Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I na kraju gdje vidite kraj korekcije?
Teoretski bi to bilo na 3200, što ako probijemo tu granicu?

Teoretski je, po TA, na toj razini potpora.
Ako probijemo/ne probijemo, tek onda ćemo znati da tu nije/je bilo dno.
Za sada tek pretpostavljamo da je tamo dno.

Znam, marku i inima se ovakav odgovor ne sviđa. Oni žele točnu informaciju…
Možda iziđe u sutrašnjem broju nekih novina.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Che u pravu si ovu temu stvarno ne pratim , niti me previše zanima , a ovo da je netko spomenuo to dno mislio sam na nekoga iz fondovske industrije…..ipak tu ima puno dogovora na koje mali ulagači ne mogu baš nikako utjecat osim prodavat sa minusima i potpomagat takve dogovore ……. ipak jučerašnjih gotovo 150 mil. prometa napravljeno je sa namjerom ostvarivanja dobiti……nadam se da se slažemo…….

Che:

I na kraju gdje vidite kraj korekcije?
Teoretski bi to bilo na 3200, što ako probijemo tu granicu?

Teoretski je, po TA, na toj razini potpora.
Ako probijemo/ne probijemo, tek onda ćemo znati da tu nije/je bilo dno.
Za sada tek pretpostavljamo da je tamo dno.

Znam, marku i inima se ovakav odgovor ne sviđa. Oni žele točnu informaciju…
Možda iziđe u sutrašnjem broju nekih novina.

krpa sve je moguće , probit tu granicu i ne probit je, ali neznam šta se meni tvoj odgovor ima sviđat ili ne
sviđat , a točnu info nečeš dobit ni ti ni ja niti itko sa ovog foruma iako siguran sam već postoji…….

krpa samo da nadodam izbroj koliko je analiza grafova i koje čega napravljeno, koliko su ljudi sa ovog foruma izgubili vrimena i jesi li pronaša ijednu analizu točnu…….

Obzirom na povećanje prometa u petak moguće je da je blizu kraj korekcije, međutim bojim se da će ovaj put biti selektivno, dakle podizat će se dionice koje fondovi smatraju da trenba podići a ostalo tko zna.
Ipak nekako imam osjećaj da će bar još 2-3- mjeseca trajati ovo a do tad će neke dionice stvarno otići u bescjenje. O tome sam do sada samo čitao da u americi neke dionice kliznu sa 100 dolara na par centi bojim se da to neće biti nemoguće ni kod nas.

Ne znam koji je dio poruke bio nejasan?

Molim Vas da na ovoj temi ne raspravljate o tome da li je TA dobra ili loša metoda za ulaganje ili nije, tj. da li je bolja TA ili FA.
Dovoljan broj većih ulagača se pouzdaje u nju, i time svakako zaslužuje najmanje svoju temu na forumu. Neki veliki svjetski investitori i stručnjaci je ne priznaju, ali o tome raspravljajte na drugoj temi – npr. http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=782

Ova tema je mjesto za komunikaciju onih koju TA prihvaćaju kao sredstvo donošenja ulagačkih odluka

Ne znam koji dio nije jasan, pitam.

Ja sam na zadnjih 5 stranica našao jedan graf, sve ostalo su rasprave i Cromanovi oproštaji.
Je li to tema koju se zamislili ovdje, PD?

NHF, ali malo ste počeli gubiti konce na Forumu. Tema “Komentari trgovanja” je sve samo ne to.
Prolaze stvari koje ne bi smjele ni u ludili proći i ostati neobrisane.
Naravno, ne može se sve stići administrirati. Ili vam treba više “policije” ili restrikcije.
Vraćajte prekršitelje pod administraciju.

No respect

Ima dosta njih sto salju mail sa pitanjima o EWT metodi.

Ja ne nameravam odgovoriti osobno nego dajem ovde par intersantnih linkova:

http://www.elliottwave.com/subscribers/

http://www.elliott-wave-theory.com/elliott1.html#general

http://tehnickaanaliza.blog.hr/

Postoje i knjige za kupiti ali njih mozete sami nac na internetu

sretno

PD_Web: ” Ne znam koji je dio poruke bio nejasan? Molim Vas da na ovoj temi ne raspravljate o tome da li je TA dobra ili loša metoda za ulaganje ili nije, tj. da li je bolja TA ili FA. Dovoljan broj većih ulagača se pouzdaje u nju, i time svakako zaslužuje najmanje svoju temu na forumu. Neki veliki svjetski investitori i stručnjaci je ne priznaju, ali o tome raspravljajte na drugoj temi – npr. http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=782 Ova tema je mjesto za komunikaciju onih koju TA prihvaćaju kao sredstvo donošenja ulagačkih odluka Ne znam koji dio nije jasan, pitam. Ja sam na zadnjih 5 stranica našao jedan graf, sve ostalo su rasprave i Cromanovi oproštaji. Je li to tema koju se zamislili ovdje, PD? NHF, ali malo ste počeli gubiti konce na Forumu. Tema “Komentari trgovanja” je sve samo ne to. Prolaze stvari koje ne bi smjele ni u ludili proći i ostati neobrisane. Naravno, ne može se sve stići administrirati. Ili vam treba više “policije” ili restrikcije. Vraćajte prekršitelje pod administraciju.

kolega, to vam je demokracija
iliti vladavina naroda
ja se ne kužim u ta, što smatram minusom
koji ću se truditi ispraviti, ako zbog ničega drugoga
a ono zbog opće investicijske kulture
ali mislim da biste i vi tehničari
kao uostalom i svi drugi
trebali biti otvoreni za diskusiju
a ako je netko baš jako blesav i neodgojen
ima i za to lijeka
ignore

free tibet

kolega, to vam je demokracija iliti vladavina naroda ja se ne kužim u ta, što smatram minusom koji ću se truditi ispraviti, ako zbog ničega drugoga a ono zbog opće investicijske kulture ali mislim da biste i vi tehničari kao uostalom i svi drugi trebali biti otvoreni za diskusiju a ako je netko baš jako blesav i neodgojen ima i za to lijeka ignore

Apsolutno, ali ne na ovoj temi. Po milijunti put ne na ovoj temi ljudi. Imate posebnu temu “TA – za i protiv” i tamo raspravljajte o ovome do mile volje

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

mrnjau: ” kolega, to vam je demokracija iliti vladavina naroda ja se ne kužim u ta, što smatram minusom koji ću se truditi ispraviti, ako zbog ničega drugoga a ono zbog opće investicijske kulture ali mislim da biste i vi tehničari kao uostalom i svi drugi trebali biti otvoreni za diskusiju a ako je netko baš jako blesav i neodgojen ima i za to lijeka ignore ” Apsolutno, ali ne na ovoj temi. Po milijunti put ne na ovoj temi ljudi. Imate posebnu temu “TA – za i protiv” i tamo raspravljajte o ovome do mile volje

sorry, nisam ni znala da ta tema postoji
moja greška

free tibet

SLK:
“PD_Web: ” Ne znam koji je dio poruke bio nejasan? Molim Vas da na ovoj temi ne raspravljate o tome da li je TA dobra ili loša metoda za ulaganje ili nije,

kolega, to vam je demokracija
iliti vladavina naroda

Ovo je primjer nepoznavanja sadrzaja pojma demokracija. Vladavina naroda ne podrazumijeva nered, vec naprotiv, demokracija se temelji na unaprijed poznatim pravilima. Pa tako i na forumima postoji pravilo raspravljanja unutar dogovorene teme. Rasprava o ERNT u okviru TISK ne mozes opravdavati demokracijom jer to joj je upravo suprotnost.

Medo kaze: “Ne trazite dno! Ono ce naci vas.”

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close