A tko je kome branio kupovati jučer,pa jučer je bilo jeftinije.Ali ljudi vole platiti više,i to je to.Tako ja danas otišla kod majstora za avto,i on mi veli otišla vam je kontrolna tabla koja mu dođe brat bratu 6000kn.Velim ja njemu jel može za 7000kn,a on me kao čudno gledi,kaže nemože to vam je ta cijena.A luđaka mislim ja u sebi,neće za više.
A tko je kome branio kupovati jučer,pa jučer je bilo jeftinije.Ali ljudi vole platiti više,i to je to.Tako ja danas otišla kod majstora za avto,i on mi veli otišla vam je kontrolna tabla koja mu dođe brat bratu 6000kn.Velim ja njemu jel može za 7000kn,a on me kao čudno gledi,kaže nemože to vam je ta cijena.A luđaka mislim ja u sebi,neće za više.
ovo je mudra i poucna prica.
bilo bi dobro da netko izvuce poucak iz ove price…
Mozda bi Sotomaic to zeljela napraviti?
[huh]
može komentar tehničara koji mi se smiju u vezi adpl [yawn]
može komentar tehničara koji mi se smiju u vezi adpl [yawn]
iscrpljucujci gap?
[proud]
Amerikanci idu direktno na ATH. usputne korekcije od 5 do 10% ne ubrajam. Dvojke _nema_.
Fundamentalna marža sigurnosti na dionicama izlistanima na ZSE je iznimna. Domaći makroekonomski analitičari, uključujući HNB zovu grebanje dna. Burza ide šest mjeseci do godine dana unaprijed.
Amerikanci idu direktno na ATH. usputne korekcije od 5 do 10% ne ubrajam. Dvojke _nema_.
Fundamentalna marža sigurnosti na dionicama izlistanima na ZSE je iznimna. Domaći makroekonomski analitičari, uključujući HNB zovu grebanje dna. Burza ide šest mjeseci do godine dana unaprijed.
Da ide pet godina unaprijed u nas joj nije vrijeme da krene
Da ide pet godina unaprijed u nas joj nije vrijeme da krene
[/quote]
Nije, nije lako kada si u kešu
Nakon više od 2 mjeseca sideways kretanja ingra radi breakout iz kanala?
Slobodno popljujte ako sam promašio ceo fudbal al meni ovo izgleda kao promjena trenda
Slobodno popljujte ako sam promašio ceo fudbal al meni ovo izgleda kao promjena trenda
konane, daj stavi sliku…
ono se ne da otvoriti…
neka nova verzija worda..
mozes sa PrtSc, pa paste u paintu…
ono što je na crobexu razina 2050-2060, to je na dlkv-u 420-425 = značajan otpor koji je potrebno savladati za dalji rast
na dnevnom dlkv: skrivene bikovske divergencije na stoh.slow
(crobex sa važnijim razinama postan neki dan, u prilogu dlkv)
Ingra je imala prevelika očekivanja a sumalo bankrotirala.Samim tim su je trgovci zaobilazili u širokom luku ne bi htio drukat al ingra bi mogla biti novi ADPL konačno se odlijepila od dna i poprave li joj se malo pokazatelji eto rakete.
Ingra je imala prevelika očekivanja a sumalo bankrotirala.Samim tim su je trgovci zaobilazili u širokom luku ne bi htio drukat al ingra bi mogla biti novi ADPL konačno se odlijepila od dna i poprave li joj se malo pokazatelji eto rakete.
[/quote]
sad je na fibbo otporu.
23,6%.
ako prodje to onda ce biti dobro.
ja ne bi preporucio kupnju u ovom trenutku.
bolje kupiti na 46-47kn