Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

iduči tjedan objave za prvi kvartal dižu crobex[bye]

NEMA PREDAJE

ispod 1000 i iznad 6000 je raj, sve između je čistilište [cool]

duseru, ti si stalno u čistilištu.
ne brini, bit ćeš i dalje[smiley]

e, ovo je 100% pouzdana prognoza.
sam sebe pobijam.

dakle, ispravka maloprijašnje tvrdnje:
i prognoza može biti 100% pouzdana.
ako je prikladno obućeš.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@Croman Kolega, kažeš to sada, a šta je sa predviđenim odbijancem ili više njih na tvojim nejasnim analizama. Prateći ih unazad mj.-dva shvatio sam da pojma nemaš o materiji koju prezentiraš. Da nam neće biti lako znam i bez tebe i tvojih nejasnih i beskorisnih krivulja jer danas 99% forumaša zna gdje ćemo u ponedjeljak. Žao mi je samo što su pojedinci povjerovali u te tvoje gluposti i kupovali a danas reže jedni na druge. Nije ovo Kina, ovo je HR. i info cure, to je ovdje normalno, pa su se pojedinci na vrijeme iskrcali. I ne brini oporavićemo se mi i bez tebe, kada za to dođe vrijeme.

Stari bez ljutnje , procitaj text na temu tehnicka analiza str.28 , tekst br 3 , u 9h i 16min. G.Croman o mogucoj korekciji Crobexa. Da mi je netko 22.10.2007. rekao da Crobex moze ici u korekciju , citaj do kojeg nivoa str 28 , ja bi ga pitao na cemu je ( Lsd , hasis i td.). Pa iz ovoga zakljucite sta vam znaci prisutnost ovog GOSPODINA na nasem forumu.

@Croman Kolega, kažeš to sada, a šta je sa predviđenim odbijancem ili više njih na tvojim nejasnim analizama. Prateći ih unazad mj.-dva shvatio sam da pojma nemaš o materiji koju prezentiraš. Da nam neće biti lako znam i bez tebe i tvojih nejasnih i beskorisnih krivulja jer danas 99% forumaša zna gdje ćemo u ponedjeljak. Žao mi je samo što su pojedinci povjerovali u te tvoje gluposti i kupovali a danas reže jedni na druge. Nije ovo Kina, ovo je HR. i info cure, to je ovdje normalno, pa su se pojedinci na vrijeme iskrcali. I ne brini oporavićemo se mi i bez tebe, kada za to dođe vrijeme.

@alabama

Da si ti citao moje poruke onda si mogao videti da sam ja 5-6 puta pisao:

cilj ili dno je po meni bio >prema nasdaq ca 2120….to sam pisao prije par mjeseca i tjedana i par dana

Ja sam cijelim tokom pada pisao isto da se upotrebljava stoploss= ogranicavanje gubitka

Ja sam mnogo puta spomenuo da nema 100% sigurnih analiza i td.

” moje nejasne i beskorisne krivulje ” kako ih ti zoves nisi bio duzan pratiti i ja nikad nisam rekao nekome da kupi jednu ili drugu dionicu.

Ja sam uvijek govorio o mogucem nivou….i nikad o sigurnom.

To je fakta…

Od ponedeljka cinite si vi vase jasne i korisne krivulje…mojih nece biti, a budi siguran ,da posle toga da dode preokret na gore(rast), bit ce novih padova…ali ne i analize Cromana.

*znam nije vas briga…ali nije ni mene ; ja sam vama dosadio ali ste i vi meni nezahvalni kao sto ste

ajde, čokolatin, ne ljuti se.
alabama kupio na 3900 i 3700 pa se ljuti.

pojašnjenje pojma čokolatin
izvjesna individua danas se registrirala na forumu.
stilom i jezikom koji jako naliči cromiju, prepotentno i -ona misli-jako pametno i duhovito, od mene tražila ulagačke savjete.
slične, gotovo iste poruke dobio je i geronimo.

tko je, da je
baš normalan nije.

pivek, ne sumnjam na tebe[smiley][tongue]
ti me svaki put razveseliš.

ajde, čokolatin, ne ljuti se. alabama kupio na 3900 i 3700 pa se ljuti. pojašnjenje pojma čokolatin izvjesna individua danas se registrirala na forumu. stilom i jezikom koji jako naliči cromiju, prepotentno i -ona misli-jako pametno i duhovito, od mene tražila ulagačke savjete. slične, gotovo iste poruke dobio je i geronimo. tko je, da je baš normalan nije. pivek, ne sumnjam na tebe[smiley][tongue] ti me svaki put razveseliš.

vlad

Ja sam jednom spomenuo o nivou 3700 da se moze dugorocno gledano kupit ali ja sam takoder pokusao naucit ljude da upotrebljavaju stoploss (cak sam i spomenuo granicu 3% gubitka) .
Ako se ljudi daju u kupnju a n razumiju temelj kupovanja onda ne igra ulogu sto se pise ili analizira.

Toliko sam spomenuo specialno o stoplossu i o Nasdaq 2120 kao moguce ..dno …da je i meni dosadilo

Ali ljudi ne slusaju (citaju) sve…vecinom ono sto je positivno…negativno zaborave

@ cromi
trudio sam se među tvojim riječima na grafu od 14.03. ili tekstu vezanom uz njega pronaći riječ dugoročno.
hehe, izgleda da traženje dugoročnog dugo traje…
ergo, nisam ništa pronašao.
može pomoć?

još jedno pitanjce…
dugoročno.
mjesec,dva,tri, deset mjeseci, godina, dvije, tri???
mislim da ljudi koji su te slušali računaju najviše na 3-4 mjeseca.
ne godine.

@ cromi trudio sam se među tvojim riječima na grafu od 14.03. ili tekstu vezanom uz njega pronaći riječ dugoročno. hehe, izgleda da traženje dugoročnog dugo traje… ergo, nisam ništa pronašao. može pomoć?

vlad

Ja sam pisao na webstranici,na blogu i ovde…odredene grafikone su stavljene na poslovni ali ne i svi textovi.
Ja znam da sam pisao i napomenuo…dugorocno.

Ono sto se vidi cisto, je da vecina hrvata nemaju to temeljno znanje ili edukaciju trgovanja…stoploss je tako poznat kako term da vecina u zapadu to upotrebljava…bas zbog toga sto znaju da nema 100% sigurnih analiza

dugorocno je na zapadu: 6 mjeseci do par godina

jos jedna stvar vlad:nasdaq prema ca 2120…sto sam cijelo vrijeme govorio…niste ni to razumeli???
ako ne onda vecina ljudi u hrvatskoj neka prestanu sa dionicama….posto znatio o americkoj burzi je vazno…i za hrvate

moram naglasiti da ja nisam kupovao na 3900 i 3700.

na grafu-ne želim ga stavljati- lijepo piše da je oko 3700 povoljna kupnja.
ne nalazim riječ dugoročno.
a ljudi su gledali graf.
i, budi uvjeren, sigurno nisu računali da će možda, kako ti kažeš, i nekoliko godina čekati da ostvare nekakav povrat na uloženo.

na grafu-ne želim ga stavljati- lijepo piše da je oko 3700 povoljna kupnja. ne nalazim riječ dugoročno. a ljudi su gledali graf. i, budi uvjeren, sigurno nisu računali da će možda i nekoliko godina čekati da ostvare nekakav povrat na uloženo.

dugorocno : 6 mjeseci do par godina

ali ko kaze da rast ne moze biti u periodi o 6 mjeseci

necu vise pisati…nevjerovatno…jedno cujete a drugo ne

dugorocno ti smeta a ako kazem da ta ista osoba u najgorem izgubi 3 posto ako slijedi moj savjet o stoplossu…to ne komentiras ???

laku noc…

New Report

Close