Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni je jedan ovdašnji tehničar na privat rekao da se ewt mora ispoštivat i da je nemoguće da brodari okrenu na dole prije nego odrade rast. To je bilo pred nekih mjesec dana. Znači tehnički gledano ovo što se sada događa nije pad?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

ne optimist1 ovo je akumulacija [lol] [lol]

Meni je jedan ovdašnji tehničar na privat rekao da se ewt mora ispoštivat i da je nemoguće da brodari okrenu na dole prije nego odrade rast. To je bilo pred nekih mjesec dana. Znači tehnički gledano ovo što se sada događa nije pad?

ja bih na ovo pitanje još dodao i sljedeće:

prije nekih cca 10-15 dana se pisalo o up trendu. da li to još vrijedi ili se situacija promijenila ?
(osobno smatram da smo u up trendu , pogotovo nakon ovih dobrih vijesti od jučer ; USA, Šuki , etc)

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

evo malo analiza za one koji nisu bas sigurni sto se dogadja:

1. pattern Piercing line na SP500 – promjena trenda iz padajuceg u rastuci
2. pozitivna divergencija na RSI

ajd uzivajte!
[thumbsup]

tigrus, mislim da ti ova linija na rsi nije precizna , ne znam koliko ti je ovo točno

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

to je to od rasta za danas…idemo dolje..

No pain no Game

tigrus, mislim da ti ova linija na rsi nije precizna , ne znam koliko ti je ovo točno

a sto ima biti precizno?

prvo,
cijena sumom, a oscilator drumom…formirano dno na oscilatoru.

drugo,
pattern obrata trenda na japanskm svijecama…formirano dno na cijeni.

to dvoje zajedno = kljuc.

to je to od rasta za danas…idemo dolje..

naravno….
radje kupi nekaj.

točno jest, samo je pitanje je li dovoljna za ponovno stvaranje nekog jačeg UP trenda, ili samo kratkoročnog od nekoliko dana… Za to bi bilo korisno pogledati i tjedni graf.

točno jest, samo je pitanje je li dovoljna za ponovno stvaranje nekog jačeg UP trenda, ili samo kratkoročnog od nekoliko dana… Za to bi bilo korisno pogledati i tjedni graf.
[/quote]

ja procjenjujem da ce se stvoriti pozitivni momentum zbog snaznijeg GDPa nego ocekivnog.

da mi je netko jucer ujutro ponudio 3,2 da potpisem, odmah bi to napravio..
a ovi su izbacili podatak za 10% veci , odnosno 3,5.

ipak treba pratiti i fundamente koji su definitnvo na bull strani.

Može li mi netko reći kakav bi ovo korektivni obrazac bio prema u ewt-u ?
To bi bila "gotova" 4-ka ovog pada od 2318 u "regiju" 2000-2050 – (najniže cca 2000) ?

Kao što sam već naglašavao, friški sam, pa ne bi nikome predložio da ovo shvati kao neki signal.
Ovo je čisto za raspravu/učenje, ovi korektivni obrasci su baš koma za posložit.

[wink]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close