Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne znam što si pričao , bio sam par puta na tvojoj stranici ali ona je više nego loša , kaotična , linkovi ne rade , nema nekog sadržaja, texta, mislim da lošiju stranicu nisam dugo vidio .. nemoj se ljutiti . koliko znam ti si “tehničar” , moje pitanje je išlo “fundamentelistima” iz fondova koji sad imaju objašnjenja za ovaj pad .. a prije 3 do 6 mjeseci su sve radili ne bili namamili nove ulagače ..

Ja priznam da moja web stranica nema neku vecu kvalitetu izgleda.Ali ako jedna slika pokazuje najprije na gore do ca 5100 a posle na dole prema 4300 onda samo slepi ne vidi.Ali i on vidi posto je bio i jedan mp3 fil gde se je moglo cut analizu.
Al ko ga sisa….spelar ingen roll…kao sto svedani kazu

privitak pokazuje Svedsku burzu koja je imala 2 pada
> jedan veliki 2000 godine i zadnji od juli 2007

Ali ljudi se ne uce od pogreska….a svi se zale i sto se vise zale to je vise znak o preokretu

prijasna poruka sa privitkom

Znam slika (privitak ima gresku …mesto 97 je trebalo stajat 07 to jest 2007

* I to je sve od cromana…nasdaq sada >>> 2297

privitak pokazuje Svedsku burzu koja je imala 2 pada
> jedan veliki 2000 godine i zadnji od juli 2007

Meni ovaj pad crobexa više liči na onaj švedske burze iz 2000 godine [undecid]

Mrzljak, zašto uopće netko sluša ljude koji su, zbog svoje pozicije i radnog mjesta, subjektivni u procjeni Burze i dionica?

istina SLK , da se ne bi krivo shvatilo , ja ih nisam slušao ni onda ni sada , pokušavam raditi svoje analize i donositi svoje odluke ..

ali ipak mi je žao ljudi koji su ulagali u fondove u razdoblju od 5 mj.2007. do sada .. jer su u gubitku ..
a jedna od reklama za Inv. fond glasi ovako ; “dajte nama povjerenje , naka naši stručnjaci oplode vaš kapital” ili nešto u tom stilu , dakle tada ni p od precijenjenosti , a sad kad je svaka dionica pala barem 30% sad su svi pametni i imaju argumenata za ovaj pad “logično da sve pada što se čudite” .. “puno je raslo zadnjih godina” , “burza ima cikličko ponašanje” “fali likvidnosti” i dr.

a kaj se tiče Hrvojke; od početka mi ne uljeva nikakvo povjerenje .. i toliko puta se ponovilo kad je Ona nešto savjetovala nudila na kupnju da je to bilo loša roba .. da sljepac samo ne vidi tu pravilnost .. ili “pametnog čovjeka možeš jedno prevariti a samo budalu više puta” .. ali nisam siguran koliko je to pametno na dugi rok ..

ali dugi rok i nije na nekoj cijeni u našem društvu , više je na cijeni “zdrpi i zbriši” …

ili “pametnog čovjeka možeš jedno prevariti a samo budalu više puta” .. ali nisam siguran koliko je to pametno na dugi rok ..

ali dugi rok i nije na nekoj cijeni u našem društvu , više je na cijeni “zdrpi i zbriši” …

Oduvijek je bilo budala i rata.

No respect

iz business.hr

“Direktor Sektora za procjenu rizika, istraživanje i statistiku Hanfe Stjepan Morović napomenuo je da je Crobex od sredine 2003. godine pa do sredine listopada 2007. godine porastao 444 posto te da je bilo krajnje vrijeme da se korekcija napokon dogodi. Pojasnio je da nitko ne može znati i ne smije najaviti kada će se korekcija dogoditi! Zatim se raspričao o svojoj rođakinji koja je završila ekonomiju, a naivno je uzimala margin kredite za kupnju dionica HT-a. ”

nesmije znat ni najavit ? je to Kina?
nece vam biti lako….

@Croman
Kolega, kažeš to sada, a šta je sa predviđenim odbijancem ili više njih na tvojim nejasnim analizama. Prateći ih unazad mj.-dva shvatio sam da pojma nemaš o materiji koju prezentiraš. Da nam neće biti lako znam i bez tebe i tvojih nejasnih i beskorisnih krivulja jer danas 99% forumaša zna gdje ćemo u ponedjeljak. Žao mi je samo što su pojedinci povjerovali u te tvoje gluposti i kupovali a danas reže jedni na druge. Nije ovo Kina, ovo je HR. i info cure, to je ovdje normalno, pa su se pojedinci na vrijeme iskrcali. I ne brini oporavićemo se mi i bez tebe, kada za to dođe vrijeme.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Alabama sve što kaže, pametno kaže i njega treba slušati [pray]

@Croman Kolega, kažeš to sada, a šta je sa predviđenim odbijancem ili više njih na tvojim nejasnim analizama. Prateći ih unazad mj.-dva shvatio sam da pojma nemaš o materiji koju prezentiraš. Da nam neće biti lako znam i bez tebe i tvojih nejasnih i beskorisnih krivulja jer danas 99% forumaša zna gdje ćemo u ponedjeljak. Žao mi je samo što su pojedinci povjerovali u te tvoje gluposti i kupovali a danas reže jedni na druge. Nije ovo Kina, ovo je HR. i info cure, to je ovdje normalno, pa su se pojedinci na vrijeme iskrcali. I ne brini oporavićemo se mi i bez tebe, kada za to dođe vrijeme.

albama, al si ti kupovao na 3900 i 3700?

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Upravo sam završio s detaljnom analizom crobexa i njegovog rasta i pada ovih godina.
Literatura koju sam koristio je Tehnička analiza financijskih tržišta, J.Murphya.
Konačna vrijednost koju sam dobio-ne želite znati. Manje od 3000. Fibonacci je rekao svoje, a i mali ulagači, zajedno s fondovima će reći svoje.
Ja sam ovim završio pisanje na ovoj temi. Sad razumijem Cromana, da ovo objavim moji Hrvati bi me razapeli. [lol] [lol] [lol]
Toliko od mene.

Ispričavam se Karoju ako sam mislio protiv njega bilo šta loše (a jesam), ali njegove metode se pokazuju točnima. [wink]

Uostalom, kolega Karoje bi se trebao malo i javiti, ima nam puno toga za reći.

Pessimism Is Your Friend

ispod 1000 i iznad 6000 je raj, sve između je čistilište [cool]

Heaven or Las Vegas

@ alamo

mislim da je potpuno neodgovorno iznositi procjene, a pri tome ne iznositi njihov temelj.
posebno u ova krizna vremena kada je tržište u komi.
naročito ne ukoliko je fibonači možda i glavni oslonac cjelokupnog pogleda.

ne postoje 100% sigurne prognoze: ovisno o njihovoj kvaliteti, postoji samo manja ili veća vjerojatnost njihovog oživotvorenja.
stoga se ni tvoja prognoza ne može uzeti kao neizbježno proročanstvo.
naravno, ni moja, ni prognoza bilo kojeg drugog pojedinca.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close