Ajde drevil nemoj se zezat. Izbroji već jednom one valove od 11/2007 do 06/2009 (koliko i ima? [cry]) pa onda, koji valovi sljede od 03/2009 do danas.
Sve mi se čini, da ovdje ima puno forumaša, koji pišu protiv svake logike po nečijim nalozima sa ciljem, da navuku male ulagače. Kada staviš graf, koji ne ukazuje na rast sljedi kolac – onako radi reda.
Ajde drevil nemoj se zezat. Izbroji već jednom one valove od 11/2007 do 06/2009 (koliko i ima? [cry]) pa onda, koji valovi sljede od 03/2009 do danas.
Sve mi se čini, da ovdje ima puno forumaša, koji pišu protiv svake logike po nečijim nalozima sa ciljem, da navuku male ulagače. Kada staviš graf, koji ne ukazuje na rast sljedi kolac – onako radi reda.
Po tebi je scenarij pad Crobexa opet do 1200?
Čime ti potkrepljuješ i u kojem periodu to vidiš?
Nadalje, zar uistinu misliš da će SP500 pasti na 350-400?
http://www.safehaven.com/article-14917.htm
tehničari možete li prokomentirati,pošto sam na Vi sa engleskim,a slika mi nije draga
Breakpoint?
A što je to BREAKPOINT???
A što je to BREAKPOINT???
http://www.eudict.com/indexHr.php?lang=engcro&word=breakpoint&go=Tra%C5%BEi
He he…istina
A evo zašto mislim tako da bi se palo na oko 1930, lako bi se otvorio put niže razvojem head and shouldersa, s garantiranim padom ravno na prethodni otpor. I zato bi sutra možda bilo dobro uzet nazad nivo 2100, da se potvrdi odbijanac i reversal pattern. Bude li ovo klimavo moglo bi bit svašta, al očekujem pozitivan rasplet.
Đizus krajst , pa ti bi head an shoulder mogao nacrtati i na ekg-u mrtvaca. [lol]
[/quote]
[/quote]
Đizus krajst , pa ti bi head an shoulder mogao nacrtati i na ekg-u mrtvaca. [lol]
[/quote]
Već duže pratim ovaj forum o TA i stvarno se svašta lupeta. Slikice ovog H&S i analiza koju peromadjar spominje od 10-og mjeseca su stvarno smiješne. Linije se vuku sve u 16 [lol]
Mislim da su vulgaris fibo nivoi sasvim jasni. Tjedni crobex graf:
[/quote]
kerefek, xman, mah i ostali tehnički veleumovi.
Pričajte vi šta god hoćete ja već odavno prilično zarađujem ulazeći na jasnom dnu i izlazeći na jasnom vrhu, oćeš na crobexu oćeš na nekim dionicama. To šta vi ne vidite a ja vidim je vaš problem, pogotovo ako uzmete činjenicu koju sam sad naveo. Najčešće ne izgledaju sve stvari koje vidite na grafu kao precrtane iz knjiga pa ne možeš ni očekivat super jasne obrasce. Al šta vam ja to imam objašnjavat.
Kakva su inače vaša iskustva sa predviđanjem vrha i dna? Kolko sam pratio forum u zadnjih više mjeseci mislim da nitko od vas trojice nije ništa pogodio. Jel ko šta pogodio da sam to propustio? Od vas nitko, ima par ljudi koji nešta ovdje znaju al od vas navedenih nitko. Prema tome, bolje se ne javljajte, ne znam ko je ovdje smješan.
Potpora na 2000 ne postoji, to je izmišljotina, al ionako sad to nije bitno jer crobex 2000 neće skoro vidit. Nek vam to uostalom objašnjava trio fantastikus na kraju tjedna. Od mene dosta šta se tiče grafova ovdje na neko vrijeme.
US Brodari opet dolje, al iznenađuje nagli pad US indeksa u zadnjih 1h trgovanja na povećanom volumenu. Nije dobro po meni ovo nikako, ljudi budite oprezni.
i crobi je u kanalu (mjesečni)
peace
Na spx-u black doji star kao i double black doji star reversal , which means possible major reversal. Gold cross pred križanjem.Moguć mini inv h&s.