Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svi smo nešto čekali veći promet, pa evo sad ga imamo, jel nam to sad što pomaže oko ovih grafova ili je rezultat još uvijek 0:0 [shocked]

nerijeseno sa inicijativom gostujuce momcadi,ali imamo brza krila za kontre[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

nerijeseno sa inicijativom gostujuce momcadi,ali imamo brza krila za kontre[thumbsup]

samo da nas ne hvataju u offsajde[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

http://www.youtube.com/watch?v=QhnKCSdtkeo

SAM PROTIV SVIH

GERONIMO:

samo da nas ne hvataju u offsajde[lol]

Stvar je jasna, isključili su nam nekoliko igrača, preostali se bore s grčevima, golman je pijan, a sudac podmićen (HANFA). I sad nam samo fali da nam bude dosuđen penal (BF)… [huh]

ozezi da izdrzimo[thumbsup] ajde zemooo gdje siiiii

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

A publika je u knock downu…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Za vlada

SAM PROTIV SVIH

Za vlada

[thumbsup] A geronimo salje slike vladi….ali ne pomaze…burza zivi svoj zivot.. treba videti pattern geronimo

a croman je gladan… ide na rucak sada [tongue]

ps mozda cete videti crobex prema ca 3600

Evo radi atmosfere

SAM PROTIV SVIH

GERONIMO: ” Za vlada ” [thumbsup] A geronimo salje slike vladi….ali ne pomaze…burza zivi svoj zivot.. treba videti pattern geronimo a croman je gladan… ide na rucak sada [tongue] ps mozda cete videti crobex prema ca 3600

jučer je bilo prema 3700…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

GERONIMO: ” Za vlada ” [thumbsup] A geronimo salje slike vladi….ali ne pomaze…burza zivi svoj zivot.. treba videti pattern geronimo a croman je gladan… ide na rucak sada [tongue] ps mozda cete videti crobex prema ca 3600

Danas?
Ili dugoročnije cca 3-5 dana?

New Report

Close