLTD – 19g
Inace koliko sam skuzio preferiraju dionice ili commodity za trgovanje a ne indexe pogotovo ne ovaj nas jadni crobex.
Hvala
Izgleda da im je ova beznačajna tanka crvena linija ipak prepreka.Ima li tko kakavih vizija, ide li se poviše ili …. ?
Izgleda da im je ova beznačajna tanka crvena linija ipak prepreka.Ima li tko kakavih vizija, ide li se poviše ili …. ?
Zato što klin još nije ostvaren. Mora narasti do 1073-1074. To će vjerovatno biti u ponedeljak.
Prema svemu sudeći, trend je sačuvan. Stoch se okrenuo i ima dovoljno prostora za rast da se drugi tjedan i MACD prekriži gore.
Prema svemu sudeći, trend je sačuvan. Stoch se okrenuo i ima dovoljno prostora za rast da se drugi tjedan i MACD prekriži gore.
Ja sam TA laik ali neke osnove znam i pratim. U utorak se poklopio fibonacci support sa linijom trenda. Ali izgleda da je mnogim tehničarima koji se bave raznim čarobiranjima to promaklo. Nekad se od drveta ne vidi šuma.
100tka!
a zašto ste kolega onda 18% u cashu ? i ako nije tajna koliki udio u Vašem portfelju ima TISK ? nije provokativno pitanje … meni 31%
18% u kešu sam tek od jučer. U utorak sam kupovao, u petak prodavao.
Tisak mi je treći po zastupljenosti u portfelju, nebi o postotku.
što se tiče slijedećih tjedana očekuješ da bu raslo ili ni vrit ni mimo kretanje (zbog fiba i linije trenda mislim)
4 posta iznad je graditelj stavio sliku, lijepo se vidi da linija trenda još uvijek drži vodu. a do kad će ne zna se [smiley]
18% u kešu sam tek od jučer. U utorak sam kupovao, u petak prodavao.
Tisak mi je treći po zastupljenosti u portfelju, nebi o postotku.
A KRAS?