Evo jedan lijepi Graf VDKT-R-A
cup sa handlom.
1. naisli na potporu RSI linije
2. dno drske
3. vec je sada ocito da ce biti bikovska divergencija (ljubicasta linija)
Tigrus daj baci BRA analizu ADPL.
Nema pomaka već danima, sve pada ili raste, a ovo nigdje.
Što kaže šalica?
Ali nemoj pogriješiti već sam ćuo analizu za ADPL od jednog eminentnog člana foruma za ADPL, morate se poklopiti, inače ne vjerujem niti jednom.
Ja u svakom slučaju preporučujem da se ne lupa po asku, a odluku o tome da li kupiti ili prodati onih koji ju imaju morat će donijeti naravno sami.
Što kaže šalica?
Ali nemoj pogriješiti već sam ćuo analizu za ADPL od jednog eminentnog člana foruma za ADPL, morate se poklopiti, inače ne vjerujem niti jednom.
Ja u svakom slučaju preporučujem da se ne lupa po asku, a odluku o tome da li kupiti ili prodati onih koji ju imaju morat će donijeti naravno sami.
prema tvojoj definiciji – BRA analiza ( bumo rekli analiza ). ?
ja ADPL ne kupujem i ne poznajem njenu dinamiku.
odoka bi rekao – predivlje i prenelikvidno.
ali bottom line – ne znam sto bi napisao za tu dionicu…
sori…
analiza BDI indexa
Baltic Exchange Dry Index 2917 UP 85
prosjek 200 dana = 2881
BDI presjekao svoj 200 dnevni prosjek.
[proud]
Što kaže šalica?
prema tvojoj definiciji – BRA analiza ( bumo rekli analiza ). ?
ja ADPL ne kupujem i ne poznajem njenu dinamiku.
odoka bi rekao – predivlje i prenelikvidno.
ali bottom line – ne znam sto bi napisao za tu dionicu…
sori…
[/quote]
ja bih rekao da mi se svidja [thumbsup] [wink]
Ne vidim na kojem smo se fibu zustavili.Vidim samo da je SMA 21 na 2218.To bi trebala biti potpora.
[/quote]
Fibo1 23,6%=2232,51 probijen.
Fibo5 61,8%=2218,76
Ali tu nam je i prošli vrh: 2218.02
[/quote]
I ne samo to, nego je točno tu i sredina Bollingerovog kanala, a također tu je i donja linija uzlaznog kanala. Četiri otpora i svi skoro u jednoj točci, što se dosta rijetko događa i poklapa. E sad da li smo se već danas odbili od 2227,60 ili bi još znali ići točno na točke otpora, vidjet ćemo uskoro, zapravo već sutra.
Hej Tigrus, čini mi se da smo ISTO mislili za VDKT-R-A dok smo kupovali obojica danas.
E sad vidjet ćemo da li smo u pravu.
@split
Možda je nešto drugo u pitanju.
Neznam nek ovi bolji od mene pogledaju, al na plastici se crta neki Bulish Pennant Pattern
E Tehničari, kaj je gnk malo probio trokut, ja nemam ove grafove, pa odoka ja to
E Tehničari, kaj je gnk malo probio trokut, ja nemam ove grafove, pa odoka ja to
Da li konačno dolazi red na brodare za up ? [smiley]