Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koliko je dobar znak ovaj rast na malom prometu

ODLIČAN [thumbsup]

ODLIČAN [thumbsup]
[/quote]

Ne znam što vi vidite ali iz prometa se ne vidi baš ništa. Prometi su nikakvi, a tako je već mjesecima. Jedino prije korekcija imamo izraženije volumene i to se da iskoristiti. Za sada sve po planu. Ovaj puta pada 2300.

Crobi jucer se odbio od kratkortocne uzlazne trend linije, pokazatelj jacine trenda RSI ukrenuo se u zoni uptrenda i sada se nalazi na vrijednosti 65, sto znaci, da je uptrend zasad u kontroli. Ako sutra zavrsimo iznad danasnjih razina dobit cemo jos potvrdu stohastica isto tako dosta visoko u neutralnom podrucju. MACD se poslije moguceg (laznog) sell signala poceo suzavati i ako se gore navedeno obistini, opet ce se prekrizit. Dapace konstrukcija imenovanih pokazatelja govori u prilog tome.

To znaci dan dva a onda bi se mogli naci na razinama od 2300 (prijasnji otpor) sa drugim testiranjem i sa velikom opasnoscu naglog probijanja na gore. Mozda cudno zvuci ali zatim nema pravog otpora do razina 3300 gdje se nalazi fibonacci na 50%. Osobno mislim, da u slucaju ovakvog razvitka situacije ipak treba uzeti u obzir otpor na 38,2% fibo koji je na razinama malo iznad 2800 bodova.

Mislim, da je vrijeme za slijedecu nogu na gore (up-leg), u suprutnome branit cemo razine na podrski 1800 bodova. Sretno.

ODLIČAN [thumbsup]
[/quote]

relativnA STVAR…po meni je to loše

prema literaturi je dobra stvar, ali to se odnosi na zdravu situaciju..

ovo je korekcija i stoga je vrlo vrlo vrlo loše…jer da bi ameri dalje rasli trebaju gorivo, a gorivo je novac..

slika govori sve – http://i35.tinypic.com/164gef.jpg

da se promet počne popravljat oke…ali vidimo da iz dana u dan ide sve manji promet

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@miss adler
Da, to sam si i ja mislila.Uostalom takva smiona pretpostavka je lako uočljiva iz vašeg grafa.

ODLIČAN [thumbsup]
[/quote]
u rastucem trzistu rast na malom prometu nije dobar znak,volumen treba biti veci u pozitivnom kretanju,a manji u kratkotrajnim korekcijama,kod nas se do kraja dana promet znacajno povecao i puno je visi nego proslih par trgovinskih dana,sto je po meni oldican znak

@miss
adler
Da, to sam si i ja mislila.Uostalom takva smiona pretpostavka je lako uočljiva iz vašeg grafa.

Prvo, nije miss adler nego mr. adler.

A drugo i zadnje, cudim ti se, da upoce citas ovu temu. Ako ovdje trazis garancije i mandatorne stvari unda nisi na pravom mjestu. U zivotu nema 100% stvari osim smrti, isto tako ti je kod TA, ako je kuzis i donosis odluke pravovrijemeno i disciplinirano, zivot na burzi moze biti dug, a mozes se 100% kladiti i brzo naci kraj.

Meni je tehnička ovak jasna: na oko 1860 su ušli jedni investitori, znači domaći ili strani, nije me briga, na 2150 su ušli drugi investitori američki ili japanski , još me manje briga..tako da Crobex
ne može pasti ispod toga niti da ga maltretiraju , tj. zlostavljaju na bilo koji način…..
potvrda trenda time je , za mene, riješena !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Meni je tehnička ovak jasna: na oko 1860 su ušli jedni investitori, znači domaći ili strani, nije me briga, na 2150 su ušli drugi investitori američki ili japanski , još me manje briga..tako da Crobex
ne može pasti ispod toga niti da ga maltretiraju , tj. zlostavljaju na bilo koji način…..
potvrda trenda time je , za mene, riješena !

…konačno da neko zna zbrojiti 2+2=4…bravo kolega…jednostavno i jasno…bez puno crtanja…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

ODLIČAN [thumbsup]
[/quote]
u rastucem trzistu rast na malom prometu nije dobar znak,volumen treba biti veci u pozitivnom kretanju,a manji u kratkotrajnim korekcijama,kod nas se do kraja dana promet znacajno povecao i puno je visi nego proslih par trgovinskih dana,sto je po meni oldican znak
[/quote]

…i pad i rast na malim prometima ne govori puno osim da je sve spremno i zapeto i čeka se masovno kretanje prema jednom smjeru, onda ćete vidjeti kako prometi lete u nebo…sentiment govori da smo u uzlaznom trendu i čeka se da neko odapne prvu strijelu,… nakon toga ide stampedo prema novim starim vrhovima…ako tada promet premaši 50 milja onda je to to…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

@mr.ex miss.adler
Hvala ti na ovim mudrim riječima,to diže moj posrnuli duh.U ova presudna i teška vremena trebaju nam riječi podrške i vizije neimara.

daj lulu stavi razmak iza zareza, dobit ću mrenu od ovog. [angry]

New Report

Close