Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je Tigruse, pogodio si, burza će pasti dolje da ti možeš kupiti jeftinije, odlična strategija, kako se samo ja nisam toga sjetio?????
U ponedjeljak prodaj i ATPL i zadnjih 20% i miran si!

Opet malo povijesti na dvije slikice za one koji se nisu ukrcali ispod 2000 na crobexu:)

Ima zbunjenih, a graf je jednostavan, lijevo na apcisi su danasnje vrijednosti crobexa, desno vrijednosti prije deset na jednom i godinu na drugom grafu, dakle ordinata je s vremenskom varijablom u jednakoj skali, apcise s vrijednoscu crobexa u razlicitim skalama da bi sve bilo na istom mjestu, pa ovo sam vec stavljao prije koji mjesec pa nije bilo pitanja?!

Opet malo povijesti na dvije slikice za one koji se nisu ukrcali ispod 2000 na crobexu:)

Daj molim te, kakve to nebuloze postaš… usporedba ti je totalno bezvezna!!!
Dva grafa nakeljena jedan na drugom sa različitim ordinatama (to ti je ono u matematici što se zove funkcija) … y(x) … čak i kad bi rekao da se radi o nekim omjerima… ništa to ne predstavlja !!
Nit ima veze s volumenom trgovanja (CASHOM koji se vrti/o) niti sa cijenom nafte, koja je tada bila sjeti se koliko, niti sa zlatom …ništa.

Nacrtao si dva grafića prislonio i rekao … čiribu čiriba!!

Halo … možda samo objašnjava sezonsko trgovanje… ljudima po ljeti treba cash… milion razloga!!
Kud će Crobex, ne zna nitko … pa ni ja.
Mogu samo reći da je klima toplija i da se investitori manje plaše… i da kad krene…krenut će. Međutim … kad već toliko voliš povijest, pogledaj malo šta je bilo godinu dana nakon velike krize 1929, i 1972. …. Oporavak … pa … onda još veći tras!!!

Nitko ne može dugoročno biti siguran, ne postoji sigurnost na burzi.
BURZA = KOCKA i svi koji misle da imaju čarobnu formulu, neka se poljube u ogledalo. Toliko gluposti čitam na ovom forumu i većina prognoza se zasniva na nekakvom iracionalnom i subjektivnom temelju, da ne kažem ŽELJAMA.

Ja bi htio da Djed Mraz postoji, ali … ne ne …

Kad smo već kod trokuta ima jedan simetrični.

Ima zbunjenih, a graf je jednostavan, lijevo na apcisi su danasnje vrijednosti crobexa, desno vrijednosti prije deset na jednom i godinu na drugom grafu, dakle ordinata je s vremenskom varijablom u jednakoj skali, apcise s vrijednoscu crobexa u razlicitim skalama da bi sve bilo na istom mjestu, pa ovo sam vec stavljao prije koji mjesec pa nije bilo pitanja?!

Ima zbunjenih?!
Ima ludih.
Šta reći više nakon ovoga kad ne znaš ni šta je apscisa, a šta ordinata!
Apscisa … os X
Ordinata .. os Y iliti Y(x)

Laku noć !

zamolio bih nekog za komentar DLKV-R-A. Sve otislo gore a DLKV-R-A u minus? Nikako preko tih 425. Ili je to samo malo kasnjenje od jednog dana za drugim dionicama?
Graf takodjer dobrodosao.

balum

Evo još 1 graf za ULPL malo na duže staze, miriši mi jako jako dobro pa sam se opet solidno vratio iako sam bio zbrisao na 735kn. Nekako mi se čini da ovaj ULPL može jako jako daleko kao Mati Niekenen nekada….
Da smo u Americi odrađivali bi zeleni target, a ovako ipak samo ljubičasto područje!

Evo opet mene sa KRAS-R-A.
Slijedi impuls gore!To sam siguran 100%.

Evo opet mene sa KRAS-R-A.
Slijedi impuls gore!To sam siguran 100%.

Da…. Slično i ja razmišljam. Zato sam i ušao ovaj tjedan.

-... .-. .- -. -.- ---

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Samo za gospona plavog.
ADPL. Cijena izišla iz Bollingera, RSI prekupljen, mogući dupli vrh na 59.
Moguće formiranje šalice, tj. drške.Podrška na 52

aj da se i ja stobom slozim jednom
ADPL je trenutno u vrlo visoko i sljedi mu hladjenje.
a sutra…ko ziv ko mrtav

[/quote]

Gospon Brankica, može tehnička analiza za ADPL??
Ovo ste fulali gore, možda sada bude više sreće.

Zanima me da li je po vašoj tehničarskoj analizi, ovo buy sell ili hold dionica.
Kratkoročno i dugoročno.

Meni se čini da bi u ponedjeljak mogli na 70 + možda?

Ako može analiza.

P.S. Nadam se da će biti više sreće nego sa ovom gore, ona se pokazala kao potpuni promašaj.

Btw danas + ca.16 %, jel prekupljeno?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@lulu

ja nisam u dilemi.

srednjorocni trend je rastuci, ali mislim da sp nece od prve probiti onaj svoj rastuci klin.
klin propada isto kao sto je propao i onaj H&S koji su svi vidjeli.
ali ne od prve.

zato sam danas popodne prodao skoro 80 % kaj sam imao.
ok, vratio sam ATPL… bla bla…
[tongue]
ali samo zbog opasnog BDI koji je otisao iznad svoje fibbo linije.

odigrao sam na svoj "nos" i TA.

oboje u paketu jer se samo "nos" pokazao nedovoljnim.
(op. slucaj 1 dionice IGH na 3800kn)

[smiley]

SP500

ovdje sam mislio na proboj rastuceg klina prema gore.
inace je to obrazac u bear marketu.
isto kao i H&S.

H&S se nije ispunio, a ja tvrdim da nece ni ovaj rastuci klin.

dakle, proboj prema gore se nece desiti iz prve.
danas prva potvrda.

nakon nekoliko zelenih svijeca stigao nam crveni doji a dnevni Stoch Fast se poceko krizati prema sell!
[smiley]

New Report

Close