Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Korekcija na Crobexu je gotova. Ja sam još prije nekoliko dana rekla da idemo do 2135, pali smo malo niže ali po minutnim valovima se vidi kraj korekcije, početak v vala od 3. Na nekim dionicama korekcija još nije gotova, npr. PTKM gdje će bočno gibanje potrajati čitav tjedan ali Crobex ide ponovno u napad prethodnog vrha.

Pogrešno. Indexi su danas završili rast. Korekcija ide na dole.

Korekcija na Crobexu je gotova. Ja sam još prije nekoliko dana rekla da idemo do 2135, pali smo malo niže ali po minutnim valovima se vidi kraj korekcije, početak v vala od 3. Na nekim dionicama korekcija još nije gotova, npr. PTKM gdje će bočno gibanje potrajati čitav tjedan ali Crobex ide ponovno u napad prethodnog vrha.

Pogrešno. Indexi su danas završili rast. Korekcija ide na dole.
[/quote]
Kako koja dionica, slabo gledaš! Dakle KRAŠ koji je pao sa 279 na 267 je narastao već???
Smiješno!

Do sada je uspješno probijena BEAR linija na dionicama VIRO, ATGR I PTKM!
OSTALIMA TO TEK PREDSTOJI!!!
Probijanje Bear linije je potvrda dugogodišnjeg BULL-a koji slijedi!
Ipak smatram da dotične dionice moraju napraviti još 1 test BEAR linije, što bi ih moglo odvesti dosta nisko pa ih nemam namjeru kupovati!

Jaki neki bull! [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Utrka telića…………..[smiley]

el torito que es bravío de casta valiente!

No me gusta esta cancion, se trata de un pero. Pero del mar. Nosotros somos unos chicos de maravilla y no tenemos nada, solo acciones. Si lan crecen nos ponemos feliz, si no estamos muy triste.

Verde, que quiero verde…

un beso [kiss]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

No me gusta esta cancion, se trata de un pero. Pero del mar. Nosotros somos unos chicos de maravilla y no tenemos nada, solo acciones. Si lan crecen nos ponemos feliz, si no estamos muy triste.

Verde, que quiero verde…

un beso [kiss]

Vidim da se o Peri priča, pa navratio i ja ovdje. Na ovaj gore post da bi riječ rekao.

Ipak samo bi još dodao:
I moj brat također. A ja ću u srijedu. Oko dvije kile paradajza. I 16 dionica petrokemije. Pa kome bik kome kobila.

never surrender

…i ?
kakvi su futuresi crobexa ?
kud će moja ATPL sutra ?
smijem li i dalje biti optimist ili …?
molim uvažene kolege poznavatelje TA da me prosvjetle….koliko se meni čini ATPl se odbila od donjeg bollingera i sad bi trebala malo rasti … jel to ok?
svaki graf ATPL je dobrodošao…

…i ?
kakvi su futuresi crobexa ?
kud će moja ATPL sutra ?
smijem li i dalje biti optimist ili …?
molim uvažene kolege poznavatelje TA da me prosvjetle….koliko se meni čini ATPl se odbila od donjeg bollingera i sad bi trebala malo rasti … jel to ok?
svaki graf ATPL je dobrodošao…

Ne treba vam graf za to.Dovoljno je reći da su indeksi završili skoro 2% u plusu a brodarima je malo falilo da ne završe u minusu

Po Fibo retraceu i Fibo time:
2) 2121 + 2128, jaki dupli fibo, zatvorimo kroz koji dan na 62% vremena udaranjem u liniju trenda. Moj favorit.

plutonice, cijenim tvoje mišljenje pa me zanima me par stvari:
1) dosta nas je predvidjelo da će ova iv završiti danas i meni su bili očita ova 2 fiba koje smo odradili poprilično točno pa me zanima kako si došla do 2135.
2) ptkm: zašto sideways sada, šta ne bi bilo logičnije da odemo do prošlog vrha/fiba pa da tamo idemo sideways dok i zvanično ne počne korekcija? OK, to bi značilo da nećemo probiti 175 u ovom krugu, no opet mi je to logično jer je odrađen ogroman rast od TATL (cca 200%) i jer imamo jaki uzlazni impuls. I navela si prije neke targete cca 195, to je od weekly sma200?

[/quote]

2135 je 50% fiba iii vala a ujedno je i u području četvorke prethodnog vala. Korekcija je bila zz pa se završetak c vala mogao računati u odnosu na a val ,što se otprilike poklapalo da bi moglo završiti na toj fibo liniji. U petak se na minutnim valovima vidjelo da je krenula minutna iv i da fali još v i koji bodić pada do kraja korekcije. Što se tiče PTKM kad kažem bočno gibanje ne mislim da nemože prema zadnjem vrhu 164,37. Sideways korekcija podrazumijeva i flat gibanje gdje PTKM može dostići svoj vrh ili iznad (irregular flat-expanded) pa opet natrag dolje.
http://thepatternsite.com/EWExpanded.html

koliko je dobar znak ovaj rast na malom prometu

New Report

Close