Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Đizus krajst , pa ti bi head an shoulder mogao nacrtati i na ekg-u mrtvaca. [lol]
[/quote]

Već duže pratim ovaj forum o TA i stvarno se svašta lupeta. Slikice ovog H&S i analiza koju peromadjar spominje od 10-og mjeseca su stvarno smiješne. Linije se vuku sve u 16 [lol]

Mislim da su vulgaris fibo nivoi sasvim jasni. Tjedni crobex graf:

Ja vidim ovako, odbili smo se od linije trenda zadnjih 9 mjeseci i od 38% fibbija. Stoch je skoro na nuli i sa te razine se redovito odbijamo. Plus gap koji je nastao jučer. Fali mi još potvrda u volumenu da bi vjerovao da smo dotaknuli dno ali potvrde u volumenu često fale zadnje vrijeme. Vjerujem da postoji određena šansa da je korekcija gotova ali isto tako nema niti potvrde da nećemo dalje rokati. Kratkoročno po meni UP, dugoročno UP a između možemo još dolje.

Ja vidim ovako, odbili smo se od linije trenda zadnjih 9 mjeseci i od 38% fibbija. Stoch je skoro na nuli i sa te razine se redovito odbijamo. Plus gap koji je nastao jučer. Fali mi još potvrda u volumenu da bi vjerovao da smo dotaknuli dno ali potvrde u volumenu često fale zadnje vrijeme. Vjerujem da postoji određena šansa da je korekcija gotova ali isto tako nema niti potvrde da nećemo dalje rokati. Kratkoročno po meni UP, dugoročno UP a između možemo još dolje.

da..i ja sam vise za ovajh tvoj graf, s tim da ja možda ne bi imao 3 linije za sad, znači ova žuta prva možda nije? ali ove druge dvije od fana bi bile. ali definitvno mi vuče na promjenu trenda

da..i ja sam vise za ovajh tvoj graf, s tim da ja možda ne bi imao 3 linije za sad, znači ova žuta prva možda nije? ali ove druge dvije od fana bi bile. ali definitvno mi vuče na promjenu trenda
[/quote]

žuta je od fibo ratrecements alata 🙂

lol..onda sve 5 🙂

Tehnički najbolje stoji DDJH i CROBEX [proud]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

moze li se ovo sto je bilo klasificirati kao 335 nepravilna korekcija?

Tehnički najbolje stoji DDJH i CROBEX [proud]

moze li graf zasto to mislis?

ddjh jer je jučer imao čekić i čeka potvrdu danas. crobex neka on objasni

analiza Janafa

1. Imamo pattern Abondend Baby Bottom – jaki obrazac promjene trenda
(alternativa je Bullish Morning Doji Star isto vrlo jak obrazac)

http://www.candlesticker.com/Cs58.asp

2. Pozitivnu divergenciju na RSI

moze li se ovo sto je bilo klasificirati kao 335 nepravilna korekcija?

ako smo se okrenuli, intermediate cetvorka je napravila skolski expanded flat:
17.9. 2287
A 28.9. 2123
B 16.10 2318
C jucer
toplo se nadam …

SMA 200 kao potpora na dosta dionica: atpl, ernt, igh

jedino na ingri je probijena

kuda ide ingra?

New Report

Close