Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Daculo,
zanimljivi obračuni. Samo, ako bi ti nakon točke inverzije trebala odgovarati simetrija, onda bi ti ova sljedeća 4 bila znatno viša? Ili?
Netko je već na forumu jednom davno računao cikluse po jednom drugom ključu i mislim da ih je dijelio na 72 dana, ali nisam više siguran, možda "gospa"?
Svakako, svaka čast na trudu!

@Daculo
,
zanimljivi obračuni. Samo, ako bi ti nakon točke inverzije trebala odgovarati simetrija, onda bi ti ova sljedeća 4 bila znatno viša? Ili?
Netko je već na forumu jednom davno računao cikluse po jednom drugom ključu i mislim da ih je dijelio na 72 dana, ali nisam više siguran, možda "gospa"?
Svakako, svaka čast na trudu!

Zadnju tj. kratku cetvorku sam i ocekivao iza zelene vertikalne zbog rane trojke. Znaci duza cetvorka pa "inverzijski prozor" i onda ponovo. A za cikluse stvarno ne znam koji bi mogli biti umjesto ovih- sigurno netko misli sta sad ovaj pise tu neki LTD MTD STD …

Ima STD – svaki 4 dana se trziste ponavlja
MTD – svaki 4mj
ITD – 1g
LTD – 4g
SLTD – 19g

Inace koliko sam skuzio preferiraju dionice ili commodity za trgovanje a ne indexe pogotovo ne ovaj nas jadni crobex.
Hvala

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

Dobro je meni moja baba govorila,ostavi se ti toga!

Izgleda da im je ova beznačajna tanka crvena linija ipak prepreka.Ima li tko kakavih vizija, ide li se poviše ili …. ?

Izgleda da im je ova beznačajna tanka crvena linija ipak prepreka.Ima li tko kakavih vizija, ide li se poviše ili …. ?

Zato što klin još nije ostvaren. Mora narasti do 1073-1074. To će vjerovatno biti u ponedeljak.

Prema svemu sudeći, trend je sačuvan. Stoch se okrenuo i ima dovoljno prostora za rast da se drugi tjedan i MACD prekriži gore.

Prema svemu sudeći, trend je sačuvan. Stoch se okrenuo i ima dovoljno prostora za rast da se drugi tjedan i MACD prekriži gore.

Ja sam TA laik ali neke osnove znam i pratim. U utorak se poklopio fibonacci support sa linijom trenda. Ali izgleda da je mnogim tehničarima koji se bave raznim čarobiranjima to promaklo. Nekad se od drveta ne vidi šuma.

100tka!

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

a zašto ste kolega onda 18% u cashu ? i ako nije tajna koliki udio u Vašem portfelju ima TISK ? nije provokativno pitanje … meni 31%

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

18% u kešu sam tek od jučer. U utorak sam kupovao, u petak prodavao.

Tisak mi je treći po zastupljenosti u portfelju, nebi o postotku.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

što se tiče slijedećih tjedana očekuješ da bu raslo ili ni vrit ni mimo kretanje (zbog fiba i linije trenda mislim)

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

4 posta iznad je graditelj stavio sliku, lijepo se vidi da linija trenda još uvijek drži vodu. a do kad će ne zna se [smiley]

18% u kešu sam tek od jučer. U utorak sam kupovao, u petak prodavao.

Tisak mi je treći po zastupljenosti u portfelju, nebi o postotku.

A KRAS?

New Report

Close