Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ostaje nam vidjeti kako će trgovanje završiti, puno se može promijeniti u sat vremena… Ako se ne promijeni, TA nažalost daje samo jedan signal…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

za sada imamo ovo

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

čekamo uz ovaj veliki pad i mali promet . dobili smo još veći pad uz vrlo veliki promet.
gubimo 2:0.
prema logici stvari, da se zaljučiti da smo podaleko od odbijanca.

[shocked]

reko je sad komentator za Karlovića “zašto naime ne riskira, to je jedino što mu je ostalo”
ko da prati burzu[rolleyes]

“jučer je bilo prema 3700…

@vlad

ako gledas sto sam pisao na analizi (na koju referiras) je sledece:

“ono sto pokazuje na val4 moze u buducnosti se azurirati….ali do onda vazi slika” OK

I malo prije sam azurirao ali to ne pase….

OK dogovor …cini tvoje analize ali prestani usporedivati sa onim sto sam ja do sada cinio !

I budi siguran da se vise necu mjesat ili komentirati … tvoje i geronimovo pisanje…OK

* prijasna analiza se moze videti na strani 245

Slobodno ti komentiraj i reci da su lose ja sa tim nemam ama bas nikakvih problema cak dapace je pozeljna kritika ali nakon toga ocekujem tvoje misljenje.Ako si me razumio

SAM PROTIV SVIH

vlad1111: ” “jučer je bilo prema 3700… ” @vlad ako gledas sto sam pisao na analizi (na koju referiras) je sledece: “ono sto pokazuje na val4 moze u buducnosti se azurirati….ali do onda vazi slika” OK I malo prije sam azurirao ali to ne pase…. OK dogovor …cini tvoje analize ali prestani usporedivati sa onim sto sam ja do sada cinio ! I budi siguran da se vise necu mjesat ili komentirati … tvoje i geronimovo pisanje…OK[/b] * prijasna analiza se moze videti na strani 245

ako si dobronamjeran, a ja vjerujem da jesi, ne bi se trebao ljutiti što uspoređujem analize.
mislim da nam je svima u interesu detektirati mogući razvoj događaja, a ne nadmetati se.
barem je to uvijek bio moj interes.

Slobodno ti komentiraj i reci da su lose ja sa tim nemam ama bas nikakvih problema cak dapace je pozeljna kritika ali nakon toga ocekujem tvoje misljenje.Ako si me razumio

Ja sam rekao dosta…sada cinite kako hocete…

in and out

trenutačno stanje…

još uvijek postoji mogućnost da smo već odradili točku (4).
stoga još uvijek moj graf od 09.04., dno korekcije-rev., može biti ostvareno

dakle,
ako je odrađena točka (4), mi upravo formiramo (5) val.
u tom slučaju opet ostaje minimalno dno o kojem govorim zadanja 2 dana- ca 3300.
to je stoga što je val (1) -580 bodova, veći od vala (3)- ca 390, pa val (5) mora biti manji od 390.

val (5)- od točke (4) na dole= 3700-390= 3310.

3310 je minimalno dno, a dno može biti bilo gdje u intervalu 3310-3460.

PONAVLJAM: OVO VRIJEDI AKO SMO ODRADILI VRH 4!

AKO SMO ODRADILI VRH (4), IDUĆI TJEDAN DNO IZNAD 3310.
PONAVLJAM, AKO SMO ODRADILI VRH (4).

AKO SMO ODRADILI VRH (4), IDUĆI TJEDAN DNO IZNAD 3310.
PONAVLJAM, AKO SMO ODRADILI VRH (4).

Zamisli, ako nisi siguran jesmo odradili 4. val kako možeš biti siguran da smo odradili prva 3.
Zahebana ti je ta analiza[thumbsup]

ps mozda cete videti crobex prema ca 3600

[lol] [lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close