daj lulu stavi razmak iza zareza, dobit ću mrenu od ovog. [angry]
a tek unda?nije unda nego onda
Ti si još mlad za mrenu, ali nek ti bude!
Ide me i gotovo.
Ovo isto sam i ja mislio odigrat, al sam odusto, euro me danas izvozo i izmorio.
30.09.2009 CROBEX GANN POTPORA
Razvukli smo gann mrežu od od najvišeg vrha 5448,do najniže vrijednosti 1239,i dobili vrlo jaku gann
potporu,index već mjesecima puže uz liniju potpore,probijanjem ove linije sigurno dolazi do promjene
trenda
http://www.svijet-dionica.net/images/stories/crobex%20gann%20velika.jpg
ODLIČAN [thumbsup]
[/quote]
Ne znam što vi vidite ali iz prometa se ne vidi baš ništa. Prometi su nikakvi, a tako je već mjesecima. Jedino prije korekcija imamo izraženije volumene i to se da iskoristiti. Za sada sve po planu. Ovaj puta pada 2300.
[/quote]
ovo je formiran hammer obrazac na crobexu ali nema pravu potvrdu jer jučerašnji promet nije bio prevelik
CITIRAM….
Analizom Crobexa vilama dolazimo do vrlo pozitivnih zaključaka glede rasta indexa,ovdje su prikazane
tri slike sa vilama koje prate index iz različitih kuteva.Na svim slikama vidimo da je došlo do proboja
linija na vilama,nakon čega je došlo do pada vrijednosti indexa,odnosno testiranje proboja,i nakon
toga ,jučer odbijanac prema gore.Za nas vrlo bitna situacija je na ovim prvim vilama,gdje imamo padajuće
i rastuće vile.Probojem indexa i opstankom iznad ovih padajućih vila možemo reći da su ove padajuće
prestale vrijediti,gdje index treba promatrati prema gore.
Evo sada imamo potvrđeni scallop na PTKM.
Brankice jel ima nešto da na paše, volumen, razmak između vrhova?
Nešto mi se čini, da su se vile prošli tjedan na "svijetu dionica" okretale u sasvim drugom smjeru. Sad im kao nešto ne valja? [lol]
Slušajući takve prognoze i još malo admirala ulaganja vrlo brzo mogao bi stici margin call.
Nešto mi se čini, da su se vile prošli tjedan na "svijetu dionica" okretale u sasvim drugom smjeru. Sad im kao nešto ne valja? [lol]
Slušajući takve prognoze i još malo admirala ulaganja vrlo brzo mogao bi stici margin call.
ISTINA – Oprez nikad ne škodi ….treba vidjeti ostale pokazatelje KROBIJA
Evo sada imamo potvrđeni scallop na PTKM.
Brankice jel ima nešto da na paše, volumen, razmak između vrhova?
Nije to scallop, gospon graziani.Ovo sad je rounding bottom.Onaj scallop je svoje odradio.
Barem ja tako mislim.Evo graf sa primjerom gdje vidim karakteristični bump za RB