Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na 60 minutnom S&P grafu jasna zastava u rastućem kanalu s targetom 1054

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Tigruse, praktikanti EWT-a ovaj rast nazivaju primary 2 a ne B od ABC.

samo neka ga nazivaju "primary 2", za mene je ovo veliki B.

Postoji mogucnost da ce cijela ova korekcija koja je pocela 2007 biti u ABC obliku.

A je bio pad 1570 do 667
B je 667 do x1
C ce biti pad od x1 do x2

Na 60 minutnom S&P grafu jasna zastava u rastućem kanalu s targetom 1054

ok, tocno…
ali ne treba zanemariti ovaj doji nakon velike zelene.

visoka vjerojatnost pada indexa do gornje linije zastave.

Šta znači za CROBI neprobijanje 2050-55bodova može obrazloženje

Šta znači za CROBI neprobijanje 2050-55bodova može obrazloženje

ne znaci nista posebno…

zanimljivo je na brodarima suzavanje bolingera…
bacite oko na JDPL, ULPL i ATPL…

slicno suzenje bollingera je bilo kad je JDPL bio oko 95kn negdje u travnju 2009.
uslijedio je skok od plus +30% u dva dana.

trenutna potpora kod brodara utvrdena na SMA 50.

[bye]

spx

spx

taj gap je negdje na razini gornje linije zastave…

@moguće, ne tražim te uzorke, dodala sam minimalnu razinu za peticu.

kako misliš da 2050 ne znači ništa? ima jednaku važnost kao 1880, 1650…isto. otpor, tj. potpora- mjesto na kojem će se cijena:
-zadržati neko vrijeme i probiti prema gore (pa će kasnije to biti nova potpora)
-ili odbiti prema dolje do slijedeće niže potpore
na ovoj je razini dvostruki fibo, gornja linija bolla…sve skupa ispod primarne linije trenda iz ožujka.

🙂 zaboravila sliku

Danas je dan za prodaju.
Zarada solidnih 12% (prosjek portfelja) i to samo iz razloga što očekujem rasulo u ponedjeljak.
USA primarni trend jest up, ali moraju se malo ohladiti prije nego nastave prema 1100, a ne vjerujem da će crobex stagnirati dok će oni padati.

eto moje viđenje amera tj. razlog zbog kojeg prodajem:

http://i26.tinypic.com/6gvqme.jpg

p.s. lijepo molim bez posebnih prigovaranja. Ovo je samo moje viđenje koje je možda malo neuredno, ali učim se. LP

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

al ste iskolčili pobjedu…
valjda čovjek ima pravo prodati ako misli da je vrijeme ili mu se jednostavno prodaje
crobex ewt – 5 od 5 od ovog zadnjeg rasta

@moguće, ne tražim te uzorke, dodala sam minimalnu razinu za peticu.

kako misliš da 2050 ne znači ništa? ima jednaku važnost kao 1880, 1650…isto. otpor, tj. potpora- mjesto na kojem će se cijena:
-zadržati neko vrijeme i probiti prema gore (pa će kasnije to biti nova potpora)
-ili odbiti prema dolje do slijedeće niže potpore
na ovoj je razini dvostruki fibo, gornja linija bolla…sve skupa ispod primarne linije trenda iz ožujka.

🙂 zaboravila sliku

2050 nema pretjeranu vaznost ako se pogleda cijela slika.

prilazem sliku.

dakle,
1. trokut probijen – minimalni target je na oko 2200.
2. linije postotone promjene trenda takoder probijene i signaliziraju ponistenje cijelog pada – zelene linije – signal za rast do 2293

2050 je samo bezvezna usputna stanica.
[tongue]

je li ovo na ULPL formiran gravestone doji. naime danas je popraćen zalenom svijećom i jakim prometom

New Report

Close