Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moze li se ovo sto je bilo klasificirati kao 335 nepravilna korekcija?

ako smo se okrenuli, intermediate cetvorka je napravila skolski expanded flat:
17.9. 2287
A 28.9. 2123
B 16.10 2318
C jucer
toplo se nadam …

[/quote]

moze li se ovo sto je bilo klasificirati kao 335 nepravilna korekcija?

ako smo se okrenuli, intermediate cetvorka je napravila skolski expanded flat:
17.9. 2287
A 28.9. 2123
B 16.10 2318
C jucer
toplo se nadam …

[/quote]

pa jel po brojanju vrijedi da je to to?
meni se cini da je ok…

S Mrgudom sam svojevremeno diskutirao o tome i on je utvrdio da je Regular.
Ja sam bio uvjerenja da je nepravila jer kanal nije bio ok.

Ako je ovo nepravilna flat i to bi stvarno bi vrlo jaki bull signal.

mozes opaliti sliku?

analiza Janafa

1. Imamo pattern Abondend Baby Bottom – jaki obrazac promjene trenda
(alternativa je Bullish Morning Doji Star isto vrlo jak obrazac)

http://www.candlesticker.com/Cs58.asp

2. Pozitivnu divergenciju na RSI

stavim kvalitetnu analizu i dobijem 1%.

ljudi, nitko Vas nije tjerao da prodajete na dnu, ali se ne mozete ljutiti na moje analize zbog toga.

Ovdje upišite svoj komentar…

meni se cini da je ok…

mozes opaliti sliku?

sve mi je doma, ovdje sam u mailu nasao file sa stanjem 27.10.2009., mislim da smo onda unutar C bili u prijelazu s cetvrtog na peti podval

E moj drevile -vidim već odavno, d ti ewt nije jača strana. Evo ti čisti kolac.

meni se cini da je ok…

mozes opaliti sliku?

sve mi je doma, ovdje sam u mailu nasao file sa stanjem 27.10.2009., mislim da smo onda unutar C bili u prijelazu s cetvrtog na peti podval
[/quote]

dakle, ako nekome nije jasno, ako smo odradili expanded flat kao intermediate cetvorku onda idemo redom: gotov je minute 5 kojeg spominjem dva reda gore od minor c od intermediate 4 (to je taj expanded flat) od primarnog 3 od ciklickog 1 novog bull marketa:) Na slici su intermediate i primarni valovi oznaceni.

Alternativni count sigurno postoji, ali KNECHT, SIGURNO NIJE GOTOVA NEKAKVA VELIKA DVOJKA, PA ONDA VALJDA POCELA NEKAKVA CRNA VELIKA TRICA s kojom bi crobex zavrsio debelo ispod milju dvjesto, a peticu onda valjda ispod nule, a to je tek A od korekcije jer najveci moguci izbrojivi val na dole mora biti korektivni, pa imati i B i C zbog hijerarhije valova jer je uvijek dio opet najveceg moguceg izbrojivog vala na gore koji je impuls i koji se otvorio ranije. Svako moze imati svoj preferirani count, a pritom mora biti svjestan i alternativnih, to je srz ewt-a. Pravila omogucuju vise counta istovremeno, a guidelinesi nas upucuju na preferirani i ostale najvjerojatnije. Cesto na forumu se pojavi temeljno pogresan count, koji krsi pravila i logiku, ali u pravilu ne reagiram, ali kad me se prozove zbog korektno napravljenog brojanja i pritom naljepi ovakva bedastoca ne mogu ne odgovoriti!

analiza Janafa

ljudi, nitko Vas nije tjerao da prodajete na dnu, ali se ne mozete ljutiti na moje analize zbog toga.
[/quote]
Ja ti nisam dao kolac ali sam ga dobio kad sam prigovorio da se postaju gluposti. To ti nije to što pišeš da je. Pogledaj malo bolje uzorke na site-u koji navodiš.

analiza Janafa

[/quote]
Ja ti nisam dao kolac ali sam ga dobio kad sam prigovorio da se postaju gluposti. To ti nije to što pišeš da je. Pogledaj malo bolje uzorke na site-u koji navodiš.

[/quote]

da..?..

a sto je to onda?

Recenzija jedne poznate knjige o tehničkoj analizi:

Here is a kicker and the TRUTH:, August 12, 2002
By A Customer

Technical Analysis does not exist! Head-n-Shoulders, Candlesticks, etc… are Bull Shit! TA is a lucky hit or miss chance that people take. Authors of these books make their money by writing them and having fools buy them in the hopes of becoming successful traders. Will not happen! Save your money and buy index funds for the long haul and you will make more money than you would from reading these junk books and praying every time you place a stock trade. [lol] [smiley]

da..?..

a sto je to onda?

I opet ti nisam ja dao kolac 🙂 Pa šta ti se treba prstom pokazati. Ne misliš li da bi to prije moglo biti ovo:
Vaš link

da..?..

a sto je to onda?

I opet ti nisam ja dao kolac 🙂 Pa šta ti se treba prstom pokazati. Ne misliš li da bi to prije moglo biti ovo:
Vaš link
[/quote]

gle, ja sam napisao Abondond Baby ili Bulish morning Star Doji.

ti ovdje tvrdis da je to : BULLISH MORNING STAR

jel druga svijeca Doji ili nije?
ha?

koga ovi zahebavaju???
jedan dan padaju -3% drugi dan rastu plus +3%!!

ko je ovdje lud?
[angry]

New Report

Close