Malo samoreklame. Ko je to prihvatio ok, ko nije više pažnje drugi put. Mislim da od sutra prelazimo u fazu rasta.
27.10.09. | 18:24
peromadjar | profil
korisnik od: 15.06.2009.
ocjena poruke
33%
zajednica
–
moderatori
Neki su se prerano ponadali za oporavak, korekcija je u punom jeku. Ja vidim kraj korekcije tek na 2060. Propao je cup and handle obrazac i logično je da je korekcija kakva je.
Dokumenti u privitku
1. crb.PNG (41,08 KB) (41,08 KB) preuzeto: 264x
[/quote]
iskreno nisam te pratio,ali zaslužio si pohvalu jer su činjenice tu,stotku i pismeno potvrđujem [thumbsup]
Malo samoreklame. Ko je to prihvatio ok, ko nije više pažnje drugi put. Mislim da od sutra prelazimo u fazu rasta.
27.10.09. | 18:24
peromadjar | profil
korisnik od: 15.06.2009.
ocjena poruke
33%
zajednica
–
moderatori
Neki su se prerano ponadali za oporavak, korekcija je u punom jeku. Ja vidim kraj korekcije tek na 2060. Propao je cup and handle obrazac i logično je da je korekcija kakva je.
Dokumenti u privitku
1. crb.PNG (41,08 KB) (41,08 KB) preuzeto: 264x
Bravo kolega. Stotka!
Zvučat će otrcano kad to kažem al to se moralo dogodit kad nije potvrđen onaj obrazac. Rijetko se te stvari na tržištu "ne kažnjavaju" da tako kažem i zapravo je ovo bila prva logična potpora. Iduća bi bila debelo ispod na oko 1930. Ipak u trenutnim uvjetima je za očekivat da ova potpora na 2060 izdrži. Nije toliko bitno šta neko misli il šta se piše po novinama, bitnije je gledat šta graf govori.
Bravo kolega!!!
A evo zašto mislim tako da bi se palo na oko 1930, lako bi se otvorio put niže razvojem head and shouldersa, s garantiranim padom ravno na prethodni otpor. I zato bi sutra možda bilo dobro uzet nazad nivo 2100, da se potvrdi odbijanac i reversal pattern. Bude li ovo klimavo moglo bi bit svašta, al očekujem pozitivan rasplet.
dakle, na SP500 pojavila se trostruka bikovska divrgencija na satnom grafu.
imamo i na dnevnog grafu bikovsku divergenciju ali za nju vec znate…
Daj nam molim te naslikaj bullish divergence, malo ga ne vidimo (slobodno lupiš na priloženi dnevni chart)
A evo zašto mislim tako da bi se palo na oko 1930, lako bi se otvorio put niže razvojem head and shouldersa, s garantiranim padom ravno na prethodni otpor. I zato bi sutra možda bilo dobro uzet nazad nivo 2100, da se potvrdi odbijanac i reversal pattern. Bude li ovo klimavo moglo bi bit svašta, al očekujem pozitivan rasplet.
Đizus krajst , pa ti bi head an shoulder mogao nacrtati i na ekg-u mrtvaca. [lol]
Zvučat će otrcano kad to kažem al to se moralo dogodit kad nije potvrđen onaj obrazac. Rijetko se te stvari na tržištu "ne kažnjavaju" da tako kažem i zapravo je ovo bila prva logična potpora. Iduća bi bila debelo ispod na oko 1930. Ipak u trenutnim uvjetima je za očekivat da ova potpora na 2060 izdrži. Nije toliko bitno šta neko misli il šta se piše po novinama, bitnije je gledat šta graf govori.
…prvo oko 1980 a onda oko 1930…ako ameri budu pomalo dole kao ovih dana bojim se da ćemo mi vidjeti i tih 19xx, nažalost…optimist jesam ali prelazim pomalo i u realiste jer ovo već predugo pada da bi se zaustavilo na ovome…mnogi fondovi su zabilježili gubitke u 10 mj…, kako do dobitaka, pa zna se -SRUŠI – kupi – diži…mislim da su tek počeli, a nadam se da su završili…
Imaš danas Gap na Crobiju tako da bi bilo logično ako sutra bude bull idemo na 2130 :-).
Takođet ovo što pričate da nema slijedeće potpore do 1920. Nije istina. Vrlo jaka i bitna potpora je na 2000.
Ne slažem se sa vama da je korekcija gotova, kao i da nema potpore do 1930. Evo ja kažem 2047. [lol]
He he…istina
Đizus krajst , pa ti bi head an shoulder mogao nacrtati i na ekg-u mrtvaca. [lol]
[/quote]