Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jeli vi koji radite analize,jeli se drzite tih analiza,mislim kupujete li i prodajete,ili se samo natjecete ko ce bit u pravu?
volio bi da znam i ja sta cu

u prazne time frameove ponavljaš zadnje podatke.
koliko znam, nijedan oscilator nema uključen volumen u izračun.

Doduše i ja sam si složio progi da radi kak ti kažeš. A taman sam mislio da je ok kako X01 kaže. Tko je sad u pravu?

parametri oscilatora ne mjenjaju se u zavisnosti od time framea.
mjenjaš ih eventualno ako želiš parametrizacijom dobiti glađe/oštrije krivulje kako bi dobio bolje signale.

Ok, ali parametri večinom definiraju koliko barova unazad se gleda neki max/min ili prosjek. Ne djeluje mi baš logično da bi kod intraday/day/week/month analize koristio istu vrijednost parametra. Nekako bi mi logičnija bila neka logaritamska ovisnost parametra s vremenskom duljinom koju bar prikazuje.

Crobex max pad do 2160 bodova, onako od oka !!

čoravo ti je to oko, već je na 2157 [wink]
[/quote]

Prijatelju moj, da je tebi imati i ovakvo kako ti veliš "Čoravo oko", bio bi možda sutra bogatiji za koju kunu, ovako slušaj one na 200 ili 1900 Crobex pa češ zaraditi ??
Lijepi i srdačan pozdrav tebi i ostaloj ekipi !!
[/quote]

Nešto mi se čini prijatelju, da si ono sa targetom 200 mislio na mene. Moram ti reči, da si pogriješio za punih +150%. Na stranici 2618 napisao sam i nacrtao, koliki će biti target crobija za pola godine.

Inače prijatelju puno se u zadnje vrijeme pozivaš na vanzemaljske sile (Isuse, bože…) a sve manje crtaš grafove. Ajd trzni jedan graf sa prognozom crobexa od šest meseci unaprijed – da se malo poslije svi zajedno nasmijemo….

————–
Evo i malo što je rekao Prechter o buducnosti – ipak on je autoritet.

http://www.elliottwave.com/subscribers/bloomberg_videos/default.aspx

Moguće da je plutonovica bila u pravu.

Crobex max pad do 2160 bodova, onako od oka !!

čoravo ti je to oko, već je na 2157 [wink]
[/quote]

Prijatelju moj, da je tebi imati i ovakvo kako ti veliš "Čoravo oko", bio bi možda sutra bogatiji za koju kunu, ovako slušaj one na 200 ili 1900 Crobex pa češ zaraditi ??
Lijepi i srdačan pozdrav tebi i ostaloj ekipi !!
[/quote]

Nešto mi se čini prijatelju, da si ono sa targetom 200 mislio na mene. Moram ti reči, da si pogriješio za punih +150%. Na stranici 2618 napisao sam i nacrtao, koliki će biti target crobija za pola godine.

Inače prijatelju puno se u zadnje vrijeme pozivaš na vanzemaljske sile (Isuse, bože…) a sve manje crtaš grafove. Ajd trzni jedan graf sa prognozom crobexa od šest meseci unaprijed – da se malo poslije svi zajedno nasmijemo….

————–
Evo i malo što je rekao Prechter o buducnosti – ipak on je autoritet.

http://www.elliottwave.com/subscribers/bloomberg_videos/default.aspx
[/quote]
Kao prvo prijatelju K, nisam mislio nikoga vrijeđati pod broj jedan. Broj dva, sad ti moram reči da si rekao glupost za ovo pozivam se na vanzemaljske sile "vanzemaljske za tebe, za mene ne. Neznam dali si kada slušao Božju rijeć ili bio u crkvi, nebi tako govorio, no svako ima pravona svoje mišljenje.
Prechter, tko je taj, netko veliki (vanzemaljac) u kojeg ti vjeruješ. Poznaješ li ga. Pošalji mu graf npr INGRE, reči ću ti poslan mu je i znaš što je rekao da je to neka greška, ne može to tako (imam i svjedoka). Od sutra ja pišem knjigu na Hrvatskom jeziku od samo nekoliko stranica i vjeruj mi prodavat će se kao luda, samo dobar marketing i podrži me brate.
Živ mi bio ti prijatelju K i nemoj se ljutiti ništa loše mislio nisam, ali volim kad pogodim. Graf, što če ti to. Kupio sam TT, mučim se i crtam danima i ti bi prijatelju graf. Ima ih dosta i bit će ali kada ga ja budem htio staviti. Šest mjeseci… pa nisam ti ja Vrač, pa to vjeruj mi ni taj tvoj Pero nezna ali kada izači i ući vjeruj mi da sada znam.
Lije ti pozdrav prijatelju K !!

I very much love INGRA !!

Gospon Tigrus, mislim da bi bilo jednostavnije da napišete da ne znate kaj bu se dogodilo neg da jedan dan napišete jedno a onda drugi dan napišete potpuno suprotno.Nije vrag da vas je gospon split zarazil, bik mamicu

02.10.

grafovi ne izgledaju dobro:

1. evidentan je proboj RSI linije iako se crobex jos uvijek drzi na liniji trenda.
to ne moze dobro zavrsiti…

05.10.

a) RSI linija nece biti probijena
b) linija rastuceg trenda takoder nece biti probijena

[/quote]

jeeee…
pa nemamo mi jednu liniju trenda i jednu liniju potpore RSIa…
biste li Vi Brankice mogli osobno priloziti grafove koje sam postao uz gornje komentare?

ps. dobar stos! [thumbsup]

[/quote]
Mrgud
. Kupio sam TT, mučim se i crtam danima i ti bi prijatelju graf.
[/quote]

I ja sam kupio TT i mučim se danima pa ipak stavljam svoje grafove na forum a ti ne želiš, a jako voliš bez ikakvih argumentata komentirati moje. Zbog takvog ponašanja mrgud od sada si na mojoj ignore listi. Pozdrav.
———–

Malo komentara i slikica za SP 500 index. Odrađuju malu četvorku (rast) nakon toga ide petica pad.

knecht
uz dužno poštovanje, čini mi se da ti 4-tvorka ulazi u 1-jedinicu, možda da 1-dinicu pomakneš na mali b desno ali svejedno ak američani danas probiju cca. 1048 idu opet gore … e sad do kud pitanje je za Tarika

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@verdi
To bi morao pitati njega a ne mene, možda je i on izvanzemaljac, no svakako bi rekao ne kockaj se tuđim nego svojim novcem, pa ćeš tako manje osjetiti bol ili pak nemoj se uopće kockati jer će te u svkaom slučaju boljeti kad tad!!
@K
Pa ti si moj prijatelj, neka se ljutiti rekao sam ti. Ti kao malo dijete, odmah se naljutiš a nisam te uvrijedio, niti sam imao namjeru, ali kad upikneš, ja odgovorim.
Živio ti meni, da i ovaj graf odnosno brojanje valića ti nije dobro !!

I very much love INGRA !!

ajde kolega mrgude stavite već jednom graf pa da vidimo točno brojanje.

Hasta la victoria siempre

Ma sve 5 ali ne trebaš rezonirati na način ja sam kupio TT pa ga ne djelim. Ili možeš i tako ali budi svjestan da se forum zasniva na solidarnosti kakvoj takvoj jer su mnogi podatci koji se tu liferuju isto tako plaćeni. Ispis promjena topa 10, pogled u k/p dubina 30 i td. i td. Sve to košta i napomenuto je kod brokera da se ne smije koristiti po forumima i javno publicirati.

who dares, wins

spy na ma 200 a to je 104,50

Postanite Eu-robovi

New Report

Close