Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ht-223 kn crobex po današnjim cijenama 2217,17
Ht-228 kn crobex po današnjim cijenama 2222,28

Svaka čast nikson, tx !
[/quote]
No frks zato smo tu za pomoć jedni drugima.

Jubito ako te baš interesira da je HT danas završio na 300 kn a sve ostale dionice tu di jesu Crobex bi ti iznosio 2295 kn.Da je HT danas završio na 350 kn crobex bi iznosio 2346,88.Da je HT danas završio na 200 kn crobex bi iznosio 2193,69 bodova.
Nemoguće je sa samo jednom dionicom manipulirati tržištem.

Ne sa jednom, još je tu i INA.

Korkyra

Jeli vidite sad kolega negativnu divergenciju ?

Ako budete malo pažljivije crtali kolegice, onda će te vidjeti da crtu na oscilatoru niste povukli sa istog datuma kao i onu na Crobexu. Vidjet će te da oda divergencije nema.
A čak i da je (a nije), radi se o POTENCIJALNOJ divergenciji. Vrh tek treba biti formiran na crobexu.
[/quote]

Dobro odgovara li vam više ovako na 6 satnom grafu…na 60min još bolje. Manje bitno, svatko ima pravo na svoje mišljenje, kao što će i dionice individualno odraditi korekciju Crobexa, neke malo manje a neke malo više. Po mom mišljenju korekcija nije gotova. Niti se ona može odviti u jednom danu, niti ćemo slobodnim padom dolje već a,b,c.

[/quote]

Nemojte me zafrkavati kolegice, pa znao sam nekad pročitati vaše postove na ovoj temi, ali nikad niste ovako griješili. Ne mojte tražiti i forsirati divergencije tamo gdje ih nema.
Meni su divergencije posebno drage (najpouzdanije su mo one na RSI-ju), ali sad ih jednostavno nema.

Jubito ako te baš interesira da je HT danas završio na 300 kn a sve ostale dionice tu di jesu Crobex bi ti iznosio 2295 kn.Da je HT danas završio na 350 kn crobex bi iznosio 2346,88.Da je HT danas završio na 200 kn crobex bi iznosio 2193,69 bodova.

[/quote]
Dakle sa INA-R-A na 1600 i HT 250 crobex bi definitivno bio u minusu u odnosu na jučerašnju cijenu i iznosio bi 2222,81

[/quote]
Dakle sa INA-R-A na 1600 i HT 250 crobex bi definitivno bio u minusu u odnosu na jučerašnju cijenu i iznosio bi 2222,81

[/quote]
A u prijašnjem postu toliko ti je iznosio crobex sa HT 228 kn.

Korkyra

DLKV danas ponovo testirao nivo oko 424 kn i ponovo je potpora izdržala. No prije toga je odmah početkom dana testirao i lako svladao otpor na 435-440 kn.

Završna cijena viša od prethodne, prosječna cijena viša od prethodne, a obzirom i da se dva dana trguje na vrlo dobrom volumenu iznad potpore (unatoč ili zahvaljujući negativnom medijskom pritisku), te obzirom na obrazac koji se stvara…zaključite sami što i kako dalje…

il je u pitanju vrlo loš pokušaj drukanja i navođenja naivaca na pogrešne zaključke, il se ipak radi samo o neznanju
nadan se zbog tebe da je ipak ovo drugo

Evo malo skore prošlosti i glede predviđanja kretanja crobexa

25.08.2009 CROBEX TROKUT
Ono što me veseli je povratak novca u market,s tehničke strane gledano , jučer i danas desio se proboj trokuta.
koji nije probijen na 3/4 dužine,zna se desiti proboj i na ovakav način,gdje imamo prvo lažni proboj prema dole,pa onda stvarni proboj prema gore sa vanjske strane trokuta UZ POVEĆAN VOLUMEN .Tehnički target bi bio
oko 2250 ,na toj razini bi se stvarali dvostruki vrhovi,što ne znači da index neće preko 2300,naročito biti oprezan
kod formiranja dvostrukog i trostrukog vrha.

http://i26.tinypic.com/292p6vl.jpg

http://www.svijet-dionica.net/

[/quote]

[/quote]
[/quote]
E i… ća je problem?

[/quote]

[/quote]
[/quote]
E i… ća je problem?
[/quote]
A ništa, prvo nisi vidi INU a sada te malo muče brojke i slova.
Nema veze kolega, I pad je let.

Korkyra

Evo malo skore prošlosti i glede predviđanja kretanja crobexa

25.08.2009 CROBEX TROKUT
Ono što me veseli je povratak novca u market,s tehničke strane gledano , jučer i danas desio se proboj trokuta.
koji nije probijen na 3/4 dužine,zna se desiti proboj i na ovakav način,gdje imamo prvo lažni proboj prema dole,pa onda stvarni proboj prema gore sa vanjske strane trokuta UZ POVEĆAN VOLUMEN .Tehnički target bi bio
oko 2250 ,na toj razini bi se stvarali dvostruki vrhovi,što ne znači da index neće preko 2300,naročito biti oprezan
kod formiranja dvostrukog i trostrukog vrha.

http://i26.tinypic.com/292p6vl.jpg

http://www.svijet-dionica.net/

Ma sve to ok sa dvostrukim i trostrukim vrhovima iskusniji forumaši su ovih dana kratili pozicije što se i vidi na današnjoj svijeći ako se probije otpor eto hitrog povratka u dionice i inicijalnog goriva za prevaliti 2300 bodova.Ako krene korekcija (prije će biti lagano hlađenje cijena) plafon joj dajem do 2000 to je jedan lijepi okrugli psihološki jak broj.A tada drž te gaće ganja crobi ravno na 2750.
Zašto smatram da neće iči jaka korekcija neko je ovih dana tako agresivno kupovao Razlupavao je prodaje sa milijunskim transakcijama (mogu samo zamisliti kako je nekim FM-ovima koji su postavljali strašila na ask hi hi hi neka i njima malo para na uši zakipti hi hi hi)
Ovaj agresivni kupac možda će probati malo stisnuti cijenu ali čisto sumnjam da će riskirati postaviti veću količinu na ask prije će se mudro povuć i prikupiti još koju dionicu.
Evo još jedan podatak zašto neće biti velike korekcije zato što su mali očerupani (sa kožom naravno)
i zašto HT raste ko blesav.

U ovom trenu crobex ne može puno više, ne bez brodara. Znaći ako tu ne dođe do pozitivnih pomaka blíža nam je ova solucija sa natrag na 2000bodova.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Korkyra ima situacija da su sve dionice na otvaranju u crvenome a crobex u plusu i obrnuto i šta sad? Iskoristiti nelogičnu situaciju crobex raste dionice padaju.Zašto se crobex mjeri po zadnjoj (mora se) a dionice po prosječnoj cijeni ne znam ali dovodi do ovakvih glupih situacija koje se trebaju znati iskoristiti.
A što se tiče krilatice i pad je let evo ja sam ti živi dokaz da je pad let trenutno imam više i dionica i casha nego početkom 2008.

New Report

Close