krpa, ako probijemo 3.500 ja tebi kupim 10 dionica ajduka, obrnuto, ti meni kupiš OK? [smiley]
A ne pitaš hoću li ja imati za 10 dionica ajduka…[rolleyes]
10 x 10.000
Krenuo preokret… Po meni bi trebali završiti iznad 3630 na velikom prometu da bi mogli reći kako smo se izvukli (engulfing). Iako nešto se ružno događa netehnički, veliki skriveni nalozi na prodaji, ako se mirovinci aktivnije ne uključe….
Nisam ja fazan. Sviće su zakon [smiley]
nhf
Ako i ne bude engulfing, na nekim dionicama bi se, možda, u ponadjeljak mogao razviti morning star.
Ili već danas hammer…
krpa:
”
vlad1111: ” nadajmo se da postoji otpor na 3300. ” Potpora postoji na 3.200-3.300, a nema je na 3.500!”
dakako da je nema,
ali onako … šacometrijom … možda prođe …
[smiley]
ak se ispostavi da je ovo preokret, evo par objašnjenja
objašnjenje prvo
recimo da su cijene na 3200 za kupce ok. onda svi ovi koji sad prodaju su zaslužili 10% premije za pretrpljeni strah
objašnjenje drugo
ak smo 2007 startali s 3200 i prekardašili malo, pošto nam firme prikazuju sasvim dobre rezultate skroz je ok da narastemo bar 10% – i evo nas na 3500
a može i dalje
ak veliki procjenjuju da je dno na 3200, za veće količine trebaju početi skupljati i prije. jer kad se krene po asku … ode to brzo. znači, možebitno skupljanje i daljnji pad
a može i dalje … možda to uopće nije dno
[smiley]
Ako i nije, nećemo valjda biti prvo tržište koje je samo padalo, bez ikakvog tračka rasta…
Ako i nije, nećemo valjda biti prvo tržište koje je samo padalo, bez ikakvog tračka rasta…
a tko će ga znat. ak smo nerazvijeno tržište, možda se ti povremeni rastovi još nisu razvili. [smiley]
@vergilije Ako i ne bude engulfing, na nekim dionicama bi se, možda, u ponadjeljak mogao razviti morning star. Ili već danas hammer…
Izgleda da će crobex već danas napraviti oblik hammera, ali bilo bi bolje da bude bullish counter ili engulfing [smiley]