Alternacija?
Ne bi se složila sa countom Lulu. Ovo je samo mala dvojkica pad do max 2172-2182.
Još nikad nisam vidjela kanal određen sa jednom dodirnom točkom.Osim kod gospon inovatora, izgleda da je to postalo zarazno.
I ne samo da to nije kanal dok god nema druge točke dodira, nego vi i bazirate drugu točku dodira na 29 bez ikakve osnove.
Isto tako se može povući i linija koju sam ja povukla na vašem grafu i nazvati je kanalom.
Tom logikom možete vući crte gdje god hoćete i nazvati to kanalom,nema problema.
Ali,nema kanala dok nema barem druge dodirne točke.Isto kao što se ne može vući divergencija unaprijed dok nam vrha ili dna.
Tako je i gospon inovator vukao "kanal" na HT-u gdje smo imali čisti rastući trokut, pa možemo vidjeti kako je taj nepostojeći "kanal" završio.
[/quote]
ja znam jednog lika iz V.Gorice, kupa se u kanalu.
@pluton
Daj molim te stavi to na graf, zanima me tvoja verzija.
Ne bi se složila sa countom Lulu. Ovo je samo mala dvojkica pad do max 2172-2182.
[/quote]
Ajde de. Kao da je preko bare danas bila korekcijica. Moj count govori posve drugo, otvaranje s barem minus 2,5 posto (obzirom da smo lelujali prema gore ovih dana bez ikakve korekcije dok su drugi padali) a potom do kraja dana dodatan pad za ukupno minusa oko 5 posto. Konzervativan sam. Ili si i ti mislila na pad do 2072-2082? To je daleko realnije.
A taman bdi krenuo rasti, no i brodari sutra izgleda idu minus 5 posto.
Pozdrav!
Samo sa dam mali doprinos raspravi o kanalicima!
Evo jedan primjer urednog kanalica !
Čitajuči ove akademske rasprave zabolela me… [cry] Bravo [thumbsup]konačno netko normalan – evo ti stotka – taj graf i ja držim za sebe.
Pozdrav!
Eto to je jedan lijep primjerak kanala za svaku pohvalu
Evo i moj mali doprinos ovoj temi još uvjek vas je previše u cashu da bi padali ne pomažu tu nikakvi kanali niti svijeće kad jednostavno nema tko prodavati a kupaca je previše a k tome moram primjetiti da su i jako nervozni to se lijepo vidilo danas u 15:45 kad su Ameri otvorili sa minosom od 1% a ekipa je svejedno skidala sa aska i dizala cijene dionica jednostavno sve je bilo dobro.
Evo i moj mali doprinos ovoj temi još uvjek vas je previše u cashu da bi padali ne pomažu tu nikakvi kanali niti svijeće kad jednostavno nema tko prodavati a kupaca je previše a k tome moram primjetiti da su i jako nervozni to se lijepo vidilo danas u 15:45 kad su Ameri otvorili sa minosom od 1% a ekipa je svejedno skidala sa aska i dizala cijene dionica jednostavno sve je bilo dobro.
kako nema prodavača? evo ja imam još nešto municije za slučaj da sutra ne otvorimo s barem -2%. samo brodari su danas od najviše cijene danas pali 10% (drys konkretno). neki bi ti u kontru rekli
"tu nikakvi kanali niti svijeće kad jednostavno" s&p pala ko sumanut. najgori dan u zadnja 3 mjeseca… da, to će sigurno kod nas proći neopaženo. da sad ja malo za*hebavam… pozdrav svima u cashu [cool]
Pozdrav!
Na ovoj slici ima i jedan veliki kanal, ali ga nitko ne vidi ili ne želi vidjeti!