Stotka za usporedbu i trud. Što se tiče vila, nacrtane su skroz bez veze što sam pojedinim osobama obrazložio na PS, to sam stavio radi sebe i takvu sliku uploadao na PF, Sorry zbog moje greške. Puno toga crtam i istražujem gdje i kako ubuduće. Od nekoliko desetaka grafova stavio sam tu sliku, ali pichfork ili vile su uvrtane za osobno neku moju procjenu. Bitni su valovi a vile znemarite.. zamislite da ih nema, i tako ništa ne predstavljaju, osim ako ne probiju srednji medijan. Htio sam naglasiti indikatore i MA !!
LP
[/quote]
pa to hoću reći, ne predstavljaju ništa čak i ako sad probiju medijanu, jer imaš zadano vrijeme u kojem roku moraju stići a da bi bile valjane i da bi ti poslužile kao alat.
crobex u odnosu prema ostalim indeksima
mozda je ovo preglednije [thumbsup]
s druge strane…nama je premijer dao petama vjetra [lol]
strana 2532 ove teme
Evo kako vile dugoročnije izgledaju! Sve se i dalje odvija po planu i programu.
prvo nauciti crtati vile kolega ![yawn]
[/quote]
Uspoređivati DAX i SP sa Crobex-om je kao uspoređivati BMW sa Renault Twingom!
[/quote]
nakon toga nauciti elementarne stvari….npr.."zakon spojenih posuda" primjenjiv na trziste kapitala
onda mozemo pricat…ovako bi se ja trebao spustiti na Vas nivo a onda bi me Vi dotukli iskustvom!
[/quote]
Uspoređivati DAX i SP sa Crobex-om je kao uspoređivati BMW sa Renault Twingom!
[/quote]
usporedba crobexa sa indeksima u regiji je kao uspoređivati tvingo sa romobilom
evo ovako:
znatno smo manje narasli od svjetskih, a dvostruko više od okolnih indeksa
crobex je ulovio 23% fibo (minimum za B (ako je B) u pravilu je 20% od A)
indeksi iz regije (ljubljana, sarajevo, beograd, makedonija) narasli su 10-14 %, skoro dvostruko manje od nas.
(portugal ima 23,6% kao i mi)
….
:
Banjalučki indeksi BIRS i FIRS okrenuli u crveno i sa golemim gapom potonuli 1%.
Očekuje se značajan utjecaj na sve svjetske indekse, rast VIX-a i dolara, pad BDI-ja itd itd..
navodno je nešto koristio ne samo za davanje vjetra
Evo Vam roglje ispravne, da se ne raspreda o pravilu crtanja. Kako rekoh počeo sam i krugove u žitu crtati, nebi li krenulo jugo umjesto bure, evo i kiše koja upravo pada uz pojačanu i prenešenu senjsku buru u ravnu slavoniju !!.
LP
evo ovako:
znatno smo manje narasli od svjetskih, a dvostruko više od okolnih indeksa
Belex je došao sa 347 do 719, što je cca 110 %
Da mi narastemo 110 posto bili bi na cca 2600
CROBEX je na o,9 knjigovodstvene, Mađari na 1,6
A oni su primjer lošeg gospodarstva