Što ćemo s ovim?
Ja čekan zatvaranje s potvrdom 3-5%. Sitite se kako je bilo kod proboja 2.292, došli smo do 2.318 i pravac dole. Dakle, otpor je probijen ali bez konačne potvrde.
TISK pred testiranjem potpore. Bilo bi idealno kad bi se odbija…
Ajd nek netko nabaci graf Crobija s volumenima…teletrader nema volumene
evo imaš ovdje na bloombergu
http://www.bloomberg.com/apps/cbuilder?ticker1=CRO%3AIND
jesi li ti normalan? da 1240!!! hoćeš da me srce drmne!?
pa kreativan sam…
nabaviti cu si licencu slobodnog umjetnika.
koji je tvoj target?
ma šalim se, a mislim da ćemo u najgorem slučaju do 1800
cemu tolika skromnost?
opali slobodno.
[cool]
Kao prvo kolega to ti nije hammer a kao drugo na stvojoj slici imaš pravi hammer pa vidimo kako je to završilo,ja sam ti ga zaokružio
[/quote]
Kolega: hammer ima malo tijelo i vrlo dugačku donju sjenu sa malom ili bez gornje sjene.
Za dovršetak obrasca potrebna je potvrda, tj.zatvaranje naredni dan iznad zatvaranja prethodnog dana ( kao što sam i napisao:"potrebna potvrda"). U tvom je primjeru bio hammer, ali na našu žalost bez potvrde.
LP
[/quote]
bitno je shvatiti koja psihologija stoji iza svijeca.
ja bi isto rekao da je ovo hammer.
[/quote]
Ja stvarno nisam neki stručnjak za tehničku ali bar znam neke osnove.Pa dajte ljudi ili se nemojte baviti s nečim što vam ne ide ili bar malo proučite to prije neg što pišete svašta
dakle, na SP500 pojavila se trostruka bikovska divrgencija na satnom grafu.
imamo i na dnevnog grafu bikovsku divergenciju ali za nju vec znate…
do kada ovo pada.? ima li neka jača potpora?
Malo samoreklame. Ko je to prihvatio ok, ko nije više pažnje drugi put. Mislim da od sutra prelazimo u fazu rasta.
27.10.09. | 18:24
peromadjar | profil
korisnik od: 15.06.2009.
ocjena poruke
33%
zajednica
–
moderatori
Neki su se prerano ponadali za oporavak, korekcija je u punom jeku. Ja vidim kraj korekcije tek na 2060. Propao je cup and handle obrazac i logično je da je korekcija kakva je.
Dokumenti u privitku
1. crb.PNG (41,08 KB) (41,08 KB) preuzeto: 264x