Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Rosso

evo ti graf za DLKV

danas je odlicna prilika za kupnju.

Nastavak priče na SPX-u… mikro-kanal od prošlog tjedna odlično drži vodu… preživio je onaj pad u petak i zasad ga i dalje smatram najboljim orijentirom…

naravno, kad-tad će bit probijen (sudbina svakog kanala), i način na koji će biti probijen i kada će se to dogoditi, definirat će count…

kako mi se sada čini, ovaj tjedan je zelen, a ako ameri neće radit pizdarije, još će i sljedeći tjedan bit zelen… ipak treba do kraja odradit tu ending dijagonalu… svejedno, čeka nas još jedna malo jača mikro-korekcija od dan-dva u ovom rastu, a onda, tamo negdje na 1110-1120 počinje jedna velika korekcija…

dodatak da se na sve ovo možete i popišati se podrazumjeva sam po sebi…

na 1120 ces vidjeti sto znaci lupanje po asku u USA.

fundamentalno nema opravdanja za pad.

pa Bankarski sustav nece propasti, zar ne?
[/quote]

fundamenti su neutralni, nemoj mi povlačit takav argument… kao prvo dug i problemi su isti kao i na SPX 666 bodova, kao drugo, firme su nabrijale rezultate zbog toga što je bilo masovnih otpuštanja…

drugim riječima, fundamenti nemaju apsolutno nikakvog utjecaja u ovom trenutku… niti dižu niti spuštaju tržište…

ono što utječe su: dolar, nafta, POMO aukcije koje su pri kraju (dakle nema više para za upucavanje na burzu)…

jedna korekcija je neophodna, apsolutno nužna, samo je pitanje kada će se dogoditi… moj najbolji pokušaj se zasad svodi na tu ending dijagonalu. a kratkoročno, na taj mikro-kanal…

Pametan, ako to želiš.

Tigrus mogu reči, da si sada onaj invetded hs nacrtao puno bolje. Prije si fulo za oko 100 bodova. Inače bilo bi super da pređemo onu liniju trenda.
U vezi crobexa – pa kak si sad nacrtal? [lol] Alo 3 val?
To ti je val C isto kao vani.

Nastavak priče na SPX-u… mikro-kanal od prošlog tjedna odlično drži vodu… preživio je onaj pad u petak i zasad ga i dalje smatram najboljim orijentirom…

naravno, kad-tad će bit probijen (sudbina svakog kanala), i način na koji će biti probijen i kada će se to dogoditi, definirat će count…

kako mi se sada čini, ovaj tjedan je zelen, a ako ameri neće radit pizdarije, još će i sljedeći tjedan bit zelen… ipak treba do kraja odradit tu ending dijagonalu… svejedno, čeka nas još jedna malo jača mikro-korekcija od dan-dva u ovom rastu, a onda, tamo negdje na 1110-1120 počinje jedna velika korekcija…

Pozdrav kolega!
Valjda se necete naljutit ja opet za vasim kanalom!
Kako bi mogla zavrsit dijagonala!
Neizostavni dodatak vazi i za mene
"dodatak da se na sve ovo možete i popišati se podrazumjeva sam po sebi…"

Dečki kanali su vam malo prekratki za bar malo ozbilniju analizu.
Kad već tolika želja po pišanju izvolite – pišajte:

veliko hvala!

dan poslje sutra

@ Rosso

evo ti graf za DLKV

jesi ti stavio cilj na 526 n agrafu za dalk?

dan poslje sutra

@ Rosso

evo ti graf za DLKV

[/quote]

ne,
prvi target je gornja linija malog kanala.
drugi target je oko 535…

TISAK
Ovdje imamo školski primjer simetričnog trokuta.
Proboj trokuta je uz povećani volumen,što je [thumbsup]
Target za ovu formaciju trokuta je 523 kn.

@ Rosso

evo ti graf za DLKV

da li je danas probijena donja linija kanala?

@ Rosso

evo ti graf za DLKV

[/quote]

ne,
prvi target je gornja linija malog kanala.
drugi target je oko 535…
[/quote]

ja te kanale malo drugačije vidim, i ta slika mi se nimalo ne sviđa.
a što se targeta tiče, ako se spustimo na cca 405-408, imaš target od dvostrukog vrha na 370-380.
a ako se taj target ostvari, onda zabava tek počinje jer smo probili i najdonji kanal.

inače, zbog nedostatka vremena i viška novaca glupavo sam na brzinu uletio u DLKV neki dan na 432,
a u nedostatku mozga nisam skratio jučer na 425 kada je promjena trenda u silazni potvrđena.
(da ne bi netko pomislio da drukam prema dole)

Kolega graziani, uz dužno poštovanje, ali graf dlkv je u zadnje vrijeme postao toliko sje..n ( što zbog kojekakvih negativnih priča po novinama i izmišljenim aferama, što zbog kojekakvih ugovorenih poslova, što zbog kakvih aktivnosti velikih fondova koji kupuju i prodaju) da je jednostavno nemoguće vući nekakve suvisle kanale i raditi suvislu analizu na njemu.
Pa vidi na šta to sad sve skupa liči! I najbolji tehnički analitičar goldman sachsa bi dobio ospice kada bi morao napraviti nekakvu analizu na ovakvoj dionici!

Al kada se az iskrca do kraja onda će bit valjda jasnije što i kako dalje.

never surrender

New Report

Close