Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na spx-u black doji star kao i double black doji star reversal , which means possible major reversal. Gold cross pred križanjem.Moguć mini inv h&s.

Pozdrav koleginice, mozda je moguc i jedan obicni malo veci H&S!!!

I kolega Tony? Jel bilo 6500 dno za LEDO?

Samo jedan čovjek zna gdje je kojoj dionici i kada dno:

Jedini pravi indijanac, VELIKI POGLAVICA GERONIMO !!!!

I'LL BE BACK

Može li netko staviti analizu za BLSC?

Ajde da vidimo što se tu dešava, ima li klina ili trokuta?

SAmo mi nemojte dati analizu, što bude bit će.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne, nije na 6500kn bilo dno.

Može li netko staviti analizu za BLSC?

Ajde da vidimo što se tu dešava, ima li klina ili trokuta?

SAmo mi nemojte dati analizu, što bude bit će.

lp

pa ako ce se drzati strktno Vaseg uslova onda necete biti u mogucnosti vidjeti tehnicku analizu koliko god je cekali
pofuk

Na spx-u black doji star kao i double black doji star reversal , which means possible major reversal. Gold cross pred križanjem.Moguć mini inv h&s.

[/quote]
Može samo info, u kojem programu je ovaj graf što si ga postao za SP500?
Hvala!

Ne, nije na 6500kn bilo dno.

Zanimljiv graf, u rangu s onim o trostrukom vrhu na LKPC i padu na 1100 i negativnim divergencijama na HTu. Najlakše je uzet graf pa proizvoljno povlačit linije i stavljat strelice i kružiće.
Stvarno se svašta crta i mislim da moderatori nebi tribali dopuštat ovakve grafove bez ikakvog smisla jer se nakupi smeća.

[/quote]
Desno rame bi trebalo biti veče od l. ako se sječam.

Uhljebe na ulicu!!!!!

I kolega Tony? Jel bilo 6500 dno za LEDO?

Samo jedan čovjek zna gdje je kojoj dionici i kada dno:

Jedini pravi indijanac, VELIKI POGLAVICA GERONIMO !!!!

kolega, governer,
1) u toj tada maloj raspravi nije se radilo o LEDU, nego o LKPC (i naravno o drugoj cijeni nego što je ti navodiš. Provjeri). Ako već želiš ispadati pametan, trebaš barem znati o čemu se točno radilo;
2) Apsolutno je jasno da je to bilo dno što se tiče toga dana i kratkoročnih kretanja. Ja sam Dizelašu postavio pitanje, ako bi mogao objasniti zašto tehnički misli da je to dno, na čemu temelji tu tvrdnju… jer bih volio i ja to znati;
– osim toga Dizelaš inače zastupa – po meni odličnu strategiju – trgovanja u skladu s trendom, a ne "hvatanja bureka", tj. kad on piše da je to dno, onda mi je logično pretpostaviti da bi moralo rasti barem sljedećih 2-3 tjedna (barem nekakav kraći trend).
I tu se javlja problem. Jer tehnički nisam vidio da bi to moglo biti malo dugoročnije dno.
– I "Last but not least": i prije toga dana znao putem nekih kanala da npr. Geronimo puno skuplja tu dionicu. Znao sam da ju je čak skidao s aska puno više nego što je bila toga dana kad je zbilja dotakla relativno dno… A poznato ti je valjda da se na manje likvidnim dionicama s manje od 500.000 kn vrlo lako može pogurati dionica, osobito ako je tržište u fazi okretanja prema +, i osobito ako si je već akumulirao na dovoljno niskim razinama… I to nikakva tehnička ne može sa sigurnošću predvidjeti… može samo otčitati koliko takav "umjetni" rast ima prave snage za nešto ozbiljnije i jače… Ali to je već druga priča.
Zadovoljan?

gle, ja sam napisao Abondond Baby ili Bulish morning Star Doji.
ti ovdje tvrdis da je to : BULLISH MORNING STAR
jel druga svijeca Doji ili nije?
ha?

Doji? Evo sto je Doji http://www.investopedia.com/terms/d/doji.asp
A ako me sjećanje ne vara bila je riječ o JNAF

S&P izgleda prilično dobro. Odbio se od donje linije kanala i donjeg bolla, formirane skrivene bik. divergencije na rsi-ju i stohasticu, stohastic izlazi iz oversolda i daje buy signal..

Samo mi smrdi intraday trgovanje, nije baš uvjerljivo..

pozdrav
moram se ubaciti sa "glupom deltom" od onog Wildera…
evo STD od S&P 60 min za ovaj tjedan

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

New Report

Close