provakatore [lol] odogovor je- gore naravno – ameri danas rastu – sp će sa 1073 porasti danas na oko 1086. Sa napomenom danas (sutra druga pesma). Sa time ameri ovih dana odrađuju (v) od (v) od (5) od (C) od (P2).
Da ne crtam opet crobex – jer onaj moj graf sa 2618 stranice do danas 100% drži vodu – stavit ću Nasdaq. Pozdrav.
Jel mi to imamo cup and handle na crobexu?
Cup od 2.lipnja do do 17. rujna i handle od 17. rujna do danas.
Imamo..
Aha. Odokativno target cca. 3300 [thumbsup]
Odokativno nikad ne pali, i za target na eventualnom C&H probaj malo matematike 😉 : Brakeout Point + (H – L)x50% = 2206+( 2292,36 -1658,25)*50% =cca 2523, čak i da ne napraviš korekciju od 50% malo ipak fali do 3300.
Par grafova. Na dnevnom grafu MACD se prekrižio u buy, RSI ulazi u crveno. Trenutno smo na sredini rastućeg kanala. Imamo tehnički sada mogućnost za rast od 4-5 dana rasta kratkoročno.
Na tjednom grafu probijeni svi otpori. Sljedeća fibo prepreka nalazi se tek na 2850. A pad do 2300 je krenuo sa razina 3300-3500 tako da treba biti jako oprezan sa prodajom sljedećih tjedana jer bi mnogi mogli ostati u kešu.
provakatore [lol] odogovor je- gore naravno – ameri danas rastu – sp će sa 1073 porasti danas na oko 1086. Sa napomenom danas (sutra druga pesma). Sa time ameri ovih dana odrađuju (v) od (v) od (5) od (C) od (P2).
Da ne crtam opet crobex – jer onaj moj graf sa 2618 stranice do danas 100% drži vodu – stavit ću Nasdaq. Pozdrav.
Knecht kam idemo danas? [lol] [lol] [lol] kakva bu danas "pesma"? [lol] [lol]
BDI index probio padajući kanal i spreman za rast!
Brodari bi uskoro mogli opet biti "glavni".