Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo opet mene sa KRAS-R-A.
Slijedi impuls gore!To sam siguran 100%.

Gospon split.Jedino kaj ja vidim je solidan rounding top.
Za sada se drži točno na 61,8% fibo liniji, a ako padne ispod toga ode to na 220 kuna.
Meni to baš ne izgleda obećavajuće, ali nadam se da sam u krivu

b]ovdje sam mislio na proboj rastuceg klina prema gore.[/b]
SP500

H&S se nije ispunio, a ja tvrdim da nece ni ovaj rastuci klin.

dakle, proboj prema gore se nece desiti iz prve.
danas prva potvrda.

nakon nekoliko zelenih svijeca stigao nam crveni doji a dnevni Stoch Fast se poceko krizati prema sell!
[smiley]
[/quote]

Proboj ratućeg klina prema gore? Nevjerovatna tehnička terminologija gospon tigrus. Možete preporučiti knjigu po kojoj radite? Valjda ne po onoj, koju je napisao predsednik FED-a Ben Bernanke? [cry] Onda može.

Evo primjerice index Nasdaq (ostali rade isto). Sljedi proboj down te popunjavanje gapova.

b]ovdje sam mislio na proboj rastuceg klina prema gore.[/b]
SP500

H&S se nije ispunio, a ja tvrdim da nece ni ovaj rastuci klin.

dakle, proboj prema gore se nece desiti iz prve.
danas prva potvrda.

nakon nekoliko zelenih svijeca stigao nam crveni doji a dnevni Stoch Fast se poceko krizati prema sell!
[smiley]

Proboj ratućeg klina prema gore? Nevjerovatna tehnička terminologija gospon tigrus. Možete preporučiti knjigu po kojoj radite? Valjda ne po onoj, koju je napisao predsednik FED-a Ben Bernanke? [cry] Onda može.

Evo primjerice index Nasdaq (ostali rade isto). Sljedi proboj down te popunjavanje gapova.
[/quote]

tako je Knecht. proboj rastuceg klina prema gore!

svjestan sam da takav obrazac ne postoji u knjigama i da je malo cudno,pa cak i nevjerojatno,
ali ne i nemoguce.
vidjeti cemo jesam li u pravu.

PS. Ben i ja se dobro razumijemo, bolje receno ja razumijem njega (on ne zna za mene)
[lol]

DLKV. Velika negativna divergencija na CMF.Ne bi se štela miješati ali …………….

DLKV. Velika negativna divergencija na CMF.Ne bi se štela miješati ali …………….

a volumen?????? skoro 23 000 komada proslo pad cjene od 1,41% vidili smo da kupnje ne fali,,,niti malo…..1 lipu je proslo ispod 400,,,,

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Za one koji vole malo dugoročniji pogled. ATPL, pozitivne divergencije na tjednom grafu. Završetak v vala na 38,2% ili 50% ukupnog pada.

za g.Ivicu T., koji subotnje popodne sigurno provodi informirajući se na ovom forumu, jedan optimističan obrnuti h&s za knzm

Evo opet mene sa KRAS-R-A.
Slijedi impuls gore!To sam siguran 100%.

Gospon split.Jedino kaj ja vidim je solidan rounding top.
Za sada se drži točno na 61,8% fibo liniji, a ako padne ispod toga ode to na 220 kuna.
Meni to baš ne izgleda obećavajuće, ali nadam se da sam u krivu

[/quote]
Pazi ti vraga,
crobex je na 2100 a brankica aka baron je prije mjesec dana govorio da idemo na 800.

barone i dalje te neide…kada ćemo više na 800?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

za g.Ivicu T., koji subotnje popodne sigurno provodi informirajući se na ovom forumu, jedan optimističan obrnuti h&s za knzm

Danas je u lovu [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

Deca, SPX.Megafonček je još uvijek u igri.
Pozdrav

Pozdrav

Večer, teta.
je, megafončić je još in, a kada propada?

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Pozdrav

Večer, teta.
je, megafončić je još in, a kada propada?
[/quote]

Propada kad se ne mogu povezati više trend linije.Mislim da kad bi SPX otišao preko 1100, da više ne bi bilo moguće povezati trend linije.Ovo je inače graf od srijede mislim a u četvrtak je SPX otišao na 1050 bodova, to se ne vidi na ovom grafu ali mislim da je točno dodirnuo trend liniju po četvrti put

New Report

Close