Ameri imaju pasti još 1-2% i onda kreće oštro gore preko 1100.
U prilogu stavljam graf, rekao bi brodari još mali ispuh i onda kreću gore!
ULPL i dalje najpodcjenjeniji brodar, dok je JDPL najskuplji o čemu svjedoči šupljina na kupnji.
Ako netko može vidjeti dublje od 10 naloga nek se slobodno uvjeri na JDPL-R-A.
Ameri imaju pasti još 1-2% i onda kreće oštro gore preko 1100.
U prilogu stavljam graf, rekao bi brodari još mali ispuh i onda kreću gore!
ULPL i dalje najpodcjenjeniji brodar, dok je JDPL najskuplji o čemu svjedoči šupljina na kupnji.
Ako netko može vidjeti dublje od 10 naloga nek se slobodno uvjeri na JDPL-R-A.
Slažem se za brodare. Čak mi se čini da je bdi previše već pao i da neće ovo dugo potrajati. Mislim da je pitanje dana okreta na brodarima. Tu bi se moglo formirati neko dvostruko, trostruko dno.
Ne pratim Amerikance ali se tvoja tvrdnja slaže sa mojom procjenom je da je kod nas hlađenje do kraja tjedna. Tu mi se polkapaju oscilatori, pomični presjeci pa čak i ewt po kojem sada odrađujemo 4 podval trojke bulla. Ovaj val rasta trebao bi nas dovesti u konačnici između 2500 i 3000 Crobexa.
Ako gledaš srednjoročno razdoblje (6 mj. i više) onda nemamo higher high. Ali imamo higher low.
Kratkoročno je klasičini obrazac viši vrh i više dno.
[/quote]
ove vrhove i dna koje ti pokazuješ smo odradili i taj mini trend rasta se odbio od razine otpora iz lipnja …
dakle, slijedi mini korekcija i hvatanje zaleta da bi se probio taj otpor …
dodatak, pretpostavljam da će ameri krenuti u proboj 10.000 pa onda i mi možemo probiti ovu razinu od 6. mjeseca …
+PTKM.Scallop.Lijepi primjerak na grafu.Target oko 165-170.
Rekla bi i višlje. Povijest se ponavlja, izlazak iz kanala uz povećanje volumena. Proboj 78,6% fibo. Vatromet tek počinje.