Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo da ne tražiš, ovo ti je njegova prognoza

ma kakav cash-r-a, 100% in

Prognoza kolektivno samoubojstvo. Pa da sam ne znam koliki pesimist ovo je previše.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

je je, kak ne, a 5-ica ce ti završit ispod nule..

mogli bi i moderatori malo gledat kaj se pušta

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

nevjerojatno kako je sp500 taknuo otpor i odbio se..ako nastave prema gore onda je sve super, a ako zatvore ispod 1046 onda nebu dobro…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

nevjerojatno kako je sp500 taknuo otpor i odbio se..ako nastave prema gore onda je sve super, a ako zatvore ispod 1046 onda nebu dobro…

evo ga leti opet,pozelenio je koliko se odbio , samo da mu ne pukne cir pa da crveno povrati

No pain no Game

Tko ne vjeruje u V shaped recovery ima priliku gledat dnevni V šejp rikaveri na dow i s&p-ju [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ovakav rollercoaster nisam dugo vidio…pogledajte dnevni graf

No pain no Game

Zaboravite P3, svi to čekaju i neće nikad dočekati!
Ledo, Kras te razne druge dionice imaju isti pattern a to je trokut, volumen smanjenje , počinje uskoro lagano povećavanje volumena i izlaz prema gore te proboj iz 1.puta!

Ma sve je u uzlaznim trokutima evo i crobexa nije idealan uzlazni trokut ali lipo ga je vidit.

Evo matematički razvijen model Crobexa, dobio od jednog "dotičnog" gospodina!
Predviđa devalvaciju tečaja Kn/Eura i srazmjerno tome skok Crobexa.

Ma sve je u uzlaznim trokutima evo i crobexa nije idealan uzlazni trokut ali lipo ga je vidit.

Sve je u EWT-ju – kada skužiš ne buš više crtal ovakve "trokute".

Splićo mjenjali su index moram malo drkeljat sad u exelu pa ću javit.

New Report

Close