Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bila to TA ili ne, to sam uzeo samo kao primjer da STOH može biti još daleko od preprodanosti. ja riskirati neću. ponavljam, ako se cijena vrati u kanal 55-60 vraćam se i ja.

ovako ću mirnije spavati.

i još nešto. današnji pad CROBEXa je najveći pad u jednom danu u proteklih 3 mjeseca. koji god da je razlog, sugerira mi dodatan oprez.

a ove linije potpore, svako vuče svoju. za mene trenutno vrijedi samo ova dolje na slici (crvena) s obzirom da je ova crna danas probijena. do crvene ima još dosta prostora za pad.

ja sam vam najbolji TA…kada bi ja sutra prodao budite sigurni da bi cijena skočila, bilo koju dionicu…sve se mislim da prodam nešto pa da usrećim neke druge…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Kao što sam rekao (na stranici 2675) na Ingri se forimira cup&handle. Rekao sam da je izgledno da odemo još jednom do donje linije drške na 53-54kn, a to se danas i dogodilo.
Iskreno se nadam sutra nekakvom odbijancu, jer i najveće optimiste lagano napušta vjera u daljni rast (doduše, Kostolany bi reko je to dobro, kad i najveći optimisti postaju pesimisti, da je to najbolje vrijeme za kupnju 😀 ).
Tako da se uzdam u ovaj kanalić drške, jer treba reći da oscilatori ne izgledaju dobro.
Al eto možda ispadanje iz bollingera i blizina 50 i 200 sma može pomoći da se barem tu zaustavimo ako ne odbijemo.

O targetu ovog obrasca ćemo više ako se potvrdi isti (rast cijene iznad 60kn).

Malo dugoročniji pogled – uskoro nam slijedi golden cross, križanje 50 i 200 sma. To je uvijek lijepo. [proud]

dopustite jednom novinarčiću, koji još sriće TA abecedu, primijetiti da to baš i nije C&H. naime, vrhovi šalice trebali bi biti na otprilike istoj razini, a u slučaju ingrinog grafa nisu.

@filija
Prodat ćeš ti sigurno, ali ne sutra nego prekosutra.

bila to TA ili ne, to sam uzeo samo kao primjer da STOH može biti još daleko od preprodanosti. ja riskirati neću. ponavljam, ako se cijena vrati u kanal 55-60 vraćam se i ja.

ovako ću mirnije spavati.

i još nešto. današnji pad CROBEXa je najveći pad u jednom danu u proteklih 3 mjeseca. koji god da je razlog, sugerira mi dodatan oprez.

a ove linije potpore, svako vuče svoju. za mene trenutno vrijedi samo ova dolje na slici (crvena) s obzirom da je ova crna danas probijena. do crvene ima još dosta prostora za pad.

Crvena linija je na 2080-2100 danas. Nema tu više toliko prostora. Još jedan jučerašnji dan, cca 3% i to je to.

pa dobro, nisam baš mislio da će i danas 3% roknut. to ne bi bilo dobro

dragi tehničari, što očekujete za ATPL obzirom na ovaj proboj bollingera. hvala

pa dobro, nisam baš mislio da će i danas 3% roknut. to ne bi bilo dobro

evo opet skoro -3%!

[lol]

svaka cast Tony, opak ti ovaj neuspjesni zamah!

borba na 1050 ,00 , vjerujem u odbijanac

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

borba na 1050 ,00 , vjerujem u odbijanac
[/quote]
i ja se nadam. hvala

Gosn. Filija jel ste prodali, da se znamo ravnati ??

Gosn. Filija jel ste prodali, da se znamo ravnati ??

kupiti ili ne?
pitanje je sad?

ja nemam tih problema, ja sam se juce izglupirao…
[lol]

New Report

Close