Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Target trokuta dostignut u bod,šta sad jel se ide dalje ili?

10.09.HT-R-A OČEKUJEM PROBOJ IZNAD 230 KN- ova analiza je načinjena jučer

Kao što je na grafu prikazano jedno je sigurno da razina od 230-235 kn vrlo važa.S obzirom na znatan rast crobex posljednjih nekoliko mjeseci dionica HT taj rast nije popratila adekvatno.početkom godine na putu oporavka zaustavila se na razini cc 235kn i sve ove mjesece nije uspjela probiti tu razinu,zato samatram vrlo važnim naredni
period i očekujem proboj prema gore,dionica se trenutno giba unutar ovih plavih vila s obzirom na blagi kut tih vila
nije ni bilo za očekivati veći rast dionice.MACD u laganom padu i proboj kroz crnu padajuću liniju daje jasan signal za rast.Ako kojim slučajem dionica ne uspije savladati razinu 230-235 kn doći će do proboja linije trenda čime se
otvara mogućnost napadanja najnižih targeta.

http://www.svijet-dionica.net/

da da jako hlađenje, kordinirana akcija mirovinaca koji su u jedan tren zatukli ERNT, INU, HT..
Ništa im nece pomoci, opet ce skidat kravate i znojit se pitajuci se "pa zašto sad tržište raste"

koliko sam vidio tuklo se i po ATPL, ULPL, IGH…

kako ti se cini slow stoch – polusatni, satni i dnevni?

Evo onima koji imaju love a sve im uteklo pa se misle kako i šta i tresu im se gaće!
Evo im mala pomoć!
KRAS-R-A se sprema gore, likovi ga kupuju znatno ispod cijene jer ga neki moraju rješavati, al sad bome dobro dere o dno, a kad krene….. ODE UP UP UP

da da jako hlađenje, kordinirana akcija mirovinaca koji su u jedan tren zatukli ERNT, INU, HT..
Ništa im nece pomoci, opet ce skidat kravate i znojit se pitajuci se "pa zašto sad tržište raste"

koliko sam vidio tuklo se i po ATPL, ULPL, IGH…

kako ti se cini slow stoch – polusatni, satni i dnevni?
[/quote]
negledam ništa ispod dnevnog oscilatora, čak mi je i on postao prebrz, trenutno više pratim tjedni..

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Evo 1 fenomen (točnije 29.nalog na prodaji za VDKT-R-A). Nedavno sam to postao na TISK-u na 266kn pa su se svi smijali kako mora pasti! Bome se ne smiju više, jer TISK izgleda premoćno da se prodaje!
A bome i kupnja na VDKT-R-A se pojačava! Neki dan sam imao priliku vidjeti njihovu mehanizaciju na djelu, dečki su vrijedni, bome znaju svoj posao!
Smiješna je rupa na prodaji, kad se probije 500kn i nema prodaje ozbiljne prije 750kn a onda GAP koji vodi na 2000kn. Ha ha, toliko o nalozima na prodaji! Namješteni! Jer da likovi stave samo 2-3 naloga umjesto 10 bojim se da bi se nekima zavrtjelo od brojeva.
Ovo nije druk niti nagovor na kupnju niti prodaju VDKT-R-A, samo 1 obično zapažanje!

Evo još malo rubrike NAUČNA FANTASTIKA!
Kakve su rupetine na ASK-u i koliko to otvara mogućnosti BULL RUN-u i strahu od prodaje mnoge će zamisliti kad da se iskrcaju, jer će strah od gubitka na rastu kod ljudi raditi svoje! Kriva prodaja dionica ode kao meni nedavno na VIRU i eto ti problema!
Doduše 2-3 dobra trejda ako se zna sve to riješe!
Pa i nema logike da se mirovinci igraju sa sitnim količinama prije nekih normalnijih cijena, a oni uvijek vole kupovati na vrhu. Stoga ne vidim čudo ako Viro ode na 800kn, KOEI na 750kn, VDKT na 1200kn, TISK na 900kn,….

Do kraja dana VDKT-R-A se još malo pročistio! Sad se nazire i 2789kn.
Stoga molim uvažene imaoce ovih svih dionica za koje se vide rupetine u ASK-u da se iskrcaju odmah da mi ostali možemo UP UP UP

Stvarno si tajgruse ok,ja uvijek volim pročitati tvoje iskrene ispovijesti s trgovanja.Splićo je nemoguć kad zadimi sa svojim grafovima i targetima.Postavlja nam trillemu kamo dalje, ali ne samo nama. Svi su tu, čak i mirovinci (o fond menađerčićima da i ne govorim).Možda je malo suludo šta spominjem mirovince i f.m. ali iz pouzdanih izvora znam da prate ovaj forum,i da su u dilemi baš kao i mi.
p.s.stvara li se ovo zvijezdica na spx-u?

@Lulu1
Legice to ti je Splićina taktika. Šuti, dobro je to, samo neka on radi svoj posao, dobro mu to ide. Ako ovako nastavi eto Spliće prije vlada1111 u nekoj kancelariji, šepuri se i nama danak uzima. Nego upit Splićo dokle će DDJH, tu mi je u susjedstvu, ali nitko ne radi, svi su otkaze dobili !!
LP legice, LP svima !!

I very much love INGRA !!

@Mrgud

[thumbsup]

@lulu

ja nisam u dilemi.

srednjorocni trend je rastuci, ali mislim da sp nece od prve probiti onaj svoj rastuci klin.
klin propada isto kao sto je propao i onaj H&S koji su svi vidjeli.
ali ne od prve.

zato sam danas popodne prodao skoro 80 % kaj sam imao.
ok, vratio sam ATPL… bla bla…
[tongue]
ali samo zbog opasnog BDI koji je otisao iznad svoje fibbo linije.

odigrao sam na svoj "nos" i TA.

oboje u paketu jer se samo "nos" pokazao nedovoljnim.
(op. slucaj 1 dionice IGH na 3800kn)

[smiley]

New Report

Close