E Tehničari, kaj je gnk malo probio trokut, ja nemam ove grafove, pa odoka ja to
GNK 5,5% +.
Sutra bi mogao biti zanimljiv dan.
GNK 5,5% +.
Sutra bi mogao biti zanimljiv dan.
[/quote]
Po čemu je to Genco zanimljiv? Potpuno nebitna firma uostalom kao i svi brodari.
Koliko je u plusu Transportation sektor?
[/quote]
Pa kolega možda primjer i nije neki super. 🙂
Predlažem da gledamo DSX.
Eto.
[cool]
Ne vidim na kojem smo se fibu zustavili.Vidim samo da je SMA 21 na 2218.To bi trebala biti potpora.
[/quote]
Fibo1 23,6%=2232,51 probijen.
Fibo5 61,8%=2218,76
Ali tu nam je i prošli vrh: 2218.02
[/quote]
I ne samo to, nego je točno tu i sredina Bollingerovog kanala, a također tu je i donja linija uzlaznog kanala. Četiri otpora i svi skoro u jednoj točci, što se dosta rijetko događa i poklapa. E sad da li smo se već danas odbili od 2227,60 ili bi još znali ići točno na točke otpora, vidjet ćemo uskoro, zapravo već sutra.
[/quote]
Evo i grafično:
Ako što uopće znači, Crobex nije imao 6 uzastopnih negativnih zatvaranja još od 10.mj.2008. A danas je imao peto negativno zatvaranje zaredom…
Ne vidim na kojem smo se fibu zustavili.Vidim samo da je SMA 21 na 2218.To bi trebala biti potpora.
[/quote]
Fibo1 23,6%=2232,51 probijen.
Fibo5 61,8%=2218,76
Ali tu nam je i prošli vrh: 2218.02
[/quote]
I ne samo to, nego je točno tu i sredina Bollingerovog kanala, a također tu je i donja linija uzlaznog kanala. Četiri otpora i svi skoro u jednoj točci, što se dosta rijetko događa i poklapa. E sad da li smo se već danas odbili od 2227,60 ili bi još znali ići točno na točke otpora, vidjet ćemo uskoro, zapravo već sutra.
[/quote]
Evo i grafično:
[/quote]
Malo za razmišljanje…
Aha,aha, dobro onda, ak je Bulish P.P. onda dobro.
Ne trebaju mi ovi drugi tehničari, idem ja svoju PLI analizu još jednom pogledati, da usavršim gradivo.
Sad mi je puno toga jasnije kod ADPL [rolleyes]
Hanger to znaći da je crobex a i cjela nam lijepa naša još uvijek do grla u "jagodama" i neznaju kako će isplivat.
Crobi 60-min, formiraju se pozitivne divergencije… No, još nije konačno formirano dno na tom TF-u, pa je moguće da i probiju, iako mislim da nije velika šansa.
DNevni je, naravno, još uvijek sasvim loš.