@split009,
bravo, ti si me jedini prokužio! Svaka čast! Možeš smjeniti malog Sherlocka Holmesa [thumbsup]
pofuk ovde…….molim ako mi netko od tehnicara moze reci da li mu je graf prosli tjedan pokazao da ce se ovaj tjedan crobex ovako kretati
unaprijed hvala
pofuk
Kako da ne pofuk – ne prošlog tjedna nego prošlog meseca. Gledaj moju prognozu od 18.9. na 2618 stranici. Usput za dobro pitanje evo ti 100.
P.S: Polako će i ostali "veliki" tehničari na ovom forumu mijenjati ploču. Polako….
Dobro Ameri padaju, samo ne probijaju dolje već odrađuju valić 2, a onda snažni odbijanac gore i nastavak. Evo primjer Amazon-a, pad SP500 1,3% ne znači pad svima kao u nas.
pofuk ovde…….molim ako mi netko od tehnicara moze reci da li mu je graf prosli tjedan pokazao da ce se ovaj tjedan crobex ovako kretati
unaprijed hvala
pofuk
Kako da ne pofuk – ne prošlog tjedna nego prošlog meseca. Gledaj moju prognozu od 18.9. na 2618 stranici. Usput za dobro pitanje evo ti 100.
P.S: Polako će i ostali "veliki" tehničari na ovom forumu mijenjati ploču. Polako….
[/quote]
pa ukucam tu stranicu pame izbaci van…………….nis idem listati prema nazad pa se valjda javim sljedece godine jer mi nekak komp slabo radi
pofuk
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
Samo Knecht, meni se nekako čini da kad si napisao 500kn sigurno si mislio na dionicu TISKA a ne Crobex. Jel tako?
Živi bili pa vidjeli. [cool]. Za sada sve po prognozi od pre mesec dana. Usput split, vidi koji gap je danas napravila dionica microsofta a sp 500 – 1,15%.
Živi bili pa vidjeli. [cool]. Za sada sve po prognozi od pre mesec dana. Usput split, vidi koji gap je danas napravila dionica microsofta a sp 500 – 1,15%.
Da, dobrih 4% GAPA, skroz ok, netko kupuje na veliko, idući dan će ohladiti i popuniti GAP i opet guranje gore. Meni se čini da netko dobro kupuje Microsoft,al eto slabo se prodaje unutar 2-3% pa čovjek mora lupati i skidati dublje
Mislim da SP500 ne bi smio ispod 1077, obrana će izdržati i ide podval III gore.
1045-1050 moja prognoza, ali imam neki ludi osjećaj da ih mi nećemo pratiti u tom padu već idemo na proboj 2300.
Oprez svim dioničarima LEDA jer TA najavljuje PAD.
Stara stvar, profesionalci izlaze, lakovjerni i pretjerani optimisti bez kapitala ulaze.
Uskoro će se osjetiti kako fali love za pumpanje UP na ovoj dionici.
Slijedi zaokret.
Neki na sp 500 nakon dostizanja targeta od 1101 već vide formiranje trokuta (ABCDE formacija). Target takvog trokuta kažu bio bi između 1114 – 1122.
Meni se ipak najviše sviđa čisti ewt u ovom stilu:
http://www.flickr.com/photos/20567422%40N02/4037945019/sizes/o/
Sad kako kome – može, da se bira.