Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Debela crvena svijeća za kraj tjedna …

čujemo se u ponedjeljak …

I love the Smell of Profits in the Morning

Pohvala fazanu na predvidu korekcija. [thumbsup]
Što bi ta debela crvena svijeća još značila za kraj?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

+PTKM.Scallop.Lijepi primjerak na grafu.Target oko 165-170.

Brankica nas opet iznenađuje s (meni) novim patternom. Svaka čast.
Nego zašto 165-170? Šta nije 163?
[/quote]

Dakle, osim što sam jučer dobro izračunao, upravo se stvara novi scallop sa targetom 175.
Naravno, ako ne odemo niže.
[/quote]

Gospon Graziani, jučerašnji high je 164,37.
Ja bi rekla da je moj target od 165 bliži od vašeg na 163 ,zar ne?
Ne znam na što ste mislili kad ste rekli da se stvara novi scallop,ali moje mišljenje je da je ova runda gotova na PTKM za sada..Osim ako nije.
Do viđenja do slijedeći puta.
[/quote]

Još nije formiran do kraja, to je točno.
Djelovalo je kao da će se odbiti od 151, no propao je niže a sada je poprilično sigurno odbiti od 3xfibo-a.

Glede targeta, ne zanimaju me navlačenja koji je bliži itsl. nego zašto si rekla da je 165-170.
Ja sam korigirao dno-vrh na 136->153=17, i onda od dna 146->163.
Ako bi već stavljao okolinu, bilo bi to od 162-165 u skladu s prometima na razinama drške.

http://singerprofitcharts.blogspot.com/2009/09/five-scenarios-for-s-500.html
Pet dugoročnih scenarija za s&p. Koji je Vaš favorit?

Moj glas ide za bonus scenarij, u ovom slučaju je za Nasdaq, ali nije toliko ni bitno…

@Graziani

Target od 265-270 sam stavila zbog toga jer nisam računala dno 136 jer je to jedan ekstreman podatak van strukture obrasca koji obično nije vjerodostojan.
Dno skalopa sam računala 140 jer je tu formirano nekoliko dodirnih točaka koje možete vidjeti na grafu i po meni pravo dno skalopa, to sam dodala na vrh od 153 i dobila razinu između 265-270 jer sam automatski uračunala i mogućnost da cijena pokuša dotaknuti prijašnji vrh.

http://singerprofitcharts.blogspot.com/2009/09/five-scenarios-for-s-500.html
Pet dugoročnih scenarija za s&p. Koji je Vaš favorit?

Moj glas ide za bonus scenarij, u ovom slučaju je za Nasdaq, ali nije toliko ni bitno…
[/quote]

Ako prihvatimo mogućnost da c završi na 400, di će onda završiti (c)?
Na 20-30?

Pohvala fazanu na predvidu korekcija. [thumbsup]
Što bi ta debela crvena svijeća još značila za kraj?

Znači mu korekcija jer je par stranica ranije rekao da predviđa korekciju 1900-2000 dok se oscilatori ne ohlade. Ja se sa tim ne bi složila. Po minutnim valovima izgleda kao da nije još kraj korekcije nego da smo iv val od 5 od C, tako da target 2135 vrijedi i dalje.
Što se tiče PTKM trenutno je u ii valu od 5 i velika vjerojatnost postoji da se korigira u ponedeljak do 146-147 kn, ali nakon toga ona definitivno ima target iznad 190 kn.

Petrokemija
http://i38.tinypic.com/2u4m24o.jpg

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Evo i jedan potencijalni, doduše malo nevjerovatni, al opet u kategoriji "nikad se ne zna"
scenarij za Petrokemiju u slučaju da Ameri stvarno naprave dar-mar i odrade veliki C.

Evo još 1 graf za PTKM prema kojem je moguć i rast do maksimalno 191-197kn,
al sve mi to djeluje nekako nemoguće dok ostale dionice padaju i strani marketi tonu sve dublje!
Nisma ucrtao svoj count, al eto molim lijepo svog priku Mrguda da upiše valove za ATPL!
Nekako mi se čini da je sve to još rastući kanal za nju od 1999.g. i da nije probijen dolje!
Da li to znači da za ATPL dolaze bolja vremena ili pak sad postoji stvarna šansa probijanja dolje???
Nekako se bojim ako sad uskoro probije dolje ovaj 10.g. star kanal gdje bi mogli završiti????
Na 130kn možda? Malo mi je kratak period od 10.g. da se probija, da je ko u Amera 100.g. onda bi shvatio! Mrgude legendo, aj malo popuni valove, je li ovo slijedi 5.val gore???

@split009

Sve je moguće.
Postoji još jedna mogućnost za PTKM, koju još nitko nije spomenuo, koliko se meni čini.
I na tvojem grafu se lijepo vidi veliki dvogodišnji C&H koji će biti potvrđen ukoliko cijena probije 175-180, koji su ujedno i višegodišnji otpori/potpore. U tom slučaju minimalni target je 290 kuna.

@split009

Sve je moguće.
Postoji još jedna mogućnost za PTKM, koju još nitko nije spomenuo, koliko se meni čini.
I na tvojem grafu se lijepo vidi veliki dvogodišnji C&H koji će biti potvrđen ukoliko cijena probije 175-180, koji su ujedno i višegodišnji otpori/potpore. U tom slučaju minimalni target je 290 kuna.

3 su mogućnosti pa izaberite sebi najbolju, sigurno će tako biti!
Šalu na stranu, ako bi se išlo na 290kn bojim se pomisliti gdje bi neke dionice mogle narasti, a jooooooj, …..

New Report

Close