Opet sam razmišljala o mogućem scenariju spx-a,i onak u trenutku shvatih da je lako moguća i up verzija.Ako se odbiju od 1013,a lahko je zamisliti da budu, slow i ostali bi potvrdili skrivenu divergenciju, te omogućili daljni rast.Target rasta 1113.
A 1013 je moguć već u ponedjeljak ili utorak???
Vjerujem da će se oni odbiti, a tek od 880kn dotada će roniti i roniti ….
Sell off mora doći nakon 1 vala gore i to se i radi!
Ne mora značiti ako pukne linija trenda da je prekinut UP trend.Serijom novih nižih vrhova i nižih dna može se složit formacija padajućeg klina koja je bulish raspoloženja.
Kao što su Bullish bili i klinovi okrenuti gore? Tko ti kaže da neće biti obratno????
[/quote]
Bulish klin okrenut gore jel imaš možda negdje na grafu te klinove nisam primjetio kad su se formirali? Klin sa vrškom okrenutim gore -trebao bi usljediti pad ispod početka formacije klina kad probije donju liniju klina,a ako je probije sa gornje strane to nije bio klin pogotovo ako je prethodni trend bio UP.
P.S htio sam samo reći da i ako pukne linije trenda ne mora značiti da je i okrenut trend.Evo na crobexu je bila pukla" linija trenda" u DR.IVO korekciji pa se index vratio na stare cijene.
Odličan graf Niksone, ako primjetiš pomicanjem linije UP trenda prema dolje kad-tad dođeš do točke da ode sve nizbrdo! A ta točka je namam 2050. Iza toga odbijanje, a nakon toga propad prema 1880 gdje se moramo vratiti! Nadam se da će obrana tu držati!
Trend je okrenuo u DOWN i ne mislim kupovati dok ne vidim promjenu!
Imam potvrdu na raznim dionicama da je TREND već danima down i to se neće promijeniti ni sada!
Ronimo dublje i niže s vremenom, to sam 99% siguran!
Siguran si 99%,ali to još nije 100%.Prema tome taj 1% postotni iznos može može probuditi sumnju koja može poništiti sav taj 99% iznos.Jel tako splite.Šalim se normalno,međutim ja se neću tako igrati.Igrat ću se onako razigrano,kao dijete i vjerovati velikima, te tako biti sigurna da mi se ništa loše nemože desiti.
Ja pretpostavljam da će ići standadardna korekcija dakle negdje 30-50% prethodnog rasta koji je iznosio 600 bodova dakle to bi dalo korekciju indexa od 180-300 bodova.Targeti sad za sad između 1980(prije će biti 2000) i 2100. Značajnijim padom ispod 2000 bodova morat ću revidirati stavove o bulish raspoloženju-a ovih 1880 stvarno bi bila zadnja točka do koje bi se držao up trend.
Siguran si 99%,ali to još nije 100%.Prema tome taj 1% postotni iznos može može probuditi sumnju koja može poništiti sav taj 99% iznos.Jel tako splite.Šalim se normalno,međutim ja se neću tako igrati.Igrat ću se onako razigrano,kao dijete i vjerovati velikima, te tako biti sigurna da mi se ništa loše nemože desiti.
Ne znam šta svi očekuju? Crobi na 55000 u tren? Ne ide tako, ronit ćemo, ne drukam ja dolje niti kažem da nema prostora dolje,al ljudi, iskreno, budite oprezni….
Evo primjer na grafu LKPC-R-A, očit trostruki vrh i proboj (imamo niži vrh) linije potpore, vodi nas nisko!
Odlično, evo 100-tka, taman za fino i bez muke nadokupiti parstokomada [thumbsup] Kolega, do sada ju je jedino Sanader kriza toliko vratila i to na 1-2 dana. [thumbsup]
Pozicije nekih dionica u odnosu na rast/pad, prema MMM indeksu.
sve je dobro kad ima više positivaca nego negativaca:))
predlažem još jednom baciti pogled na moje grafove!