Molim Vas komentar.
Da li nakon pada u ožujku 2009. godine generalno sljedi rast do barem 38%?
I da li tih 38% na crobexu iznosi cca 2851?
Ako da u kojem vremenskom okviru se taj rast realizira?
Molim Vas komentar.
Da li nakon pada u ožujku 2009. godine generalno sljedi rast do barem 38%?
I da li tih 38% na crobexu iznosi cca 2851?
Ako da u kojem vremenskom okviru se taj rast realizira?
????????? [huh]
Inače, kratkoročno, na Crobiju se formira evening star … dakle, slično kao i za vrijeme lipanjsko-srpanjske korekcije … moje mišljenje da ne će biti toliki pad …
s druge strane, šteta što crobi nije rastao više nego u lipnju, jer bi to bila naznaka rastućeg trenda (svaki sljedeći viši vrh, i "pliće" dno)
Inače, kratkoročno, na Crobiju se formira evening star … dakle, slično kao i za vrijeme lipanjsko-srpanjske korekcije … moje mišljenje da ne će biti toliki pad …
s druge strane, šteta što crobi nije rastao više nego u lipnju, jer bi to bila naznaka rastućeg trenda (svaki sljedeći viši vrh, i "pliće" dno)
A što ovo nije rastući trend?
fazane može li graf?
dakako …
usporedite dva vrha … gotovo su na identičnim razinama … i usporedite obrasce svijeća …
osim toga i nagib rasta je puno blaži, što meni osobno govori da su vremena izrazite volatilnosti i velikih cijenovnih skokova iza nas … sada slijedi bočno kretanje "up" i "down" … pa tek nakon toga pravi rast …
Fazan, nije ti crobex industrogradnja, vjerojatno si pomješao grafove..
Jasno mi je da je teško promatrati rast crobexa dok indg ljubuje s najnižim razinama u posljednjih nekoliko godina, ali njeni dionicari su ionako navikli na prizemno stanje [bye]
dakako …
usporedite dva vrha … gotovo su na identičnim razinama … i usporedite obrasce svijeća …
osim toga i nagib rasta je puno blaži, što meni osobno govori da su vremena izrazite volatilnosti i velikih cijenovnih skokova iza nas … sada slijedi bočno kretanje "up" i "down" … pa tek nakon toga pravi rast …
[/quote]
mozes li, molim te lijepo, staviti ovakav graf sa tjednim slow stochom?
Ako budete malo pažljivije crtali kolegice, onda će te vidjeti da crtu na oscilatoru niste povukli sa istog datuma kao i onu na Crobexu. Vidjet će te da oda divergencije nema.
A čak i da je (a nije), radi se o POTENCIJALNOJ divergenciji. Vrh tek treba biti formiran na crobexu.
[/quote]
Dobro odgovara li vam više ovako na 6 satnom grafu…na 60min još bolje. Manje bitno, svatko ima pravo na svoje mišljenje, kao što će i dionice individualno odraditi korekciju Crobexa, neke malo manje a neke malo više. Po mom mišljenju korekcija nije gotova. Niti se ona može odviti u jednom danu, niti ćemo slobodnim padom dolje već a,b,c.
[/quote]
Nemojte me zafrkavati kolegice, pa znao sam nekad pročitati vaše postove na ovoj temi, ali nikad niste ovako griješili. Ne mojte tražiti i forsirati divergencije tamo gdje ih nema.
Meni su divergencije posebno drage (najpouzdanije su mo one na RSI-ju), ali sad ih jednostavno nema.
[/quote]
To što vrhovi stohastika nalaze na istoj razini dok cijena radi višlji vrh isto je divergencija, ali ja više o tome ne želim raspravljati. I da, jako sam pogriješila kad sam rekla da slijedi korekcija i to ne samo zbog "divergencije" nego i ostalih indikatora koji su se poklopili, ali vi to ionako znate. A ja sam jako pogriješila kad sam rekla da će doći do manje korekcije, i kad sam rekla na kraju dana da to nije bio kraj korekcije, jer ovo sad je rast indeksa samo ja ne vidim dobro. A da sam ranije priložila grafove u kojima predviđam dugoročniji rast isto jesam. A kao što je ranije kolegica Sotomaic napisala, kome se ne sviđaju grafovi u kojima mi spominjemo mogućnost kraće korekcije nek ih lijepo preskoče i ne čitaju.
Lijep pozdrav kolega
mozes li, molim te lijepo, staviti ovakav graf sa tjednim slow stochom?
za koje razbolje ?