Evo graf Amera, pa kad netko mi kaže kako će to vječno gore po ovom pravcu, onda se mogu samo nasmijati, jer bi po tome za 3mjeseca prerasli ATH.
Nema šanse!
Sad je val dolje i neće vječno trajati, al opet zašto ne iskorisiti taj val?
I osim grafa Amera evo i graf DRYS, koji je sličan grafu ATPL, al on je padavicu odradio 2 puta a ATPL nije! ATPL će popuniti gapove dolje, a bome 900kn i nije veliko padanje!
Al opet i prilika zaraditi 10-15%
A ti si sigurno mislio da mogu od trećeg mjeseca do sada ovoliko potegnuti……….. [huh]
@split
Želim samo naglasiti da prema stanju dnevnih indikatora nema razloga za pad prema tim razinama.A u slučaju vrlo vjerojatnog odbijanja od 1013 bodova stvorile bi se pretpostavke za dostizanje targeta 1113.Tvoj target bi bio aktuelan tek u slučaju probijanja granice 991 bod,a prva stanica bi bila 950 bodova.
Na daxu (h4)također situacija koja pretpostavlja mogući odbijanac od razine 5430.Eto,ja toliko, živi bili pa vidjeli, a mnogo kasnije umrli. [pray]
evo ovako:dragi moji perzimisti i sindikalci(koji šire loše vijesti da bi došli do mojih dionica)
…odgovorno tvrdim:
+od padu crobexa trenutno nema -niti reci!
1)zato što:crobex nije probio 22 dnev.liniju od up prema down.
2)niti je 10 dnev.linija probila 38 dnev.liniju od gore prema dolje.
….dokaz teh.analy(osnovna škola)
zato vas molim nemojte ici po principu:"kašike su kazale":)
04.010.2009 S&P NA GRANICI ALI JOŠ UVIJEK U RASTUĆEM TRENDU
Kao što se može zaključiti iz priloženog grafa ,možemo reći da je S&P 500 još uvijek u rastućem trendu,
Index se trenutno nalazi na samoj TREND LINIJI ,što se tiče oscilatora,priložena su dva macd i momentum.
Linija trenda na momentumu za sada nije probijena,dok na macd vidimo malu penitraciju koja za sada nije
bolna.Prilikom daljnjeg pada indexu stoje velike potpore na nivou 1020-1010.nobrojimo ih:
1.GLAVNA LINIJA TRENDA
2.FIBO RAZINA 38,2% UKUPNOG PADA
3.MA -50 .
Index se kreće u rastućim vilama i renutno se nalazi na mediani sa gornje strane,čak se u petak i malo
odbio od mediane.
ZAKLJUČAK.Još nije došlo do proboja glavne linije trenda,index se nalazi blizu linije trenda.otpori na
1020-1010,probijanjem ove razine odnosno proboj ispod 1000 bodova ,dao bi nam jaki signal da je
se trend okrenuo.Potvrdu toga dali bi i oscilatori koji bi isto probili linije trenda i tada bih mogli reći da
je završeno više mjesečno UP kretanje indexa.
crobex ima lufta do 2100/sve do te dranice je u up trendu.
a pogledajte aroon up tocno je na 50.
sutra i utorak bit cemo pametniji.
imajte na umu da ameri krecu rezultatima poslovanja,u prednost ide slab dollar-EXPORT SE POVECAVA
tako da vjerujem da ce rezultati poslovanja biti bolja nego u 2Q.
bitno je za trziste da dokazu da je druga polovica godine bolja nego 1.
u to sam siguran da ce 2 polovica godine biti bola kod nijh nego 1.polovica 2009.
evo sad sam baš prolazio preko kanala sava-odra-sava i ekipa se kupa u kanalu. noćno kupanje.
evo sad sam baš prolazio preko kanala sava-odra-sava i ekipa se kupa u kanalu. noćno kupanje.
Alo tehnologija kad će korekcija?
evo ovako:dragi moji perzimisti i sindikalci(koji šire loše vijesti da bi došli do mojih dionica)
…odgovorno tvrdim:
+od padu crobexa trenutno nema -niti reci!
1)zato što:crobex nije probio 22 dnev.liniju od up prema down.
2)niti je 10 dnev.linija probila 38 dnev.liniju od gore prema dolje.
….dokaz teh.analy(osnovna škola)
zato vas molim nemojte ici po principu:"kašike su kazale":)
Hvala Bogu eto i pametne jedne. Do prije nekoliko dana se govorilo da crobex ide na cca 27xx, možda i više bodova. Ja sam tvrdio prije više od mjesec dana da ide na 2500, bilo je smijega i provokacija od neih NN osoba koje su se samo taj dan pojavile i više ih nema. Sada se ploča promijenila, neki vele idemo prema 200 bodova. Velike su to ralike od nekih 20xx i nešto bodova. Pohvala ovome postu i dakako idemo gore. Treba brojati valove, pratiti oscilatore. Da u usponu nema manjih korekcija, ima i to svi znamo. Ovo šro se sada događa je upravo manja korekcija, nije kako netko veli velika ABC. I da idemo na onih famoznih 2500 ili možda i više bodova !!
LP
Ići ćemo sigurno na 2500 al kada?
Za mjesec,dva,pet?
osim prepucavanja na ovome forumu i pisanja budalaština…
ima li nešto pametno?
dokle padamo?
1900, 2000 ?