Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo u prilogu graf usporedbe Crobexa, SP500, HSI-a i DAX-a za proteklih 5.g.
Može se primjetiti samo jedno, da smo mi jedini imali ogroman balon od dionica koje nisu ni vrijedile nikada toliko! Netko je to namjerno izveo tako! Da se obogati na grbači Hrvata.
Nadalje, pogrešno se ravnati onim bili smo na 5400 i govoriti o FIBBO linijama jer to nema smisla nikakvog. Jer na 5400 i nismo nikada trebali!
Koliko je naš index moćan, onda ispada da prednjačimo pred svima!

Kolega, sorry ali vi uspoređujete kruške i jabuke.
Kad već to radite, stavite i ATX pa da vidimo koliko je CROBEX različit od ATX-a. Priznat ćete da je ATX reprezentativniji index za nas jer su tamo sve firme koje rade u našoj regiji.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kolega, sorry ali vi uspoređujete kruške i jabuke.
Kad već to radite, stavite i ATX pa da vidimo koliko je CROBEX različit od ATX-a. Priznat ćete da je ATX reprezentativniji index za nas jer su tamo sve firme koje rade u našoj regiji.

Pa gledajmo ukupno sve skupa, cijelu sliku zadnjih 5.g. pa onda procijenite sami gdje je ATX a gdje smo mi.

Glede onog što je LULU rekla za klin, neke dionice uistinu su formirale klin, ali ne sve.
Odlika klina je trajanje preko 30 dana, maksimalno 90 dana.
Ako je klin uzlazni što je ovdje slučaj, onda nagovještava pad.

u pm splićo ovo je pravi klin,a ja malo ostala u ulpl.Tko će o svemu vodit računa.Međutim na crobiju zadnja svijeća je engulfing bull,ako cijena otvaranja sutra bude veća ili jednaka cijeni zatvaranja a zatvori ispod cijene otvaranja onda ćemo imati engulfing bear.Interesantna igra.

Točnije ovako, a možda i manja korekcija. Završetak ii od (iii), pa slijedi iii od (iii)…ja mislim da (iii) još nije gotova.

Mislim da ce nize za barem 30-40 bodova (61,8% na vasem grafu)
al ok , mozda bude i po vasem [thumbsup]

Ja bih ga nacrtao kao trokut.

Zanimljiva ova dugoročna linija na sp 500, koja se vuce još od 2007 – te gdje završava. Zaključnim cijenama je ameri još nisu prešli.

i malo ULPL – zadnja formacija (postoji duže od klina je uzlazni trokut (mada je uzlazni može i pasti). Da vidimo na koju će stranu probiti.

Ja bih ga nacrtao kao trokut.

gosn Knecht
dajte pojasnite razliku izmedju trokuta i klina ( graficki )
Hvala

ETO BAŠ KAKO SAM PREDVIDIO, PAD I KOREKCIJA!

kako objasniti cimanje ATPLa izmedu SMA 20 i SMA 50?

kako objasniti ovaj veliki nalog na prodaji ULPLa od 1000komada?

sto ce biti sa brodarima ako se BDI odbije od donje stranice trokuta gdje se sada nalazi?

tko zna odgovore na ova pitanja?

[proud]

IGH.Dupli vrh.Svaka sličnost sa stvarnim događajima iz 6. mjeseca je slučajna.
Gospon Schiptar ako ste među nama,javite se

IGH.Dupli vrh.Svaka sličnost sa stvarnim događajima iz 6. mjeseca je slučajna.
Gospon Schiptar ako ste među nama,javite se

Može to onako sdravo selječki šta to znači .Dupli vrh.što sljedi nakon toga

New Report

Close