Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I evo jedan ludi prilog da se i sami uvjerite kako je sve moguće i kako se u 24h slika može znatno promijeniti!
Netko je odlučio pokupovati 3-4% dionica firme, gle čuda, dionica skočila 56,44%.
Market kapitalizacija 31milju USD, a danas promet preko 1 milje!

split i pluton
burek vam ispečem ako ste u pravu

više nemam strpljenja, danas stavio sve na prodaju, pokupilo mi samo thnk
konzum stavio prodaju na 135(kupljeno po 500), povukao..

a graf KNZM kaže da može u +90 a možda i u -90
to bi nakon proboja dole moglo biti 30 kn, to nije moguće!!!!

Probijen prošli high na S&P.

Show me the Money!

bdi index = 2491

ako bi netko mogao biti ljubazan pa staviti fibbo cijelog pada bdi.
od oscilatora samo rsi i macd.

[cool]

ULPL definitivno kasni za ATPL i pogotovo za BDI-em , JDPL u sredini.
I dalje BEST BUY brodar!

Zahvaljujem na ocjeni 1%, dobar pokazatelj mi je da većina je ima casha za guranje UP, samo valjda čekaju 2300 da se uključe! Evo male vizije budućnosti koja naravno ne mora baš biti u ovim vremenskim intervalima, al sigurno je da dolazi!

Dobar ovaj baner iznad "Posao.hr! Siguran start – Mladi poduzetnici pozor…posadite kanabis, brzo raste i ako Vas ne uhvate bit čete brzo bogati, a ako Vas uhvate bit čete u zatvoru Požega, kao i oni koji su podigli kredite za dionice, poglavito "Margin kredite". Sada već propali dioničari,,, ali bez brige nudimo Vam za vašu budućnost hranu, smještaj i vračanje kredita na jednostavan i brz način, utovar i istovar ugljena, u trajanju od samo 10-tak godina ??
Dođite nam opet…. Vjerno Vaš ZSE !!
P.S; U slobodno vrijeme imate plačeno predavanje TA i EVT-a, od strane Admiral Marketa, (baner na dnu desno) [proud]

Nema zime mrgude. Do sada si bio u pravu. Probit će ameri sutra i ovoj klin. Idem se javiti sutra za utovar i istovar ugljena. Siguran cash.

ULPL definitivno kasni za ATPL i pogotovo za BDI-em , JDPL u sredini.
I dalje BEST BUY brodar!

interesantna je divergencija kretanja bdi-a i dionica – dok je bdi padao oni su radili flat – sad kad raste valjda će oni potegnuti gore

S&P zatvorio sa novim highom

Kako to obično biva, kad Crobi dođe na 2900 narod prodaje sretan jer vjeruje da će kupovati po nižim cijenama, kad tamo odjednom umjesto polupraznog BID-a pojave se dečki kao na VIRU i ne daju dolje! Kažu stagnacija i lagano idemo UP! UP! UP!
A vi bi htjeli nazad, a cijena raste. Kako se vratiti sa plusem? NIKAKO!
Po meni ovo je sad vrijeme za ulaz u LONG POZICIJU!
Razlozi, kriza na vrhuncu kod nas! Svjetska ekonomija se oporavlja!
Nazire se kraj krize kod nas! Primitak u EU uskoro i sve bliže! DOVOLJNO????

Evo graf VIRA, po meni prve dionice koja je u zdravom Bullu, a to dokazuje jaka kupnja koja ne odustaje, al prodaja je uvjetovana slabijim ostalim dionicama.
Nije bilo vraćanja ovaj put od gornjeg Bollingera! Već nastavak gore!
Slično slijedi mnogima uskoro!

Molim da mi netko komentira nikei index sa slike. Mislim da se je za SP500 pisalo da je trebalo 20-tak godina da oni koji su kupovali prije velike krize dođu na nulu. I da je to najveći raspon na tom indexu. (a možda i griješim pa je bilo u pitanju samo 10 godina.)
Zanima me cca koliko će trebati onima koji su kupovali u japanu krajem 1989 i početkom 1990 da dođu na nulu??? Već je prošlo 19 godina i njihova nula je jaaaaako daleko…
I skroz drugačiji je dojam sa log skalom.
šta je to njih tako dobro sredilo???
I kakve su šanse da se to odigra još negdje??
Može i na PM da ne spamamo.

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

frende koliko smo mi na stupnju razvoja ispod japana,tj koliko imamo vise prostora za napredak…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

New Report

Close