Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mogučnost formiranja H&S (šampona) na s&p 500 i ostalim svjetskim indexima. Ono što se još može uočiti – negativne divergencije na dnevnim pa i na satnim grafikonima.

Zašto nisi povukao divergencije tamo gdje je to najlogičnije, npr. između zadnja dva dna, odnosno prije toga već između prva dva vrha, pa između zadnja dva vrha (koja je tada bila naznačila pad, i ja ovdje uzalud crtao i stavljao grafove na ovom drugom vrhu)?
Ovako…, misliš da pamćenje burze traje 80 razdoblja koja mjeriš? – meni se to čini malo predugo, tim više što između ima dosta značajnih vrhova i dna. Za ovoliko razdoblje mislim da bi bolje bilo uzimati tjedne grafove… nhf

Pa možeš pogledati na satnom grafikonu od 27.8. do danas (RSI….) neg. divergenciju. Važniji count mi je ipak mogočnost stvaranja onog h&s-a.

na svim brodarima je sužen bollinger pa ako ode BDI prema gore kao što su naznake mislim da će povući i naši brodari

atpl:
fibo, 2 trokuta (jedan u drugome) i male vile

crobex 10- minutni (divergencija se odrađuje)

jel ovo kraj odradivanja divergencije?

cr 10 update (12 minutni)

Moš molim te pojasnit, (ne podjebavam te) kome služe ovi grafovi na 12 minuta [shocked]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Moš molim te pojasnit, (ne podjebavam te) kome služe ovi grafovi na 12 minuta [shocked]
[/quote]
mogu
služe meni za vježbanje
zanima me i kao novi indeks, kako se ponaša i što radi

a na dnevnom mi slika nije najjasnija
ako ti smeta nemoj otvarati,
zato sam i dodala 12-minutni da se zna o čemu je riječ i da ljudi ne gube vrijeme otvarajući što im ne treba

ma ne sve ok, ja sam mislio da služe ovima za burek i jogurt kaj trejdaju, pa im ponavljam da im ja placam sljedecih deset dana ( javite se kolkogod vas ima)da nemoraju muku mucit i gledat ovaj rast

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

jel ovo kraj odradivanja divergencije?
[/quote]

nema divergencija ali je sve ušlo u overbought.
ne znam vrijede li oscilatori na takvom uzorku- po ovom bi trebao opet početi padati

IGH koči ovaj gap iz lipnja.
Nije to neki BIG problem, ali se danas već dva puta odbija od te razine – 4075.

Nisam opasan.

New Report

Close