Splićo mjenjali su index moram malo drkeljat sad u exelu pa ću javit.
100% od mene, kad središ index molio bi da mi pošalješ na mail, pošaljem ti na private pa da preuzmem podatke za Metastock! Izbacim graf svima na uvid!
Hvala Niksone!
quo vadise aj nabaci ti jedan graf u EWT-u sa targetom.Ja sam probao al brate ne iđe me di je koji val započeo di završio dobra stara klasična TA+iskustvo daju sasvim zadovoljavajuće rezultate.
Opla, interesantno…RSI križanje…
koja je razlika između toga i ovih prethodnih malih vrhova? Ista stvar se svaki puta događala?
Ma sve je u uzlaznim trokutima evo i crobexa nije idealan uzlazni trokut ali lipo ga je vidit.
Sve je u EWT-ju – kada skužiš ne buš više crtal ovakve "trokute".
[/quote]
Korekcija na Crobexu je gotova. Ja sam još prije nekoliko dana rekla da idemo do 2135, pali smo malo niže ali po minutnim valovima se vidi kraj korekcije, početak v vala od 3. Na nekim dionicama korekcija još nije gotova, npr. PTKM gdje će bočno gibanje potrajati čitav tjedan ali Crobex ide ponovno u napad prethodnog vrha.
Pogrešno. Indexi su danas završili rast. Korekcija ide na dole.
[/quote]
Vidim da si ti jako dobro skužio EWT obzirom na tvoju prognozu 28.09.
Evo Vam roglje ispravne, da se ne raspreda o pravilu crtanja. Kako rekoh počeo sam i krugove u žitu crtati, nebi li krenulo jugo umjesto bure, evo i kiše koja upravo pada uz pojačanu i prenešenu senjsku buru u ravnu slavoniju !!.
LP
Prijatelju teško će ti ove vile držati vodu.
[/quote]
Obzirom na prognozu od 29.08.2009. koja se pokazala savršenom
Sve je u EWT-ju – kada skužiš ne buš više crtal ovakve "trokute".
[/quote]
Korekcija na Crobexu je gotova. Ja sam još prije nekoliko dana rekla da idemo do 2135, pali smo malo niže ali po minutnim valovima se vidi kraj korekcije, početak v vala od 3. Na nekim dionicama korekcija još nije gotova, npr. PTKM gdje će bočno gibanje potrajati čitav tjedan ali Crobex ide ponovno u napad prethodnog vrha.
Pogrešno. Indexi su danas završili rast. Korekcija ide na dole.
[/quote]
Vidim da si ti jako dobro skužio EWT obzirom na tvoju prognozu 28.09.
[/quote]
Je sad po novome ako niste znali idu dvije korekcije, ovaj, quo vadis je legice plutonice u pravu. U recesiji su umjesto jedne korekcije ABC, sad ABC+ABC-Kultura, sve ide dva puta !!
Nadam se da nisam pogriješio.
koja je razlika između toga i ovih prethodnih malih vrhova? Ista stvar se svaki puta događala?
[/quote]
Samo dvaput je na ovakav način presječena RSI linija trenda, krajem sedmog i početkom devetog mjeseca. U devetom mjesecu nije bio posve čist signal, a iako je dosta volumena sugeriralo da je vjerojatno bilo pokušaja proboja, u konačnici su bili vrlo mali pomaci cijene.
Ne kažem da se sada na osnovu ovoga kreće u rally, samo kažem da je interesantno jer obično ovo sugerira pozitivne pomake cijene. I vrlo često rast volumena trgovanja. To je sve.