Po Fibo retraceu i Fibo time:
1) 2169, dakle danas završili, nakon jahanja po 2187: sutra je petak pa bi mogli okrenuti. Preslaba argumentacija, rekao bih + fali mi osjećaj za feeling
2) 2121 + 2128, jaki dupli fibo, zatvorimo kroz koji dan na 62% vremena udaranjem u liniju trenda. Moj favorit.
3) Ovaj 2050 mi nekako ne leži: Jaki fibo je na 2035, a to je ispod prošlog vrha + trebati će vremena do tamo, i ne vidim takav EWT count
+PTKM.Scallop.Lijepi primjerak na grafu.Target oko 165-170.
Brankica nas opet iznenađuje s (meni) novim patternom. Svaka čast.
Nego zašto 165-170? Šta nije 163?
Glede targeta, slažem se s Plutonicom, kako smo probili 79% fibo target je zadnji vrh.
I dragi moji jedinicaši, čemu tih 36%?
Imamo dobro prepoznat uzorak, sa uzlaznim targetom na trenutno silaznom tržištu!
Može li bolje?
Rekla bi i višlje. Povijest se ponavlja, izlazak iz kanala uz povećanje volumena. Proboj 78,6% fibo. Vatromet tek počinje.
[/quote]
Molio bih ove vrijednije da pogledaju koliki su skok imale dionice koje su uvrštene kao PTKM-R-A u ovu kotaciju pa da nam to prezentiraju.
Siguran sam da je to poređenje sigurnije od TA.
Što se tiče splitovog spominjanja RSI odbijanca na Tisku…………..
Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna
Što se tiče splitovog spominjanja RSI odbijanca na Tisku…………..
Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna
Baš će se ponoviti isti scenarij 2 puta?????
Pogledaj prethodni bull pa onda kaži!
+PTKM.Scallop.Lijepi primjerak na grafu.Target oko 165-170.
Molim te daj svoje viđenje IGH.
U sijećanju mi je ostalo tvoje predviđanje u lipnju da se dionici IGH loše piše, nakon čega je cijena pala … da ne spominjem … a ja ga tada nisam prodao, doduše neću niti sada, ali me zanima da li je u igri svijetla budućnost ili ponovno srednji vijek.
Inovator je dao svoje viđenje, ali od viška glava ne boli ! [proud]
brodari sutra ?
stagniraju ili padaju u zadnje vrijeme ; ako netko može poslati grafove za atpl, jdpl i ulpl.
Molim te daj svoje viđenje IGH.
U sijećanju mi je ostalo tvoje predviđanje u lipnju da se dionici IGH loše piše, nakon čega je cijena pala … da ne spominjem … a ja ga tada nisam prodao, doduše neću niti sada, ali me zanima da li je u igri svijetla budućnost ili ponovno srednji vijek.
Inovator je dao svoje viđenje, ali od viška glava ne boli ! [proud]
[/quote]
Je, onda u 6. mj. je IGH pao sa 4200 na 3000.
Sviramo samo za gospona Jubitoa.IGH.Nema nekog posebnog uzorka za sada.Ne izgleda najbolje.SMA 4 presjekla SMA 9 prema dolje-sell signal, MACD sell signal, histogram prešao u negativu-sell signal,
negativna divergencija MACD histograma,RSI uptrend linija prekinuta.
Šta ja znam,ne obećava baš.Mogući target 3800 u slučaju da SMA 21 na 4000 ne izdrži kao potpora
S&P 500 DOSTIGAO TARGET H&S OBRASCA ALI BEZ POTVRDE PROMJENE TRENDA
S&P 500 kirurški precizno je dostigao target H&S obrasca 1080 ,da li je to konačni vrh na s&p 500 ja
vjerujem da nije ,očekujem još jedan pokušaj prelaska posljednje razine,na ovoj slici se vidi da nijedna
važnija crta još nije probijena,MACD linija trenda za sada nije probijena,iako bi proboj mogao uslijediti
uskoro.Na indexu ima još jedan veliki H&S koji ima visoki target od 1220 boda,Vrlo vjerojatno index će
se vratiti u ovaj veliki klin.Već sam spominjao da pratimo modificirani oscilator koji nagovještava
promjenu trenda prije nego se on stvarno desi,za sada ništa od promjene trenda.
ajde da vidimo, koji je target crobexa?
2150 ili 2050?
molim i TA argumnete za jedno i drugo.
ako će bit kratkoročna korekcija 2100 tjedan-dva (2150 mi je preblizu)
na dulje vrijeme 2000 (okvirno)
sve to uz pretpostavku da nije došlo do "ulaza ozbiljnog stranog kapitala" kao u 6. mj.
ajde da vidimo, koji je target crobexa?
2150 ili 2050?
molim i TA argumnete za jedno i drugo.
2130-2140
1. područje prošle četvorke
2. fibo vala iii
3. donji dio kanala