Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E Tehničari, kaj je gnk malo probio trokut, ja nemam ove grafove, pa odoka ja to

GNK 5,5% +.
Sutra bi mogao biti zanimljiv dan.

Show me the Money!

E Tehničari, kaj je gnk malo probio trokut, ja nemam ove grafove, pa odoka ja to

GNK 5,5% +.
[/quote]

Po čemu je to Genco zanimljiv? Potpuno nebitna firma uostalom kao i svi brodari.
Koliko je u plusu Transportation sektor?

GNK 5,5% +.
[/quote]

Po čemu je to Genco zanimljiv? Potpuno nebitna firma uostalom kao i svi brodari.
Koliko je u plusu Transportation sektor?
[/quote]

Pa kolega možda primjer i nije neki super. 🙂
Predlažem da gledamo DSX.

Eto.

[cool]

Show me the Money!

Slažem se – evo malo brodara – drys – mogučnost stvaranja simetričnog trokuta.

Najbolja je bila ova dionica, samo što je na žalost baš danas završila sa peticom.

Jel gotova ta korekcija?
Ako odemo ispod ovog 24% fiba na kojem smo se zaustavili, mijenja nam se count…

Ajmo komentari!

Ne vidim na kojem smo se fibu zustavili.Vidim samo da je SMA 21 na 2218.To bi trebala biti potpora.

[/quote]

Fibo1 23,6%=2232,51 probijen.

Fibo5 61,8%=2218,76
Ali tu nam je i prošli vrh: 2218.02

[/quote]

I ne samo to, nego je točno tu i sredina Bollingerovog kanala, a također tu je i donja linija uzlaznog kanala. Četiri otpora i svi skoro u jednoj točci, što se dosta rijetko događa i poklapa. E sad da li smo se već danas odbili od 2227,60 ili bi još znali ići točno na točke otpora, vidjet ćemo uskoro, zapravo već sutra.
[/quote]

Evo i grafično:

Ako što uopće znači, Crobex nije imao 6 uzastopnih negativnih zatvaranja još od 10.mj.2008. A danas je imao peto negativno zatvaranje zaredom…

Jel gotova ta korekcija?
Ako odemo ispod ovog 24% fiba na kojem smo se zaustavili, mijenja nam se count…

Ajmo komentari!

Ne vidim na kojem smo se fibu zustavili.Vidim samo da je SMA 21 na 2218.To bi trebala biti potpora.

[/quote]

Fibo1 23,6%=2232,51 probijen.

Fibo5 61,8%=2218,76
Ali tu nam je i prošli vrh: 2218.02

[/quote]

I ne samo to, nego je točno tu i sredina Bollingerovog kanala, a također tu je i donja linija uzlaznog kanala. Četiri otpora i svi skoro u jednoj točci, što se dosta rijetko događa i poklapa. E sad da li smo se već danas odbili od 2227,60 ili bi još znali ići točno na točke otpora, vidjet ćemo uskoro, zapravo već sutra.
[/quote]

Evo i grafično:
[/quote]

Malo za razmišljanje…

@plavi

Neznam nek ovi bolji od mene pogledaju, al na plastici se crta neki Bulish Pennant Pattern

Aha,aha, dobro onda, ak je Bulish P.P. onda dobro.
Ne trebaju mi ovi drugi tehničari, idem ja svoju PLI analizu još jednom pogledati, da usavršim gradivo.

Sad mi je puno toga jasnije kod ADPL [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hanger to znaći da je crobex a i cjela nam lijepa naša još uvijek do grla u "jagodama" i neznaju kako će isplivat.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Crobi 60-min, formiraju se pozitivne divergencije… No, još nije konačno formirano dno na tom TF-u, pa je moguće da i probiju, iako mislim da nije velika šansa.
DNevni je, naravno, još uvijek sasvim loš.

gdje oćekujete odbijanac na sp500? 2.listopada odbio se od 1020-gdje je sada ova linija potpore?

New Report

Close