Tigrus je dobro primjetio. Stochastics na tjednom nivou se prekrižio.
Očekuje nas minimalno tjedan dana crvenila, a vrlo vjerojatno više tjedana.
Da li je ovo samo korekcija u srednjeročnom trendu ili novi trend nek procjene pametniji od mene.
Kada bi išli tjedan dana u crveno, a možda i više, najbolje bi bilo da svi koji tako misle već u ponedjeljak izađu iz dionica u keš, a ja ću pokupiti te Vaše dionice pa ću vjerovatno za taj tjedan biti dosta bogatiji a pogotovo za nekoliko tjedana. LP ekipi za dole, isto tako lijep pozdrav ekipi koja je U dokupu !!
A evo i tjedni graf. Namjerno nisam htio pokazati raniji period, što se događa kada se Sl.St. prekriži, tj dođe blizu ukriženja prema dole, samo ću reči da se tako isto nekoliko puta može vratiti gore i tako se vuči po nekoliko, kod mene, cm po plafonu. Dali to nešto znači. Da, znači da će crobex odraditi 5-cu, jer bez nje bi to bilo kako je moj prijatelj K to prethodno rekao.. idemo na 200 !!
LP [thumbsup]
03.10.2009 CROBEX IMA PROBLEMA DA PRESKOČI GANN KUT 2:1
Ono što bih prvo naglasio da padom s&p 500 nisu kompromitirane rastuće formacije niti S&P 500 niti
CROBEXA.Ovdje bih željeli pokazati da je Crobex u svom posljednjem rastu ,baš zastao na GANN KUTU 2:1,
kojeg je zadnji put i nešto probio ,međutim vratio se opet ispod.
grafovi ne izgledaju dobro:
dnevne svijece crobexa i RSI
1. evidentan je proboj RSI linije iako se crobex jos uvijek drzi na liniji trenda.
to ne moze dobro zavrsiti…
tjedne svijece crobexa i tjedni SlowStoch
1. evidentano ja da tjedni SlowSthoch ne grijesi
ako je ovo stvarno "Sell" krizanje onda su vrlo velike sanse za jedan dublji zaron.
molim demante moje analize. [undecid]
Evo Tigrus pokušat ću demantirati. RSI na tjednom grafu još uvijek nije probio liniju trenda, a stockhastik slow se i ranije prekrižio uz nikakve posljedice.
1. evidentan je proboj RSI linije iako se crobex jos uvijek drzi na liniji trenda.
ako je ovo stvarno "Sell" krizanje onda su vrlo velike sanse za jedan dublji zaron.
Evo Tigrus pokušat ću demantirati. RSI na tjednom grafu još uvijek nije probio liniju trenda, a stockhastik slow se i ranije prekrižio uz nikakve posljedice.
[/quote]
kada imamo komibinaciju prekrizenog tjednog SLow Stocha za SELL i RSIa na liniji…
sto je veca vjerojatnost?
a) slow stoh se prekrizi za buy i slijedi odbijanac prema gore
ili
b) nastavak pada i RSI probija potporu
[/quote]
kada imamo komibinaciju prekrizenog tjednog SLow Stocha za SELL i RSIa na liniji…
ili
[/quote]
Identična situacija koja se dogodila u periodu kojem sam označila na grafu ranije. I što se tada dogodilo, a ili b ?
[/quote]
ili
[/quote]
Identična situacija koja se dogodila u periodu kojem sam označila na grafu ranije. I što se tada dogodilo, a ili b ?
[/quote]
a sta je pokazao dnevni graf tada?
@Tigrus
Šta je pokazao dnevni graf tada ? Ne shvaćam šta želiš dokazati tim pitanjem ? Pokazao je isto što i sada, presijecanje linije trenda na RSI.
A evo i tjedni graf. Namjerno nisam htio pokazati raniji period, što se događa kada se Sl.St. prekriži, tj dođe blizu ukriženja prema dole, samo ću reči da se tako isto nekoliko puta može vratiti gore i tako se vuči po nekoliko, kod mene, cm po plafonu. Dali to nešto znači. Da, znači da će crobex odraditi 5-cu, jer bez nje bi to bilo kako je moj prijatelj K to prethodno rekao.. idemo na 200 !!
LP [thumbsup]
mrgude,
kad već gore crtaš divergencije, zašto ih onda ne povučeš i ovdje na ovom tvom tjednom grafu, recimo na macd histogramu, na slow stoch.-u?
I nije ista stvar kad se npr. sell signal da u OB području i kad se pojavi u neutralnoj zoni.
Sve to mogu biti indicije, ali za potvrdu treba ipak pogledati i neke druge pokazatelje…
Ja sam vam tu napisao i nacrtao prije nekih 10-ak dana kako stvari stoje. Do sada se sve odvija totalno u skladu s predviđanjima.
Sretno i dalje!