Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kasnimo opet "debelo" za ATX.

Pozdrav kolega!
Korektna je usporedba s Austrijancima, ali mislim da trenutno ovo razdoblje od jedne godine
malo iskrivljuje situaciju.
Evo i usporedba od 6 mj do 5 god. Cini mi se, mozda kad se sagleda malo uza i sira slika kao da je situacija malo jasnija!
[/quote]

Zanimljivi grafovi. No mislim da niti jedan nije dobar. Trebalo bi napraviti korelaciju zadnjih cca 9 mjeseci, odnosno od dna na dalje. Uspoređivati godinu, tri ili pet nema smisla pošto je jasno da je naše tržište i raslo a onda i padalo brže od ostalih zbog toga što smo mi tržište u razvoju za razliku od razvijenog austrijskog ili američkog tržišta.

[/quote]
Kolega pozdrav!
Ako Vi kazete da je Austrijsko trziste razvijeno ja nemam razloga da Vam ne vjerujem!
Evo samo za Vas i 9 mjeseci (hoce li bit musko ili zensko ne znam, mozda budu i dvojceki)i jos jedan graf gdje se vidi da su Austrijanci rasli sa nekih 1100 do 5000 dok smo mi rasli puno brze i vise kao sto ste rekli sa 1100 do 5300 cca!
E neka smo im pokazali za tih 300 bodova kako se to radi kad je trziste u razvoju!
Malo sam iskarikirao, ali poanta je da smo puno slicniji nego sto mislite.
O Amerikancima ovaj put ne bih posto ih nisam ni spominjao!
Lijepi pozdrav jos jednom!!!

Svi nešto u zadnje vrijeme uspoređuju.

http://www.poslovni.hr/129016.aspx
Tjedna TA

who dares, wins

dizelaš

imaš kakav graf za tisk (trokut) koji spominješ?

Londonski FTSE 100 ima značaji otpor na razinama oko 5250 bodova sto je 61.8% cjelukupnog pada od 10/20007 do 3/2009 + obična medvjeđa divergencija na RSI, MACD, Momentum, ROC oscilatoru.

Crobex je stvorija formaciju rastući trokut i po toj formaciji trebali bi gore ali prelaz preko razine od 2236 stvara običu medvjeđu divergenciju na RSI oscilatoru tako da taj rally bi bija na klimavim nogama.

Prema mojim analizama doslo je do promjene trenda:

dnevni graf:

1. RSI probio padajucu liniju

tjedni graf:

1. Slow Stoch se ponovo prekrizio za buy

Imamo novi high na DOW

Prema mojim analizama doslo je do promjene trenda:

dnevni graf:

1. RSI probio padajucu liniju

tjedni graf:

1. Slow Stoch se ponovo prekrizio za buy

kolega, pa prije ravnih 2 tjedna sam napisao da se promijenio trend. gdje se bili tada?
necu sada crtati graf, pošto ću ionako dobiti jedinicu. samo ću kazati da ovaj put probijamo 2300 ko od šale.

Kolega pozdrav!
Ako Vi kazete da je Austrijsko trziste razvijeno ja nemam razloga da Vam ne vjerujem!
Evo samo za Vas i 9 mjeseci (hoce li bit musko ili zensko ne znam, mozda budu i dvojceki)i jos jedan graf gdje se vidi da su Austrijanci rasli sa nekih 1100 do 5000 dok smo mi rasli puno brze i vise kao sto ste rekli sa 1100 do 5300 cca!
E neka smo im pokazali za tih 300 bodova kako se to radi kad je trziste u razvoju!
Malo sam iskarikirao, ali poanta je da smo puno slicniji nego sto mislite.
O Amerikancima ovaj put ne bih posto ih nisam ni spominjao!
Lijepi pozdrav jos jednom!!!

Pun pogodak. Ukoliko pretpostavimo da smo krenuli sa jednako nerealno niskih startnih pozicija ne zostajemo ništa za ATX-om iako sam pretpostavljao da nije tako i da bi Crobex i ATX trebali biti tu negdje po bodovima.

Tnx.

Gdje su nam vrli tehničari [rolleyes] ………..gdje su danas potpore a gdje otpori????

pa zar ti nije jasno da zbog ovih ili onih razloga više gotovo nitko ni ne iznosi svoje viđenje?
Ja sam npr. jučer nešto kupovao zbog nekoliko razloga…
Ukratko, danas su stvorene pretpostavke za solidan rast crobija.
[/quote]

evo kad se već pozivate na svoje prognoze, da i ja spomenem ovu moju od 6.10. gdje izričito navodim da je sve spremno za rast… I naravno, ocjene za to su uglavnom bile loše [wink]
Pogledajte i one prije toga kad sam najavio pad i na kojem TF-u… (tj. koliko dugo…)

Imamo novi high na DOW

i na daxu isto….završio C val.

tisak trokut i divergencija

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

New Report

Close